cnm bende eylülde ameliyat olmak istiyorum ama benm için ücreti de cok önemli. benm burnumda fonksyon olarak bi sıkıntı yok sadece kemerinden rahatsız oluyorum. bende ankarada oturuyorum sen amelyatı nekadar yapmışdın acaba ?? :44::44::44:
evet eveet artık zamnı geldı cok bekledın bak bana bı haftada oluverdım :)
anladım cnm beklerim sıkıntı değil =) semoş şimdi yola çıktı konuştuk 2 dakika önce nasıl gidiceni anlattım =) bende sizler gibi acayip merak ediyorum.bide kafasındaki soruları gidince unutmasın die not aldık.1-2-3 vs =) çokta heyecanlıydı kuzucum umarım mutlu mesut bi kararla döner
anladım cnm beklerim sıkıntı değil =) semoş şimdi yola çıktı konuştuk 2 dakika önce nasıl gidiceni anlattım =) bende sizler gibi acayip merak ediyorum.bide kafasındaki soruları gidince unutmasın die not aldık.1-2-3 vs =) çokta heyecanlıydı kuzucum umarım mutlu mesut bi kararla döner
doğru söyluosun canım =) benden sonra gidenler ameliyatları oldular memnunlar bana daha çok var 12 ekimmde inşallahh..
ınsallah canım gec olsunda guc olmasın sen en buyuk kısmı atlattın : doktor secımı :)
canım para meselesını tevfk hoca annemle konustu o yzden ben kesn bsey dyemıcem maıl at gorus mutlaka tevfık hocayla :) zaten cok ucuk rakamlar soylemıyo mutlaka maıl at kendısınden bılgı al canım
tevfiksozen@gmail.com
ınsallah hersey ıstedgn gbı olur :)
valla açıkcası ben mailime cvp verdiği an karar vermiştim ona ameliyat olmayı yüzyüze görüşmeden yani =) hayırlısı dıyorum
evet canm hayrlısı :)) aynalara barısık ysamaya baslıcaz var mı bundan gzel bısı :)
cok tskler cnmkeşke benmde annem para mevzusunu konuşsa bana gerek kalmasa
sizler adına çok mutluyum inanki oldunuz ve kurtuldunuz ve güzelliklerinize güzelllik kattınız.
biz isteyenlerede nasip olsun inşallah
ınsallah canım bıkac ay snra senı de gorcez zaten pembıs atelınle sende guzellıklerıne gzellık katcaksın :) <3
aklınıza takılan herhangı bı soru varsa buyuk bı ıstekle cevaplarım elımden geldıgınce bu konuyu da o nyetle actm zaten belırtmek ısterım :) bı faydam dokunsun ısterım gerek amelıyt oncesı gerek sonrası her seyı srabılırsınız :)
o kadr cok arastrdım kı 6 bınler 8 bınler havada ucustu annem hepsıne hayr dedı tevfık doktr ucuk rakam vermıyo emın olablrsın canım
Kaç saat sürdü ameliyat acaba
sanırsam aynı süreci geçiryorumbi kaç yere sordum da 3 bin den başlyo 6 bin 7 bin yok daha neler öğrenciyim arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?