Doktorumla birbirimize aşığız:(

Sorun sahibi arkadaş öyle bir havada yazmış ki sanki yasalarımıza ve kültürümüze ters bir ilişki yaşanıyor!
Bu yüzden bana da sanki buradaki sorun sadece yaş farkı değilmiş gibi geliyor. İlk aklımıza gelen Dr Bey'in evli olmasıydı, ancak ısrarla olmadığı söyleniyor.
Ama sanki ilişkinin meşruluğunu engelleyen bir pürüz var gibi, gizli tutulması gerekiyormuş gibi...Öyle değilse neden öyleymiş gibi bir hava var? Haksız mıyım?

Benim samimiyetime güvenmeyen arkadaşlarım.Tek sorunum yaş farkı evet başka da bişey yok. Altında başka başka sebepler aramayın lütfen. Ben sadece o tarz bir ilişkiye tamamen girdiğimde toplumdan ne tepki alacağımı ilişkinin içinde ne gibi sorunlarla karşılaşacağımı merak ediyorum. Her ne kadar ilişkilerin 3.şahısların etkisinden uzak yaşanması gerektiğini savunsam da sonuçta toplumun içinde yaşıyoruz onunla varız elbette ki uyum sağlamak gerekiyor.Lütfen rica ediyorum konuyu başka yerlere getirmeyelim.Biraz anlayış gösterirseniz sevinirim.

bebeam aşk yaşa dile ırka farka bakmaz. dini söylemiyorum çünkü o farkediyor. farketmiyor diyenleri çok gördük bi yerde patlatıveriyor o durum. onun dışındakiler hiiiiiiiiiiiç sorun değil. yaş farkı kapanır anlaşılmaz dil sorun değil insan sonunda anlaşabileceği ortak bi dil bulur. ırk soy sop para pul hiç mevzu değil. amaaaaa eğer "aşk" sa?..........
yani "elektrik aldım" yaşı da sorun edeeeeeeeer başıda bilesin.:)

Şuan ki aşamada niye beni seçtin diye sorabileceğimi sanmıyorum.Ha olurda ilerlerse ilişki sorarım=) Aslında doğru söylüyosun benim riskim daha fazla=) Canım çok teşekkür ederim görüşlerin için

İnşallah o gücü gösterebilirim ilişkide. Evet yaş farkı çok:/ Bu gönül neden hep bölesini bulur ki nerde zor var gider oraya...

Aslında bazen oldugumdan daha büyük daha olgun gibi gözükmeye çalışmıyo değilim.Her ne kadar yaşım 25 de olsa çocuk ruhluyum ben.O bunu sorun etmiyo gibi gözüküyo ama bakalım zaman içinde belli olur inşallah herşey.İlerde benim bu tavırlarım onu rahatsız edebilir de..

Fikirlerinize saygı duyuyorum.Bu olayı yaşamamış olsam bende sizin gibi düşünürdüm.Ama insan başına gelince bambaşka düşünceler besleyebiliyor.Aynen artık hayırlısı olsun..

merhaba canım bana 16 yaş çok gibi geldi ama önemli olan aşk ve senin ne hissettiğin.sonuçta bu senin hayatın yaşayamadığın şeylerin keşkelerini söylemektense yaşadığın şeylerin keşkelerini söyle.bu doktor bey daha önce hiç evlenmiş mi peki yani çocuk falan var mı?bir de aklıma takılan bişey ilerleyen yıllarda yaş farkınız cinsel ilişkinize etki eder mi ya da bunu sorun eder misiniz biraz özel oldu ama bunları da düşünmek gerek?bütün bunlar senin için sorun teşkil etmiyorsa denemeye değer hayat bir kumar nihayetinde:)

Aşk hiçin herşey göze alınıyo önceki ilişkimde aldım da fakat salt aşkla da herşey yürümüyo onu gördüm.Bu acı tecrübemden dolayı şimdiki ilişkiye dair kafam karışık. Bana evlenmediğini söyledi şuan da evli değil. Bazı arkadaşlar ısrarla kesin evlidir diyor ama karşımdaki insanın nasıl doğru ve lafı sözü bir olduğunu bir ben biliyorum=) Cinsel yönü de düşünmedim değil ama ordan bi problem çıkacağını sanmıyorum. En azından şimdilik...Kesinlikle yaşayıp görücem artık böyle kafa yormaktansa icraate geçmek en iyi yol gibi gözüküyo..

arkadasim kusura bakma ama yasin 25, sen bu soruyu cok yakin bir arkadasina dahi tanissan, bak forumu geciyorum, kararsizsin ve korkuyorsun demektir. insan kendini ve karsisindakini bildikten sonra -acaba arkadaki yas farki cok mu- diye pro ve kontra yorumlar beklemez ki. bu sunun gibi bisey -erkek arakdasim sizce cirkin mi?- birbirinizin karakterleri ve kisilikleri birbirinizi! tasimaya yetebiliyorsa bu soruya hic gerek kalmazdi.

Kelimenin tam anlamıyla karasızım evet. Ayrıca bu konuyu objektif görüşler almak için açtım.Çevreden ne tepki alacağımı bilmek istedim ve bu gibi deneyimler yaşayan insanlardan dinlemek istedim bazı şeyleri. Olay sadece bu.

yorumları okuynca cwp atmak istedim. benm fikrim hayat çok kısa eğer bu tür duyguları birisine karşı hissediosan tereddüte düşmeden başla.. yaşa zamana kişiliğe bakmaz aşk. bişiler hissediosan ki insanın karşısna herzaman aynı türden şeyleri hissedeceği insan az çıkar, at adımını. keşkeler yerine iyikilerle yaşa hayatını :)

yorumları okuynca cwp atmak istedim. benm fikrim hayat çok kısa eğer bu tür duyguları birisine karşı hissediosan tereddüte düşmeden başla.. yaşa zamana kişiliğe bakmaz aşk. bişiler hissediosan ki insanın karşısna herzaman aynı türden şeyleri hissedeceği insan az çıkar, at adımını. keşkeler yerine iyikilerle yaşa hayatını :)

Bence sorun yaratmaz. Tabii ona gerçekten aşıksan ve onun da sana gerçekten aşık olduğuna inanıyorsan.
Ayrıca adam sana umut vermiş olabilir ama ya evliyse? Ya çocukları varsa? Olmayan şeyler değil bunlar..
Bunlara dikkat edersen bir sorun olmaz bana göre aşk bu sonuçta.

Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim=) Dikkate alacağım..

Ya hayatımda gördüğüm en adam gibi adam lafıyla sözüyle herşeyiyle doğru olduğuna inandığım biri. Tabi senin dediğin gibi bi durum da söz konusu olabilir. Onu zaman gösterecek bana.. Ama umarım öyle değildir çünkü bir hayal kırıklığını daha kaldıramam

Yaşa hiç takılma, kendini kullandırtma ama.. Zaten anlarsın sevip sevmediğini, başarılaar

bran$ini merak ettim bende :))

kendine bakiyorsa ( saglik açisindan da ) bi sorun olmaz herhalde
bizde 9 ya$ var, 10 ya$ SINIR gibi geliyor ama a$k herseye kadir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…