Doktorumla birbirimize aşığız:(

Şöyle genel olarak düşündüğümüzde aslında zor geliyor ama sen de dediklerinde haklısın tabi.Birbirinize saygı sevgi çervevesini koruyup empatiyi sağladıktan sonra sorun olmaz gibi geliyor.Ama yaş farkı cidden sorun olabilir gibi de geliyor az önce de belirttiğim sebepler gibi.Ama yine de seviyorsan karşı tarafında sevgisine inanaıyorsan sorunları da aşabileceğinize inanıyorsan deneyebilirsin.Ama bunu kaldıracak gücünde yoksa bence hiç deneme.

Ben bundan bikaç seneki ilişkimde o kadar çok zorluk çektim ki ne yaşadığımı bir ben bir allah biliyo desem yeri sonuçta insan sevgisi aşkı uğruna göğüsleyebilmeli zorlukları yani diyeceğim o ki denemeden bilinmez böyle şeyler yaşayıp neyle karşılaşcağımızı görmek lazım

Ben bundan bikaç seneki ilişkimde o kadar çok zorluk çektim ki ne yaşadığımı bir ben bir allah biliyo desem yeri sonuçta insan sevgisi aşkı uğruna göğüsleyebilmeli zorlukları yani diyeceğim o ki denemeden bilinmez böyle şeyler yaşayıp neyle karşılaşcağımızı görmek lazım

Doğru canım bilemeyiz genel gözlem olumsuz ama istisnalar da var muhakkak.Dediğin gibi yaşamadan da bilemeyiz neyin ne olacağını.Hayırlısı olsun hakkında

Kim milyoner olmak ister yarışmasına döndü mevzu
:ssz:

canım
ne alakası var
yardımcı olmaya çalışıyorum,,öyle bir devirde yaşıyoruz ki
kimin ne olduğu belli değil.
insan kırk yıllık kocasını tanıyamıyor bazen.

konuyu dağıtma canım.kuralları biliyorsun az çok .

yaş farkı bence cok fazla..teyzemle eniştem arasındada 16 yas var tmm belki şimdi yaşını göstermiyordur ama bi düşünsene o 60 yasında nerdeyse bi dedeyken sen 40 lı yaşlarda olgun kadınların en güzel oldugu çağlardan birinde olacaksın..ben kendımı düşünemıyorum nedense ya kendımden 16 yas büyük birisiyle tuhaf geliyo :25:

emin misin canım?

Eminim çünkü şimdiye kadar karşılaştığım en doğru insan hislerime de güveniyorum az çok ama tabiki seninde dediğin gibi insan kaç senelik kocasını tanıyamıyo anlam veremiyo ama bu adam başka zaten yalanı fln hiç sevmiyo öyle böyle değil

Doğru canım bilemeyiz genel gözlem olumsuz ama istisnalar da var muhakkak.Dediğin gibi yaşamadan da bilemeyiz neyin ne olacağını.Hayırlısı olsun hakkında

İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkürler.Allah herkese hayırlı insanı versin önemli olan o.Umarım benim için hayırlı olan da bu insandır..

Eminim çünkü şimdiye kadar karşılaştığım en doğru insan hislerime de güveniyorum az çok ama tabiki seninde dediğin gibi insan kaç senelik kocasını tanıyamıyo anlam veremiyo ama bu adam başka zaten yalanı fln hiç sevmiyo öyle böyle değil

umarım öyledir canım...

evet yaş farkı gerçekten fazla
ama hiçbir şey imkansız değildir, yeter ki
gönüller bir olsun.

siz istedikten sonra
herkese susmak düşer.

İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkürler.Allah herkese hayırlı insanı versin önemli olan o.Umarım benim için hayırlı olan da bu insandır..

Rica ederim canım.Zaten hayırlı kişiyse senin nasibinde ise herşey yoluna girer emin ol.

Uzun süredir düzenli gittiğim doktorla aramızda bir elektrik vardı.Uzun süren çabalardan sonra o adım attı ve görüşmeye başladık.Fakat sorun şu ki aramızda 16 yaş fark var:/ olur mu olmaz mı derken sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

annem babamla evlendiğinde 24 yaşındaymış. babam da 40. hiç bir sorun olmamış, çok severek evlenmişler.

tam 16 yaş var.. aralarında yaşla ilgili hiç bir sorun çıkmadı şu ana kadar. ama şöyle bir özellik var ki :
babam sporcu, günde 3 saat 4 saat spor yapar ve neredeyse 70 yaşında olmasına rağmen bakımlı, fit, sağlıklı.. ruh olarak çoğu zaman annemden daha genç.
babam dışarı çıkmak ister, annem boş ver der.

yapı meselesi. eğer senin doktor da babam gibiyse, bir sorun olmaz.

umarım öyledir canım...

evet yaş farkı gerçekten fazla
ama hiçbir şey imkansız değildir, yeter ki
gönüller bir olsun.

siz istedikten sonra
herkese susmak düşer.

Bende ona inanıyorum istedikten sonra umarım başarırız artık hayırlısı olsun ne diyim..

Esra Erol ile eşinin arasında 14 yas var.benimde esimle aramda 10 yas var.cok şükür bı sıkıntı yok.olgun erkek her zaman iyidir.adam bekar ama dimi??

Esra Erol ile eşinin arasında 14 yas var.benimde esimle aramda 10 yas var.cok şükür bı sıkıntı yok.olgun erkek her zaman iyidir.adam bekar ama dimi??

Back
X