Doktorum emre ilhan

Emre ilhan a ameliyat olan var mi

• Doktorum emre ilhan

OY: 4 80,0%
  • 1yil once ameliyat oldum

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

spatul

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
83
22
298
Kasim 2016 da ameliyat oldum..1yil gecip tam oturunca fot koyacagim demistim kendime.isten eve gidiyorken cektim.vazgecmeden koyim.eski halini bulmam cok zor.kisaca soyliyim.hump (kemer) vardi.yorumlayabilirsiniz darilmam kirilmam aglamam

Burun isi sans isi birde eski burun cok onemli. Adi duyulmus doktorda yeri geliyor hata yapiyor. Bazende hasta israrla kafasindaki burunu istiyor bu seferde yakismiyor

Burun isi sans isi birde eski burun cok onemli. Adi duyulmus doktorda yeri geliyor hata yapiyor. Bazende hasta israrla kafasindaki burunu istiyor bu seferde yakismiyor
Kucuk narin dogal bir burun istedim..sirti oyuk ucu da uzun dursun demedim ki.hatta siz daha iyi bilirsiniz..yakisan dogal bir burun olsun dedim..profil fotum eski halim.bulursam yuklerim eski fotumu..subatta muayeneye gidecegim..ucta hala sislik olursa alirim dedi..cok dua ediyorum.paylasim yaptim cunku ailem beni uzmemek icin bir sey yok diyor..tarafsiz yorumlariniz icin tesekkur ederim

Burun ucunuz sis mi acaba? Belki ondan burun sirti fazla oyulmus gibi gözüküyor fakat kötü bir görüntü degil yani sizi disarda görsem burnunuz dikkatimi cekmez ama emre beyin paylastigi burunlara gercekten benzemiyor, cok ilginc...

Burun ucunuz sis mi acaba? Belki ondan burun sirti fazla oyulmus gibi gözüküyor fakat kötü bir görüntü degil yani sizi disarda görsem burnunuz dikkatimi cekmez ama emre beyin paylastigi burunlara gercekten benzemiyor, cok ilginc...
"Derinin alti iyilesmemis.sisin inmesini bekleyelim.1yil dolsun.gene inmezse o fazlayi alirim" dedi.
ozellikle elimde fotografla gitmedim.bundan istiyorum diye diretmedim..yakisan dogal bir burun olsun diye..o kadar moralim bozuldu ki..derdimi paylasayim dedim.emre ilhan in iyi bir doktor oldugu kanaatindeyim..muayene sonrasi iyi haberleri paylasirim insallah Allahim..

Buradaki tüm burun ameliyatı olanlar burnum 1 yıl sonra neye benziyecek merakı içindeyiz. O yüzden belki de hala bu forumu okumaktayiz. Kopamiyoruz Burdan. Açıkçası ameliyattan sonra burnun nasıldı merak ettim. Keske varsa ilk resimlerini de koysan. Simdi yorum yapıp seni üzmek istemem ama sıradan bir doktor değil emre İlhan. O kadar para verip emre İlhan a ameliyat olduysan karşılığı bu olmamalı. Paylaştığı resimleri görüyoruz. İlk fırsatta gidip muayene ol bence. Ne diyecek.

Buradaki tüm burun ameliyatı olanlar burnum 1 yıl sonra neye benziyecek merakı içindeyiz. O yüzden belki de hala bu forumu okumaktayiz. Kopamiyoruz Burdan. Açıkçası ameliyattan sonra burnun nasıldı merak ettim. Keske varsa ilk resimlerini de koysan. Simdi yorum yapıp seni üzmek istemem ama sıradan bir doktor değil emre İlhan. O kadar para verip emre İlhan a ameliyat olduysan karşılığı bu olmamalı. Paylaştığı resimleri görüyoruz. İlk fırsatta gidip muayene ol bence. Ne diyecek.
Ilk ucu sirti sisti.10 gunde sirt indi ucu topalak kaldi boyle.yureginin guzelligi belli olan insan.ben sen yorum yapsan da yapmasan da ziyadesiyle uzuldum zaten.yap sen yorumunu☺fotlari pc ye atmistim.bulursam paylasirim

moralinizi bozmayın lütfen. evet görmeye alıştığımız emre ilhan burunlarından değil ama kötü bir burun da değil. ben ucu biraz şiş gibi gördüm, ucuyla oynarken belki siz bile hissedebiliyorsunuzdur. eğer şiş değilse oyuk kısma dolgu yapılabilir belki dengelemek için. ama burnunuz kötü değil, ben sizi görsem ne korkunç estetik ne de keşke burnunu yaptırsa demem.

