Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

canım para meselesını tevfk hoca annemle konustu o yzden ben kesn bsey dyemıcem maıl at gorus mutlaka tevfık hocayla :) zaten cok ucuk rakamlar soylemıyo mutlaka maıl at kendısınden bılgı al canım

tevfiksozen@gmail.com

ınsallah hersey ıstedgn gbı olur :)

oyy canım ya gelsın hemen meraktan olcem :) ınsallah guzel kararlarla gelır :)) soru meselesını de ıyı akıl etmıssınız :) hıc bıkıp usanmadan cevaplıyo tevfk hocada aynı sruyu ıkı uc kere srdugum oldu :)

İnsallah guzel haberlerle doner:)

ınsallah canım gec olsunda guc olmasın sen en buyuk kısmı atlattın : doktor secımı :)

valla açıkcası ben mailime cvp verdiği an karar vermiştim ona ameliyat olmayı yüzyüze görüşmeden yani =) hayırlısı dıyorum

cok tskler cnm keşke benmde annem para mevzusunu konuşsa bana gerek kalmasa

evet canm hayrlısı :)) aynalara barısık ysamaya baslıcaz var mı bundan gzel bısı :)

sizler adına çok mutluyum inanki oldunuz ve kurtuldunuz ve güzelliklerinize güzelllik kattınız.
biz isteyenlerede nasip olsun inşallah

aklınıza takılan herhangı bı soru varsa buyuk bı ıstekle cevaplarım elımden geldıgınce bu konuyu da o nyetle actm zaten belırtmek ısterım :) bı faydam dokunsun ısterım gerek amelıyt oncesı gerek sonrası her seyı srabılırsınız :)

Kaç saat sürdü ameliyat acaba

o kadr cok arastrdım kı 6 bınler 8 bınler havada ucustu annem hepsıne hayr dedı tevfık doktr ucuk rakam vermıyo emın olablrsın canım

sanırsam aynı süreci geçiryorum bi kaç yere sordum da 3 bin den başlyo 6 bin 7 bin yok daha neler öğrenciyim arkadaş

sanırsam aynı süreci geçiryorum bi kaç yere sordum da 3 bin den başlyo 6 bin 7 bin yok daha neler öğrenciyim arkadaş

evet para konusundan tevfık hca bambskadır hıc bı zaman konusunu acmadı annem sordukca konuyu kapattı para canlısı bırısı degıl kesınlıkle :) bı kere grus derım ben canım bı fıkır olr sana :)

kendı sahsı fıkrım aklıma geldı soylım sızede :) burun ucu kıstırılmıs gıbı sıvrı yapıyolar ya o burunları hc sevmıyorum tevfk hocaya gıderken korkuyodm ya oyle olrsa dıye cok yapma duruyo cunku ama neysekı ben sormadan ıcımı okumus gbı kendı syledı :)) mandala kıstrılmıs gbı bı burun yapmam kesnlıkle dogal olcak demstı :) doktorun estetık bakısı da onemlı her ne olrsa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…