- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Bencede çok erken oldu ama planlı değildi. Doktorun aşalıyıcı tavrı kızdırdı beni yani sanki ona kalmış kaç tane doğuracağım. Beni tanımadan vede daha planlı bi hamilelık olmadığını bilmeden yorumu yersizdi daha ben alışamadım hamilelik fikrine onun yorumuda beni hem üzdü hemde sinirlendirdişimdi ben de senin tanıdığın olsam aynı tepkiyi ben de verirdim ne yalan söyleyim.. 26 yaş 3. annelik için fazla genç ama bunun da iyi yanları var erkenden büyüyecekler sen de kocanla erkenden rahata erceksin.
ama doktor dediğin objektif olmalı, hasta ile ilişkisini işi gücü olmayıp insanın enerjisini sömüren teyzeler gibi kurmamalı.. kesinlikle konuşması yanlış fakat dediğim gibi seninki de 3. annelik için genç bir yaş olduğu için senin adına üzülmüş olabilir vücudunu yıpratman açısından.
sen zaten cevabını vermişsin. sussaydın içine dert olurdu ama güzel laf söylemişsin. tabi ki kimseyi ilgilendirmez. hepimizin fikri vardır zaten ama önemli olan senin hayatın böyle bak olaya..
daha bunları çok duycaksın zannımca takmamaya çalış.
İyi yapmışsın bencede .Beni öyle bi muayene etiki asistan içeri girmeye vakti olmazdi 10saniye tuttu ultrasonu tek gebelik bebek 7-8haftalık dedi tamam girmemle çıkmam bir oldu
evet söyledim o çok hevesli çok sevindi[/QUOTE]İyi yapmışsın bencede .
Eşine söyledin mi sahi bebişi ?
Sizin yaşam şeklinizle vede sizin tercihlerinizle sizi hiç tanımayan birinin aşalıyıcı yorumlarını doğru buluyorsanız o sizin tercihiniz. Nekadarda Doktorda olsa konu dışında bi yorum yapamaz hele böyle aşalıyıcı hiç yapamaz küçük görür gibi.3. hamilelik ve üçüz çocuk mu ben doğru mu okudum?
eğer öyleyse insanlara değişik gelebilir şahsen bana da geldi yani. ayrıca bana doğuran bakan ben sana ne diye cevap veren 26 yaşında hastayı doktor olsam kapı dışarı ederdim.
Sizin yaşam şeklinizle vede sizin tercihlerinizle sizi hiç tanımayan birinin aşalıyıcı yorumlarını doğru buluyorsanız o sizin tercihiniz. Nekadarda Doktorda olsa konu dışında bi yorum yapamaz hele böyle aşalıyıcı hiç yapamaz küçük görür gibi.
Vee doğru okumamışsınız bu tek gebeklik vede planlı bi hamilelik değildi. Kızım 5 yaşında oğlum 21aylık.
Yan komsumuz surpriz diye diye 5 cocuk yapti hem de aralarinda 1 sene var yok. En son tuplerimi baglaticam diyordu meger korunmayi beceremiyorlarmis.yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
Ben aşalıyıcı olduğunu düşünüyorumaşağılayıcı bir yorum olduğunu düşünmüyorum ben. doktor bu gebeliğin planlı olup olmadığını bilemez. zaten 2 küçük çocuk varken istemeden çocuk sahibi olmak bir doktorun aklına gelmez kesinlikle bilimsel şeylerle uğraşan biri olarak. dolayısıyla bu gebeliği de istediğini düşünmesi ve yaşının da küçük olması sebebiyle böyle bir yorumda bulunması olağan. bence sen bu beklenmedik gebeliğin stresini yaşıyorsun ve ondan dolayı doktoru terslemişsin. doktor pek çok kişinin düşüneceği şeyi sesli olarak dile getirmiş sadece.
Yaaa bende öyle dıyordum ilk ve ikincinin arasında 2.5sene korunurken aman dıyodum hiç olurmu ama oluyor işte rabbim biyerden birşeyi vesile kılıyor o ay hastalandım hapın etkisi geçmiş ve aklımada hiç gelmedi geçer diye ve hemende kaldım yani olucağı varsa biyerden birşey vesile oluyorYan komsumuz surpriz diye diye 5 cocuk yapti hem de aralarinda 1 sene var yok. En son tuplerimi baglaticam diyordu meger korunmayi beceremiyorlarmis.
Surpriz bebek isi birazcik mantigi olan bir insanin anlayabilecegi bir durum degil kusura bakmayin. Doktor da o nedenle boyle soylemistir.
Espri yapmış kendince. Takılma.yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
canım peşpeşe amaÜst üste derken bi şimdi aralarında fazla yaş farki olmıycak kızımla oğlumun arasında 3.5 yaş var oğlumlada şimdiki bebegin arasında 2.5yaşa yakın yaş farkı olcak
Nasip böyleymiş sağol canım teşekkür ederimcanım peşpeşe amasen memnunsan yapacak birşey yok daha hamıle kalma ama:) bu arada Allah analı babalı buyutsun.Allah vatanına ,mıılletıne yararlı evlatlar nasıp etsın.sağlıkla buyutmek nasıp etsın
yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
canım bana kırılmadın degıl mı? benımle de kardesım arasında 11 ay var.annem çok zorlandı.Nasip böyleymiş sağol canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?