Doktorum emre ilhan

Emre ilhan a ameliyat olan var mi

• Doktorum emre ilhan

OY: 4 80,0%
  • 1yil once ameliyat oldum

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
kaçmasın sen çözüme odaklan kimsenın yorumu durumu değiştirmez
Cok büyük bi skntı yok ama o bedele değmemiş
Onlarca hastaya gösterdiği mutlu sonu vaad ettiği icin gittin
Hakkın olanı istemek en tabii hakkın
Sıkma canını kendını izah et
stres skntı hasta eder adamı

kaçmasın sen çözüme odaklan kimsenın yorumu durumu değiştirmez
Cok büyük bi skntı yok ama o bedele değmemiş
Onlarca hastaya gösterdiği mutlu sonu vaad ettiği icin gittin
Hakkın olanı istemek en tabii hakkın
Sıkma canını kendını izah et
stres skntı hasta eder adamı
Allah razi olsun..simdi dua edip yatacagim..napim baska..enerjimi aldi yeterince..isim gucum hep kaldi..iyi habeler yazmak umidiyle..

Sıkma canını oluyo öyle bak ben 1 ay oldu 2. Olayi
Bazen aksilikler olabiliyor toyluk acemilik fazla alçakgönüllü olmak
Ya da doktorun dikkatsizliği eminim halledecektir
Sen uyu dinlen geçer başka dertlerin olmasın
Belki bazi burunlar bi kerede bitmiyecek kadar etine dolgundur :)))

Sıkma canını oluyo öyle bak ben 1 ay oldu 2. Olayi
Bazen aksilikler olabiliyor toyluk acemilik fazla alçakgönüllü olmak
Ya da doktorun dikkatsizliği eminim halledecektir
Sen uyu dinlen geçer başka dertlerin olmasın
Belki bazi burunlar bi kerede bitmiyecek kadar etine dolgundur :)))
Hakketten alcakgonulluluk..disarda bekleyen varken cabuk olmam gerekiyormus hissi..Allah razi olsun

ben de senin gibi sanssiz olanlardanim, ben muhammet dilbere ameliyat oldum, yandan fena degil de, onden inanilmaz genis ve biraz yamuk duruyor ve burun delikleri buyuklugunde ciddi fark var.. o kadar para ödeyip karsiligi bu olunca üzülüyor insan.. en son kendi de kabul etmisti duzeltecekti ancak hamilelik sureci fln gecirdim.. moralini bozmak istemem ama 1seneden sonra cok duzelmez, eger doktorunuz dûzeltirim diyorsa gidin düzeltsin..

ben de senin gibi sanssiz olanlardanim, ben muhammet dilbere ameliyat oldum, yandan fena degil de, onden inanilmaz genis ve biraz yamuk duruyor ve burun delikleri buyuklugunde ciddi fark var.. o kadar para ödeyip karsiligi bu olunca üzülüyor insan.. en son kendi de kabul etmisti duzeltecekti ancak hamilelik sureci fln gecirdim.. moralini bozmak istemem ama 1seneden sonra cok duzelmez, eger doktorunuz dûzeltirim diyorsa gidin düzeltsin..
Estafurullah..moralim o kadar bozuk ki daha fazla bozulamaz zaten fikrinizi soyleyiniz..uyuyamiyorum isimden de olacagim..bana da duzelmez geliyor. Allah razi olsun kasim dedi de ocak olmaz mi dedim subata verdi..Allah sana sifa yavruna da hayirli omur ihsan etsin

Estafurullah..moralim o kadar bozuk ki daha fazla bozulamaz zaten fikrinizi soyleyiniz..uyuyamiyorum isimden de olacagim..bana da duzelmez geliyor. Allah razi olsun kasim dedi de ocak olmaz mi dedim subata verdi..Allah sana sifa yavruna da hayirli omur ihsan etsin
moralini bozma, yapacagim dediyse yapsin ve hic erteleme benim gibi.. icin rahat olsun..zaten ameliyat sıkıntısı en fazla 2 hafta oluyor.. dedigim gibi az para odemedik, muhammet bey bana ikinci ameliyat icin sadece hastane parasini odersin, ben para almam demisti ozamanlar.. senin icin de hayirlisi olsun ins.. gonlune gore bir burnusun olmasi dilegiyle..:)

moralini bozma, yapacagim dediyse yapsin ve hic erteleme benim gibi.. icin rahat olsun..zaten ameliyat sıkıntısı en fazla 2 hafta oluyor.. dedigim gibi az para odemedik, muhammet bey bana ikinci ameliyat icin sadece hastane parasini odersin, ben para almam demisti ozamanlar.. senin icin de hayirlisi olsun ins.. gonlune gore bir burnusun olmasi dilegiyle..:)
Beklenmedik bir masraf cikti ve onu oduyorken umarim hastane masrafi senden guzelim demez..al bir de burdan yak

Beklenmedik bir masraf cikti ve onu oduyorken umarim hastane masrafi senden guzelim demez..al bir de burdan yak
ben sormamistim hastaneye ne kadar odeyecem diye, onu soyleyince cok da hosuma gitmemisti durum ne yalan soyleyeyim zaten 8 bin odemisim ameliyata, ki emre beyin daha pahali sanirim cunku ben de ilk onu istemistim ama randevulari cok doluydu... ins emre bey hastane ucreti fln istemez, ya da hastane ucreti dedikleri hani su bir gece oda fiyati oluyor ya 500 ya da 600 fln oyle kucuk bir meblag olur..

ben sormamistim hastaneye ne kadar odeyecem diye, onu soyleyince cok da hosuma gitmemisti durum ne yalan soyleyeyim zaten 8 bin odemisim ameliyata, ki emre beyin daha pahali sanirim cunku ben de ilk onu istemistim ama randevulari cok doluydu... ins emre bey hastane ucreti fln istemez, ya da hastane ucreti dedikleri hani su bir gece oda fiyati oluyor ya 500 ya da 600 fln oyle kucuk bir meblag olur..

