- 20 Şubat 2010
- 33.152
- 6.413
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bran$ini merak ettim bende :))
kendine bakiyorsa ( saglik açisindan da ) bi sorun olmaz herhalde
bizde 9 ya$ var, 10 ya$ SINIR gibi geliyor ama a$k herseye kadir..
Bence de yola devam ...![]()
Ya hayatımda gördüğüm en adam gibi adam lafıyla sözüyle herşeyiyle doğru olduğuna inandığım biri. Tabi senin dediğin gibi bi durum da söz konusu olabilir. Onu zaman gösterecek bana.. Ama umarım öyle değildir çünkü bir hayal kırıklığını daha kaldıramam![]()
Umarım değildir, umarım çok mutlu olursunuz canım benim![]()
tecrübesi itibariyle nerde nasıl davranması gerektiğini iyi biliyordur. ayrıca ilişkinin başı olması itibariyle de her yer uçuş uçuş görünür gözüne. yaklaşık 6 ay geçtikten sonra gerçek huylarınızı tanırsınız. buraya kadar her şey tamam. bundan sonra yaşayabileceğin sorunları yazıyorum. sen 35 yaşında kadınlığının en olgun yaşında olduğunda o 51 yaşında olacak. senin istek ve beklentilerin ile onunkiler uymayacak. örneğin o 51 yaşında evde oturmayı tercih ederken sen daha çok gezip görme hayatı anlama isteği ile dolup taşacaksın ya da kariyerine odaklanacaksın o sana ayak uyduramadığında ise sen bunu dert etmesen bile o bunu dert edecek senin etrafında yaşı sana yakın erkekleri düşündüğün seni kısıtlayacak ya da kıskanacak ve sana yansıtacak. bunun dışında belli bir yaşa geldiğiniz cinsel yaşamınızda da size yetersiz gelecektir. ister istemez bu eksikliği içinizde yaşayacaksınız. bunun dışında etrafta yaşı genç ve birbirine yakın çiftler gördüğünüzde içinizden yaşıtınızla birlikte olma hissi uyanabilir. bir yere gidersiniz o hemen yorulup dinlenmek isterken sizin için gün daha yeni başlıyordur.
siz onda şu an için başka erkeklerde olmayan güveni saygıyı ve olgunluğu hissediyorsunuz. yanında huzur duyuyorsunuz belki ama 10 yıl sonra işler tersine dönebilir. aman dikkat...
Olmaz bence, yaş farkı sadece bir rakamdan ibaret değildir.
Yaşanmışlık, deneyim, olgunluk farkıdır da aynı zamanda.
Aynı şeylerden zevk almazsınız, aynı şeylere aynı bakış açısıyla bakamazsınız aranızda 16 yaş fark varken.
Ki bana göre kimse kendinden o kadar yaşça küçük birine o gözle bakmamalıdır.
Tamam aşkın yaşı olmaz falan diyoruz ama, 16yaş fark artık senin ona "amca" deme farkıdır.
bence olmaz etrafımda kendinden yaşça büyük vede yaşça küçük ilişkiler var..
çokda güzel maşallah diyelim..
önemli oolan kafa yapısının uyuşmasıdırr ..
mutluluğu huzuru bulabiliyorsan bence devam etmelisin..yaşa takılmaa..
ileride ne olur bilemeyiz..hoş yarına çıkacagımızında garantisi yok kiii bundann taaa 20 yıl sonrasını düşünelim..
hiç evlenmemiş mi peki
Eğer hiç evlenmemişse neden bu yaşa kadar evlenmemiş hem doktor hem çok iyi biri hem bakımlı Bilirsiniz iyileri hemen kaparlar
Yanlış anlamayın ama benim amcam da 42 yaşında evlendi ve 1 sene sürdü evliliği çünkü çok ayran gönüllü ve gözü hep dışardaydı
Bilirsiniz iyileri hemen kaparlarAcele karar vermeyin bir erkeğin o yaşa kadar bekar kalması çok ama çok zor
birkaç yıl önce aramızda bayağı bayağı bir yaş farkı olan birisiyle beraberliğim oldu. ve kısaca çok dikkat et diyebilirim. karamanın koyunu sonra çıkar oyunu misali, 2 sene boyunca beni farklı bir karakteri olduğuna inandırdı, ama olan bazı olaylar aracılığıyla gerçek yüzünü iki sene sonra görerek şok oldum.böyle bir yıkım yaşamak istemiyorsan eğer, karşındakine hep açık bir kapı bırak,koşulsuz güvenme.tedbirli olarak devam ettirebilir,onu yavaş yavaş tanımaya çalışabilirsin.tabiiki her insan bir değildir biliyorum ve aşk söz konusu olunca tebdir falan düşünemiyor insan ama acele etme,kendini kaptırmamaya çalışarak tanımanı tavsiye ederim mutluluklar dilerim![]()
Siz 34 yasindayken 50 yasinda bir esiniz olucak..
bence 16 yas biraz cok..
siz enerji doluyken o cok daha sakin bir halde olacak. yaslari birbirine yakin ciftlere ozenebilirsiniz..
ama yinede siz bilirsiniz :44:
hiç evlenmemiş mi peki
Eğer hiç evlenmemişse neden bu yaşa kadar evlenmemiş hem doktor hem çok iyi biri hem bakımlı Bilirsiniz iyileri hemen kaparlar
Yanlış anlamayın ama benim amcam da 42 yaşında evlendi ve 1 sene sürdü evliliği çünkü çok ayran gönüllü ve gözü hep dışardaydı
Bilirsiniz iyileri hemen kaparlarAcele karar vermeyin bir erkeğin o yaşa kadar bekar kalması çok ama çok zor
hiçde değil benim eşimde 37 yaşında evlendi kadın doğum uzmanı kendisi .doktorlar geç evlenir bir sürü arkadaşı var hatta kendinden büyük ve bekar .bu onların kötü biri olduğunu göstermez.iyileri kaparlar haklısın ama adamlar kapılmak istemiyor ki hayatı yaşamak kariyer yapmak istiyor evliliği geç denilcek yaşlarsa yapıyolar ve bence daha sağlam oluyor .doymuş erkek her zaman iyidir .çok genç evlenince sıkılıyor erkekler .
neyse arkadaşım sana gelince sevgilinle muayne sırasında tanıştığın için ben şüphe ettim açıkcası .benim eşimde doktor .bazı tipler olur öle çapkın olgun yaşta .yani çıtır kızlara takılırlar .önce böle biri olup olmadığına dikkat et .evli değidlir büyük ihtimalle evli olsa ismini cismini açık açık vermez ki zaten muayne sırasında tanıştığınıza göre ismini hrşeyini biliyorsun ortada biri .yaş farkında gelince benim eşimde 12 yaş büyük benden itiraf etmek gerekirse bazen zorlanıyorum ben .ben 25 yaşındayım o 37 yani bazen kusaş çatışması oluyor .ilerki yıllarda bilemem .16 yaş benimkindende fazla yani 16 yaşı düşünemiyorum bile .ama illa istiyorum seviyorum dersen yapılcak birşey yok .devam ediceksin .