Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

Saglikla dogup buyusun olan olmus artik dun parkta kadin uc cocugum var diyince bi heyecanla aaa neden korunmadin neden baglatmadin dedi ne diyecegimi bilemedim herkes herseyi soyleme hakkına sahipmis gibi sanki doktorda olsa cok yanlıs konusmus

Bencede çok erken oldu ama planlı değildi. Doktorun aşalıyıcı tavrı kızdırdı beni yani sanki ona kalmış kaç tane doğuracağım. Beni tanımadan vede daha planlı bi hamilelık olmadığını bilmeden yorumu yersizdi daha ben alışamadım hamilelik fikrine onun yorumuda beni hem üzdü hemde sinirlendirdi

Okuyup gecemedim, geçen ayni mevzu ile konu açmıştınız. Doktor öylesine konuşmuş siz bu bebegi istemediginiz için herşey batıyor.

Sürekli bunu bize dile getirince ne oluyor?
Anladik artik.

İsterseniz de çözüm var istemeseniz de, az kendinize gelin.
Neyin tesellisini bekliyorsunuz?

Hakkınızda hayırlısı olsun.

3. hamilelik ve üçüz çocuk mu ben doğru mu okudum?

eğer öyleyse insanlara değişik gelebilir şahsen bana da geldi yani. ayrıca bana doğuran bakan ben sana ne diye cevap veren 26 yaşında hastayı doktor olsam kapı dışarı ederdim.

Gerçekten fazla 26 yaşa 3 çocuk. İnsanlık hali ağzından çıkmış olabilir.

Herkes kendini tutamayabiliyo konuşurken.

Sizin yaşam şeklinizle vede sizin tercihlerinizle sizi hiç tanımayan birinin aşalıyıcı yorumlarını doğru buluyorsanız o sizin tercihiniz. Nekadarda Doktorda olsa konu dışında bi yorum yapamaz hele böyle aşalıyıcı hiç yapamaz küçük görür gibi.
Vee doğru okumamışsınız bu tek gebeklik vede planlı bi hamilelik değildi. Kızım 5 yaşında oğlum 21aylık.

çok açık sözluymuş çoğu kişi yuzunuze söylemiyordur ama böyle düşünüyorlardır tabii bir önemi varsa

aşağılayıcı bir yorum olduğunu düşünmüyorum ben. doktor bu gebeliğin planlı olup olmadığını bilemez. zaten 2 küçük çocuk varken istemeden çocuk sahibi olmak bir doktorun aklına gelmez kesinlikle bilimsel şeylerle uğraşan biri olarak. dolayısıyla bu gebeliği de istediğini düşünmesi ve yaşının da küçük olması sebebiyle böyle bir yorumda bulunması olağan. bence sen bu beklenmedik gebeliğin stresini yaşıyorsun ve ondan dolayı doktoru terslemişsin. doktor pek çok kişinin düşüneceği şeyi sesli olarak dile getirmiş sadece.

Yan komsumuz surpriz diye diye 5 cocuk yapti hem de aralarinda 1 sene var yok. En son tuplerimi baglaticam diyordu meger korunmayi beceremiyorlarmis.
Surpriz bebek isi birazcik mantigi olan bir insanin anlayabilecegi bir durum degil kusura bakmayin. Doktor da o nedenle boyle soylemistir.

Ben aşalıyıcı olduğunu düşünüyorum
İnsanın konuşma şekliyle ve yüz ifadesiyle espirimi yoksa ciddimi söyledi anlaşılıyor
O bi doktor ve çok vakayla karşılaşmıştır ilk benimi gördü böyle hiç sanmıyorum.
Ayrıca doktorun bence bi hastayı düşünmesi lazım belki tecavüz hamileliği ozamanda öyle aşalıyıcı yorumlar yapma hakkına sahipmi sizce
Mesela ben plansız hamile kaldım ve alışamadım bunun içinde üzülüyordum vede bu yorum daha çok üzülmeme sebep oldu peki deydimi
Doktorlar hastaları iyileştirmek için değillermi

Yaaa bende öyle dıyordum ilk ve ikincinin arasında 2.5sene korunurken aman dıyodum hiç olurmu ama oluyor işte rabbim biyerden birşeyi vesile kılıyor o ay hastalandım hapın etkisi geçmiş ve aklımada hiç gelmedi geçer diye ve hemende kaldım yani olucağı varsa biyerden birşey vesile oluyor

Espri yapmış kendince. Takılma.

Üst üste derken bi şimdi aralarında fazla yaş farki olmıycak kızımla oğlumun arasında 3.5 yaş var oğlumlada şimdiki bebegin arasında 2.5yaşa yakın yaş farkı olcak
canım peşpeşe ama sen memnunsan yapacak birşey yok daha hamıle kalma ama:) bu arada Allah analı babalı buyutsun.Allah vatanına ,mıılletıne yararlı evlatlar nasıp etsın.sağlıkla buyutmek nasıp etsın

ne kadar gereksiz bi insanmis ya kazara olmasini gec isteyerek 4 cocuk doguran var sen sagligina esin gecindirmek icin kendine guveniyosa ona ne. sahsen ben ilk bebegimi bekkiyorum ama.esimde bende hep 3 cocuk istedigimizi konusuruz allah hayirla kucagina almayi nasip etsin hic takilma boyle yorumlara

İlk sayfanı okudum kan beynime sıçradı .yazabilecek çok az vaktim olmasına rağmen sesimi çıkarmadan sinirim geçmeyecek.

Ben dorduncu çocuğumu 9ay önce dogurdum .33yasindayim .cocuklari ,büyük aileyi çok seviyorum .hep büyük aile istedim özellikle 2kiz 2oglan.rabbime şükürler olsun aratmadı.

Bende senin doktorunun dediklerini defalarca duydum ,duydum ,duymakla kalmayıp insanların gözlerinden okudum .ve hala daha devamlı surette ....

Sakın lafını esirgeme ,çok iyi yapmissin inan bana ,insanların kişisel tercihleri ve zorunluluklariyla dalga geçip ,eleştirmeye hiç kimsenin hakkı yok .hele ki ucunda yaşama tutunan melek varsa.

Nasrettin hoca fıkrası gibi zaten ne yapsan bu millete yaranamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…