• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun çalıştığı bölümü nasıl öğrenebilirim?

Kalbinizin pıtır pıtır atması buraya kadar geldi, biz de durumu farkettik tabi ki. 😅

Sorum şu, adama bir şekilde ulaştınız, adam da “Seni çok özlemişim 🥺” derse “Yok tayinim çıktı hadi bay bay” mı diyeceksiniz yoksa ilişkiye devam mı edeceksiniz?

Baybay ise telefonu & interneti sakince bırakın ve artık merak etmeyin. Bunca yıl sonra yaraları yeniden açmayın. Sadece merak ettim diye bu iş yapılmaz.

Yok devam ederim derseniz de yeni sevgili ile karşılaşmayı veya reddedilmeyi veya eski sevgili ile yeni ufuklara açılmayı göze alın, her türlü sonuca hazır olun derim.
Yok hemen iptal ederim tayini 😂 zaten olur mu belli değil şu an tayin de zor gibi

Kısmetsizim napalım herkes sizin gibi kısmetli olmuyor 🤷

yahu ne alaka
27 yaşından sonra kaç yıl bekar kaldım
ben de bu şekilde değil başka şekilde yanlışlar yaptım illaki
o nedenle diyorum zaten abla tavsiyesi gibi
hiçbir erkek için inan uğraşmana etmene gelmiyor ve değmiyor.
he hayatıma heyecan katayım bir göreyim dersen gör
ama bir gün senin de ciddi bir ilişkin olunca anlayacaksın aslında hiç böyle şeylere gerek olmadığını :KK200:

yahu ne alaka
27 yaşından sonra kaç yıl bekar kaldım
ben de bu şekilde değil başka şekilde yanlışlar yaptım illaki
o nedenle diyorum zaten abla tavsiyesi gibi
hiçbir erkek için inan uğraşmana etmene gelmiyor ve değmiyor.
he hayatıma heyecan katayım bir göreyim dersen gör
ama bir gün senin de ciddi bir ilişkin olunca anlayacaksın aslında hiç böyle şeylere gerek olmadığını :KK200:
Ya zaten bitiren bendim mecburdum mantığıma uymayan şeyler vardı. Ama içimden bi ses onu gör diyo. belki hayatında biri vardır bilmiyorum zaten gidip konuşamam ne diyebilirim ki. Bu kadar kaçması bişeylerden bende merak uyandırdı, kaçmasının benimle ilgisi yok bu arada. Ama sebebi ne bilmiyorum. Numarasını değiştirdi sosyal medya hesaplarını kapattı. Bi yerden bi şekilde görsem önemsemiycem belki bu kadar. Çok merak ediyorum öyle işte. Merakım geçse aklımdan da gidecek eminim

Dr. XXX YYY şeklinde yazsaniz uzmanlığıyla birlikte hastanesi, yorumlari vs çıkacaktır.

Back
X