Doktorumla birbirimize aşığız:(

yani ben mesela daha hareketliyim ona göre .o daha ağır .ben daha çok heyecanlanıyorum bir olay karşısında o daha yavaş .bide kuzenlerimin eşleri falan daha genç kendi yaşlarında insan bazen sıkılıyor bu duruma böle espiriler falan sinirleniyorum gereksiz gereksiz.ben eşimi çok seviyorum kesinlikle .ama olumsuzluklar ne olabilir demişsin ya bu tür olumsuzluklar oluyor işte .bide farklı mevzularda var tabi ilerde sorun olur diyolar ama bilemem şimdiden bir sorun yok şu an .öle işte .12 yaş büyük eşim benden .haa bide olgun erkeğin güzel yanlarıda var tabi sana bebeğimiş gibi davranıyor böle sevecen falan .ben seviyorum olgun olmasını iyiki olgun yani .kendi yaşıtımla yapamazdım zaten .kendi yaşıtım bir erkek beni şımartmazdı heralde .sen bakma erkeğin herşeyi yaşamış görmüş doymuş olması iyi birşeydir .doktorlar erken evlenmez zaten .eşimden ve arkadaşlarından biliyorum .

Bi tanıdığım var 60 yaşında, eşi 39 yaşında. 4 yıllık evliler ve hiç bir zaman aralarındaki yaş farkını gerekçe gösterecek bir problemleri olmadı. Adam 60 yaşında ama yaşlandım ben deyip hiç eşini isteklerinden mahrum bırakmadı. Kılığına kıyafetine de hiç karıştığını görmedim, hissetmedim. Olabiliyor yani.

amannn yaşıt olup aralarında az yaş faarkı olanlar cok guzel gecınıyo dıye bışey yok arkadaşım eger o elektrıgı aldıysan kafa yapında uyuşuyosa boşver yaşı bu guzel duyuyu doya doya yaşa derım

Ben kendimden 2 ay büyük adamla(çocukla) evlendimde ne oldu..9 senedir büyütüyorum..Boşver olgun erkek iyidir..Gerçi şuan eşimle kavga ettik küsüz..oyüzden böyle yazıyo olabilirim:113:..sen kalbinin sesini dinle..

benimde erkek arkadaşımla 10 yaş var aramızda. ve sizin yaşınızdayım. hiç bir problem yok aramızda ben gayet memnunum. olgun erkek farklı oluyor ya tartışmıyor alttan alıyor. hayat tecrübelerinden yararlanıyorsunuz yani birçok avantajı war. bir psikologla bu durumu konuştuk, tecrübeli bir psikologla, olgun erkekler genç bayanlarla beraber olmaktan çok hoşlanırlar ve kaybetmemek için daha fazla özen gösterirler dedi.. hakikaten öyle:))

25 26 yaşında lolita ha vay be..buda güzelmiş lolitalar 15 16 olur diye bilirdim meğer 25 35 arasıda oluyormuş hahahahha

25 26 yaşında lolita ha vay be..buda güzelmiş lolitalar 15 16 olur diye bilirdim meğer 25 35 arasıda oluyormuş hahahahha

eşinden daha genç gözüküyorsun ister istemez ona göre lolita oluyorsun arkadaş benzetme yapmış .sonuçta eşiyle yaş farkı olan kadınlar genç durur yaşıtı olan hanımlardan .çokda güzel olur bence ama yaş farkını abartmamakda gerekir .

öncelikle evli olup olmadıgını öğren derim ben 16 yaş cok cok fazla sımdı sorun olmasa bıle ılerde mutlaka olur

Artıları eksilerinden daha fazla yani:) Bakalım bizim nasıl olacak:)
Ya genelde yaşıtlarımız daha çocuksu daha az oturaklı oluyolar.
Tabiki biz daha hareketli olcaz daha genciz o yaşlı diye biz de mi öyle olalım:))
Yorumların çok yardımcı oldu canım teşekkürler:)

Çok teşekkürler yorumlarınız için:) Beni büyük bir kafa karışıklığından kurtardınız:)

Çok iyi bir şey yapıp psikoloğa gitmişiniz hakikaten bravo:)
Psikoloğun söylediklerini aklımda tutacağım canım:)
Yorumun için teşekkürler:)

öncelikle evli olup olmadıgını öğren derim ben 16 yaş cok cok fazla sımdı sorun olmasa bıle ılerde mutlaka olur

Evli değil Herkes ısrarla soruyor ve bende ısrarla değil diyorum
16 yaş dışarıdan bakılınca fazla geliyor. Hatta ben de öyle düşünüyordum ama burdaki yorumları okuyunca o farkın bir şekilde kapanabileciğini anladım.. Bunu başaran insanlar varmış..

ben dene diyorum tamam yaş farkı var ama olmayacak gibi değil bence .yani şans ver bakalım nereye gidicek .senin duyguların var anladığım kadarıyla .adamda bakımlı falansa yaşını göstermez öle fazla .bence kariyeri var sonuçta prestijli bir mesleği var saygın biri toplumda bunlarda önemli canım .yani sırf yaşı genç diye gidip birinle evleniceksin ama bu özellikler onda olucak mı .ne doktordu bu arada merak ettim

Haklısın canım:) Tabiki bişeyler hissediyorum ama aklımda soru işaretleri var..
KBB doktoru bu arada:)

Bencede onalti yas cok, bu senden cok ailen ve cevre icin sorun olur bence ama cevre ne derse desin ben ailemi de takmam dersen bu iliski hemmen baslamali, sonra zaten doktorun senleyken yaptigi hareketlerinden yas farkinin aranizda sorun acip acmayacagini sen anlarsin.
Bu doktorun kirkbir yasinda bekar olmasinin sebebini ben cok merak ederdim senin yerinde olsaydim , belki evlenip ayrilmistir veya evlenmekten korkan birisi olabilir, bu sebepler varsa bence iyice arastirmalisin,
evlilikte ne sorun olabilir demissin,benim bi arkadasim kendinden yirmi yas buyuk birisyle evlendi mesela adam cok yasliyim diye kesinlikle cocuk yapmaya yanasmiyor, ben evlendigini goremem diyor, hakli da pek bisey denmiyor o da kirkin sonlarinda galiba.
baska bir erkek arkadas da evlilik korkusu var kizlarla cikiyor ama evlenmiyor baski yapan kiz olunca da kaciyor yani terk ediyor, bu tarz erkeklerdense bastan anlayip ona gore davranmani oneririm.Bu da cok can sikici olurdu bence.

dışarıdan bilinmez dışı beni içi seni yakar derler ya o hesap o da çok fazlaymış. baba kız yaştalar.

Mümkün bence, adam ile arandaki frekansa bağlı. Ayrıca yaşa takılan arkadaşlarım; belli bir yaştan sonra kadınlar daha çabuk çöküyor, erkekler genç kalıyor. Benim babam annemden 10 küsür yaş büyük hala yaşından bin kat genç ve yakışıklı, annem ise gayet yaşını gösteriyor. Sevgiler şekerim, mutluluklar

Haklısın canım:) Tabiki bişeyler hissediyorum ama aklımda soru işaretleri var..
KBB doktoru bu arada:)

hayırılısı olsun başlarsan ilişkiye yazarsın buraya merak ettim .dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun inşş .

Ay inşallah.. Çok teşekkürler iyi dileklerin için canım:)

hayırılısı olsun başlarsan ilişkiye yazarsın buraya merak ettim .dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun inşş .

Tabiki paylaşırım hemen:) Aynen hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…