- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Saglikla dogup buyusun olan olmus artik dun parkta kadin uc cocugum var diyince bi heyecanla aaa neden korunmadin neden baglatmadin dedi ne diyecegimi bilemedim herkes herseyi soyleme hakkına sahipmis gibi sanki doktorda olsa cok yanlıs konusmus
Üzülme sonuçta o da haddini aşmış. Haketmiş. Hamile olduğun içinde üzülme, biraz zorluklar yaşıyacaksın ama aynı anda da büyütmüş olacaksın. Sen daha genç yaştayken onlar okula başlamış olacaklar. Herşeyin hayırlısı. yavrularını sağlıklı, mutlu günlerde büyütmek nasip olur inşallah.yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
İnsanlar yaptıkları yanlışlardan ders çıkartmalı bence artık bundan sonra çifte koruma26 yaşındasınız daha evlenmek ayrı olay ama 3 çocuk içinde gerçekten erken. En iyi ihtimalle 46 yaşına kadar cinselliği aktif yaşayacağınızı hesap edersek 20 yılda kaza dediğiniz olayın olma olasılığı yüzde kaç?
Siz bile içten içe hamileliği kaldıramamışsınız duymak hoşunuza gitmemiş
İstiyorsanız elbette 5 6 yaparsınız kim karışır. Ama yorumlara da kulaklarınızı tıkamalısınız
İstemiyorsanız da bir çözüm bulmalısınız.
Boşverin takmayın kafanıza doktorların bazıları öyle oluyor. Bende karşılaşmıştım bir keresinde kadın doğum doktoruyla hastaya ters bir şey söylemiş fena kavga etmişlerdi. Değmez yani.İnsanlar yaptıkları yanlışlardan ders çıkartmalı bence artık bundan sonra çifte korumaben evet kaldiramadim bana görede cok erken bi gebelik hep diyodum 10sene sonra birtane yapcam son son ama allah nasip etti alismaya calisiyorum ama bu sürecte doktorda benim düsüncemi pat diye saygisizca suratima vurunca sinirlendim
yorumları okuyamadım detayları bilmiyorum ama hiç üzülmeyin gençken çocukları aradan çıkarmışsınz :) sonra iş hayatına dönmek bile zor oluyoyaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Nasıl koruncanı sasırıo insan yaBende öyle derdim eskiden böyle kazayla kalanları duyunca ama şimdi anlıyorum hap kullandığım halde hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?