Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

çok tatlı olmuş güle güle sağlıkla kullan canım:)

bende var siyah noktalar oluşmay başladı burnun üstünde küçük kküçük kabarcıklarda var yağlanma var 17 gün oldu sanırım kişiden kişiye değişiyo bu durum

bende var siyah noktalar oluşmay başladı burnun üstünde küçük kküçük kabarcıklarda var yağlanma var 17 gün oldu sanırım kişiden kişiye değişiyo bu durum

canını sıkma bnce bosu bosuna fıstık gbı burnum var de tadını cıkart bıraz ıyılesınce sıyah nktalarının ıcabına bakarsn

[
QUOTE=evhamli;31368794]canım bırde tevfk hoca oldu bttıye getırmıyo ozenle yapıyo amelıytını[/QUOTE]
Aynen valla dikisleri alırken de tamponu çıkarırken de Tevfik hoca özen gösteriyor

Son düzenleme:

ellerini yerim senin nasılda yorulmadan sıkılmadın çizdin bebeğim benim çok çok seviyorum seni

amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :)

çok mutluyuuuum

canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,bantlar çıkınca daha güzelleşecektir

merak ettiği bir konuyu sorayım,tamponlar kaçıncı gün çıktı,kullanılan tampon slikon muydu ve nefes alabiliyor muydun tamponlu iken,hani canım çok az da olsa burundan nefes alabilmek en azından yemek,su içmek için çok önemli sonuçta burun tamamnen tıkalı olunca insan bişey yiyip içemiyor bile,slikonlu tamponun bir faydası oluyor mu genel bir sorun da tamponların içine akan kanlar falan kuruyormuş 1-2 gün sonra iyice tıkanıyormuş içleri çıkana kadar çok zor bir süreç diyorlar,biraz aydınlatır mıısn bu konuda

çok teşekkür ederim şimdiden :)

amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :)

ben de internettn bir çok program indirdim burun estetiği için ama bı turlu aktif olarak kullanamadım hangi program nereden indiirdiniz ben de kendime yapsam

ben de internettn bir çok program indirdim burun estetiği için ama bı turlu aktif olarak kullanamadım hangi program nereden indiirdiniz ben de kendime yapsam

arkadaşım elleriyle çizdi canım kendi yeteneği yani ben daha önce böyle bi programn var oldğunu duymadım malesef

pakmiscim karakalem çizdim semoşun nası bi burun istediğini az çok biliyodum zaten,bikaç denemeden sonra hayalindeki burnu çizdim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…