- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
ellerini yerim senin nasılda yorulmadan sıkılmadın çizdin bebeğim benim çok çok seviyorum seni![]()
kuzum ne demek iste 10 tane daha çizeyimm feda olsun=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerini yerim senin nasılda yorulmadan sıkılmadın çizdin bebeğim benim çok çok seviyorum seni![]()
pakmiscim karakalem çizdim semoşun nası bi burun istediğini az çok biliyodum zaten,bikaç denemeden sonra hayalindeki burnu çizdim =)
arkadaşım elleriyle çizdi canım kendi yeteneği yaniben daha önce böyle bi programn var oldğunu duymadım malesef
![]()
amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :)![]()
canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,bantlar çıkınca daha güzelleşecektir
merak ettiği bir konuyu sorayım,tamponlar kaçıncı gün çıktı,kullanılan tampon slikon muydu ve nefes alabiliyor muydun tamponlu iken,hani canım çok az da olsa burundan nefes alabilmek en azından yemek,su içmek için çok önemli sonuçta burun tamamnen tıkalı olunca insan bişey yiyip içemiyor bile,slikonlu tamponun bir faydası oluyor mu genel bir sorun da tamponların içine akan kanlar falan kuruyormuş 1-2 gün sonra iyice tıkanıyormuş içleri çıkana kadar çok zor bir süreç diyorlar,biraz aydınlatır mıısn bu konuda
çok teşekkür ederim şimdiden :)
amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :)![]()
Merhabalar
Tevfik bey Ankara'da mı ?
Herkese merhaba. Uzunca olan bu başlık altındaki yazıları büyük oranla okudum. Ve memnun kaldım. İnşallah yakında bende 11 yıl önce olduğum burun ameliyatımın izlerini yeni güzel ve son bir ameliyatla silcem. Tevfik bey de karar kılıyorum galiba. İnşallah hayırlısı olur. Randevu aldım ameliyata karar verirsem bunları sizlerle paylaşıcam.
![]()
Herkese merhaba. Uzunca olan bu başlık altındaki yazıları büyük oranla okudum. Ve memnun kaldım. İnşallah yakında bende 11 yıl önce olduğum burun ameliyatımın izlerini yeni güzel ve son bir ameliyatla silcem. Tevfik bey de karar kılıyorum galiba. İnşallah hayırlısı olur. Randevu aldım ameliyata karar verirsem bunları sizlerle paylaşıcam.
![]()
çok çok geçmiş olsun canım :)) darısı başımıza inş :18:
bende istiyorum ya çok güzel olmuş gerçekten bu doktor nerede acaba Ankara da mı ve ne kadara yaptırdın bilgilendirirseniz çok sevinicem
tesekkur ederım canım :) ınsallah hemencecık olun da kurtulun :)))
o günleri görebilicem umarımoh sen ne güzel kurtuldun
ara ara fotoğraf paylaşırsın dimi merakta bırakma bizi
![]()
evet canım kendısı Ankara'da suan Hacettepe ' de fıyatı kendısıyle konusman daha saglıklı olucaktr canım eger amelıyat olmak ıstyosan gercekten cok ıyı bı doktr emın olabılırsın maıl at ıstersen bende maıl atıp grusmustum ılk olarak kendısıyle ve sagolsun anında cevp verıyo
tevfiksozen@gmail.com
çok teşekkür ederim canım çok sağol ulaşıcam kendisine hemen![]()