• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun çalıştığı bölümü nasıl öğrenebilirim?

Evet koca hastanenin görevi de eski sevgilisine branşına göre yaklaşacak çılgın eski sevgili için malzeme vermek. 😡

Yanlış anlamayın, sizin önerinizde sıkıntı yok, ben burada konu sahibine kızıyorum.
Ya büyütmeyin ben de sağlık personeliyim 😂 önemli diyorum size. Siz hiç aşık olmadınız mı ya 😂

Yok kendisini bulmam lazım illa arayayım demiyorum.

O zaman direkt ad soyaddan gidin, bölümü sorarlarsa da uzaktan tanıdığıyız bu hastanede çalıştığını biliyoruz da nerede bilmiyoruz diyin. Olmazsa ad soyadınızı verirsiniz isterse sizinle görüşür.

Santralin ad soyaddan illa ki arama imkanı var, hastasınız diye düşünüp illa bölüm sormuşlar.

😂
Umarım bulamazsınız. Adam sizinle görüşmek istese ulaşırdı size. Sizse takıntılı biçimde adama ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sevgilisi var belki ne biliyorsunuz? İşiniz gücünüz yok mu?
Ya adama bişey yapmıycam be amma kızdınız 😂😂 tayinim çıktı gidiyorum son kez görmek istiyorum içimde kalacak

Hangi kapıdan çıkacağını bilmem lazım 😂😂😂 o yüzden soruyorum
Allah seni herifi arama Arama de eline işini alınca ara .. umarim ulaşırsınız umarim bıraktığın gibidir birini falan bulup nisan söz gibi durumu yoktur dilerim hepimiz aşık olduk bakma sen.. ask basa vurunca akil firar eder..

Allah seni herifi arama Arama de eline işini alınca ara .. umarim ulaşırsınız umarim bıraktığın gibidir birini falan bulup nisan söz gibi durumu yoktur dilerim hepimiz aşık olduk bakma sen.. ask basa vurunca akil firar eder..
Ya zaten söz nişan veya ilişki varsa bana mutluluk dilemek düşer yapacak bişey yok 😂😂 ama merak ediyorum bi tayin durumum var ama kesin değil içimde kalacak bari bi lere görseydim 😂

Yahu zaten gidiyormuşsunuz ne suyu bulandırıyorsunuz?
Kesin değil ya gideceğim şansımı deniycem. Sadece uzaktan bakıcam be 😂 özledim diyorum neden anlamıyonuz 😂 sanki kaçırmıycam Allah Allah 😂😂 çok kızdınız yaa 😂

Tayin başvurusu yapıcam, ailem istiyor. Olur mu belli değil baktım gitmiş. Ne yapıyor nasıl merak ettim. Gidip salça olmıycam zaten utangaç biriyim konuşamam😂 yuvasını da yıkmıycam😂
Masumca bişey 😂
Yuva dedim yanlış anlaşılmasın lafın gelişi adam bekar

Ya büyütmeyin ben de sağlık personeliyim 😂 önemli diyorum size. Siz hiç aşık olmadınız mı ya 😂

Ya sen 27 yaşındaymışsın allah seni ne yapmasın
ben de sandım 18-22 arası...
bilinmeyen numaradan çağrı atmak gibi olmuş bu :)
neyse en azından bu neşeniz bozulmasın

Çok tepki gösteren arkadaşlar olmuş, hani mevcut bi ilişkisi yoktu varsa da bilmiyorum lafın gelişi dedim yuva yıkmıycm diye. Evli değil ondan eminim.
Ben online öğrenmek istedim ama internette bulamadım aramak da ne diycem bilmiyorum zaten hastanesi baya uzak gidemem bile belki. Ama merak ediyo insan.

Ya sen 27 yaşındaymışsın allah seni ne yapmasın
ben de sandım 18-22 arası...
bilinmeyen numaradan çağrı atmak gibi olmuş bu :)
neyse en azından bu neşeniz bozulmasın
Ya haklısın yaşıtlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldu bana bak bir de. Neyse kısmet. Ne diyelim :(

Tayin başvurusu yapıcam, ailem istiyor. Olur mu belli değil baktım gitmiş. Ne yapıyor nasıl merak ettim. Gidip salça olmıycam zaten utangaç biriyim konuşamam😂 yuvasını da yıkmıycam😂
Masumca bişey 😂

Kalbinizin pıtır pıtır atması buraya kadar geldi, biz de durumu farkettik tabi ki. 😅

Sorum şu, adama bir şekilde ulaştınız, adam da “Seni çok özlemişim 🥺” derse “Yok tayinim çıktı hadi bay bay” mı diyeceksiniz yoksa ilişkiye devam mı edeceksiniz?

Baybay ise telefonu & interneti sakince bırakın ve artık merak etmeyin. Bunca yıl sonra yaraları yeniden açmayın. Sadece merak ettim diye bu iş yapılmaz.

Yok devam ederim derseniz de yeni sevgili ile karşılaşmayı veya reddedilmeyi veya eski sevgili ile yeni ufuklara açılmayı göze alın, her türlü sonuca hazır olun derim.

Back
X