"Derinin alti iyilesmemis.sisin inmesini bekleyelim.1yil dolsun.gene inmezse o fazlayi alirim" dedi.
ozellikle elimde fotografla gitmedim.bundan istiyorum diye diretmedim..yakisan dogal bir burun olsun diye..o kadar moralim bozuldu ki..derdimi paylasayim dedim.emre ilhan in iyi bir doktor oldugu kanaatindeyim..muayene sonrasi iyi haberleri paylasirim insallah Allahim..

Sikma canini gercekten kötü bir görüntü degil. Emre Ilhan baya tanidik doktor oldugu icin sasirdim sadece cünkü paylastigi burunlar cok farkli duruyor. Senin burun ucun sanki sis daha, elleyince belli oluyordur aslinda ve kendisi de demis sislikler gecmezse fazlaligi alirmis yada burun dolgusu ile de görüntüyü düzeltebilir. Eminim az para ödemedin hakkini mutlaka koru ama moralini da sakin bozma, insallah sonunda istedigin gibi olur

moralinizi bozmayın lütfen. evet görmeye alıştığımız emre ilhan burunlarından değil ama kötü bir burun da değil. ben ucu biraz şiş gibi gördüm, ucuyla oynarken belki siz bile hissedebiliyorsunuzdur. eğer şiş değilse oyuk kısma dolgu yapılabilir belki dengelemek için. ama burnunuz kötü değil, ben sizi görsem ne korkunç estetik ne de keşke burnunu yaptırsa demem.
Tesekkur ederim.ramazanda sahura kadar uyuyamadigimi biliyorum.en son dun gece biraz da 1 sene dolmasi hasabiyle cok kahirlandim..sehir disindan gelip 12 gun kamu misafirhanelerinde kaldigim kis aylari ve daha bir suru eziyet geldi aklima..ne olurdu sanki "harika oldu cok mutluyum"diyebilcegim fotograflarini paylasabilecegim sorunsuz bir burna kavussaydim..Allah buyuk..

Profil resım eski burnunuz ıse eski burnunuz cok guzelmiş.Neden yaptırmak ıstedınız acaba?

ucunu alınca düzelecek bişey değil ki bu sırtın yükselmesi lazım onu içinde kıkırdak gerekli ya gerçekten emre ilhan yaptığına inanamıyorum.bizim psikolojimizle oynuyorlar hem maddi hem manevi mahvettiler eski burnumuzu arar hale getiriyorlar kahretsin bu şekilde özensiz ve acemice yapan doktorlardan Allah korusun.ben emre ilhana olmadım aöa bende revizyon içimin randevu almıştım şubata açıkçası korktum

Son düzenleme:
ucunu alınca düzelecek bişey değil ki bu sırtın yükselmesi kazım onu içinde kıkırdak gerekli ua gerçekten emre ilhan yaptığına inanamıyorum
Emre ilhanin hastasiyim.iyilesmeyi zamana birakmistim ama dun aksam instagramdaki mutlu hastalarini gordukten sonra neden ben diye cok agladim..

Gecmis olsun cok oymus tepeyi ne diye o tepeyi o kadar oyarlar anlamam
Valla kımse kusura bakmasın burun ameliyatı insanın moralini alt üst ediyor
Bi doktor plastik cerrah olacaksa bu işi cok iyi yapmalı ya da yapmamalı
Genel söylüyorum bunlari tabi doktoruna değil
2.yi oldum cok zor o sürec
Emre beye gelince cok yoğun cok talep var
Bir insanı da sürekli takdir etmek hatalara vardiriyor demekki
Yüksek meblaya burun yapıyor bu pek olmamıs
Ameliyat olacaklara tavsiyem cok alcakgönüllü olmayın ne istedğinizi uzun uzun söyleyin
Burun sizin burnunuz üzülürsünüz.

Gecmis olsun cok oymus tepeyi ne diye o tepeyi o kadar oyarlar anlamam
Valla kımse kusura bakmasın burun ameliyatı insanın moralini alt üst ediyor
Bi doktor plastik cerrah olacaksa bu işi cok iyi yapmalı ya da yapmamalı
Genel söylüyorum bunlari tabi doktoruna değil
2.yi oldum cok zor o sürec
Emre beye gelince cok yoğun cok talep var
Bir insanı da sürekli takdir etmek hatalara vardiriyor demekki
Yüksek meblaya burun yapıyor bu pek olmamıs
Ameliyat olacaklara tavsiyem cok alcakgönüllü olmayın ne istedğinizi uzun uzun söyleyin
Burun sizin burnunuz üzülürsünüz.
Cok dogru diyorsun..emre beye telefonla ulasmayi deneyecegim..su saat oldu..hala elimde tel yorum bakiyorum..yarin isim varken..uykularim kacti..

Back
X