Ameliyathane ucreti olabilir ki o baya pahali.ek olarak gecelik hastahane yatak ucretini, yol,10gun konaklama, yemek ucreti..ne olurdu tek seferde halledeydi:((

Ameliyathane ucreti olabilir ki o baya pahali.ek olarak gecelik hastahane yatak ucretini, yol,10gun konaklama, yemek ucreti..ne olurdu tek seferde halledeydi
inan seni cok iyi anliyorum, o kadar guzel burunlar var ki sosyal medya hesaplarinda sanssizlik beni mi buldu diyorum.. ki bana senin burnun cok iyi olur fln demisti.. ama söyle düsün, baska doktora gitsen biliyorsun revizyon ameliyatlari cok daha pahali.. o yuzden ertelemeden o duzeltsin diyorum, onun hastasisin sonucta.. para meselesi de ins benimki gibi olmaz..

Merhaba, sirti biraz oymus belki ucu sistir kalin derili iseniz gec inebiliyormuş,
Eski halinide beğendim
Ankarada mesut kaya var.instagramda onu çok begenrdm görüşmeye fırsatım olmadan devlet hastanesinde ameliyat oldum masrafım baya az tuttu, burnum da simdilik iyi gibi, bilemiorum bir zaman gecmesi gerekiyor 3 haftalik daha.
Sizin 1 yıl olmus doktorun ismini cok duydum popüler bir doktor ama bence sans işi, herkesin zorluklari var o kadar parayı alip böyle olmasi üzücü..hal çaresi mutlaka vardir sikmayin caninizi..

Merhaba, sirti biraz oymus belki ucu sistir kalin derili iseniz gec inebiliyormuş,
Eski halinide beğendim
Ankarada mesut kaya var.instagramda onu çok begenrdm görüşmeye fırsatım olmadan devlet hastanesinde ameliyat oldum masrafım baya az tuttu, burnum da simdilik iyi gibi, bilemiorum bir zaman gecmesi gerekiyor 3 haftalik daha.
Sizin 1 yıl olmus doktorun ismini cok duydum popüler bir doktor ama bence sans işi, herkesin zorluklari var o kadar parayı alip böyle olmasi üzücü..hal çaresi mutlaka vardir sikmayin caninizi..
bugun eski ve ameliyat sonrası ilk fotoğrafları atacağım. dün gece bulursam atmaya söz vermiştim. senin burnun inşallah sorunsuz olur..senin ameliyatının ayrıntısını merak ettim. burda kalabalıklık yapmaması için özelden yazar mısın vaktin varsa:)

bugun eski ve ameliyat sonrası ilk fotoğrafları atacağım. dün gece bulursam atmaya söz vermiştim. senin burnun inşallah sorunsuz olur..senin ameliyatının ayrıntısını merak ettim. burda kalabalıklık yapmaması için özelden yazar mısın vaktin varsa:)
su an ders çalışıyorum devlette oldum ayrinti mutlaka yzcm isterim bende burdan biseyler öğrendim ama, biraz zaman gecsin istyrm 3 hafta gecti daha..

Emre Beyle konustum.fotografimi gonderdim.sagolsun ilgilendi."oyukluk mu var?" diye sordum."Hayir, ucta siskinlik var.bakalim gelince"dedi..Bu operasyonu olurken goze aldigimiz muhtemel sikintilari yasiyorum sanirim.onemli olan doktorun ilgisinin ve bizim umudumuzun devam etmesi:)orjinal, ameliyat sonrasi ilk gorunum ve subatta en son haliyle paylasirim..insallah daha da guzel olur da sevincle paylasirim..

Google a emre İlhan yazınca çıkan 3. Başlık kadınlar kulübü. Eminim sosyal medya hesabıyla ilgilenen personeli bile vardır. Belki de sen aramadan okuyup Dr u haberdar ettiler. Senin adına sevindim. İlk resminde iş çıkışı otobüstesin heralde. Yorgun ve üzgün. Umarım herşey istediğin gibi olur ve mutlu resimlerini de görürüz

Emre Beyle konustum.fotografimi gonderdim.sagolsun ilgilendi."oyukluk mu var?" diye sordum."Hayir, ucta siskinlik var.bakalim gelince"dedi..Bu operasyonu olurken goze aldigimiz muhtemel sikintilari yasiyorum sanirim.onemli olan doktorun ilgisinin ve bizim umudumuzun devam etmesi:)orjinal, ameliyat sonrasi ilk gorunum ve subatta en son haliyle paylasirim..insallah daha da guzel olur da sevincle paylasirim..
senimi aradilar subattami revizyon olucan
İnşallah gönlünce olur

Back
X