Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

26 yaşındasınız daha evlenmek ayrı olay ama 3 çocuk içinde gerçekten erken. En iyi ihtimalle 46 yaşına kadar cinselliği aktif yaşayacağınızı hesap edersek 20 yılda kaza dediğiniz olayın olma olasılığı yüzde kaç?
Siz bile içten içe hamileliği kaldıramamışsınız duymak hoşunuza gitmemiş
İstiyorsanız elbette 5 6 yaparsınız kim karışır. Ama yorumlara da kulaklarınızı tıkamalısınız
İstemiyorsanız da bir çözüm bulmalısınız.

Ne enteresan bir ülkeyiz çocuk yapmasan neden neden diye başının etini yerler,ilkini yaparsın ikinci ne zaman derler,üçüncüyü yapınca niye yaptın derler,kısacası herkes bir şey diyor...
Takmamak en güzeli.

Üzülme sonuçta o da haddini aşmış. Haketmiş. Hamile olduğun içinde üzülme, biraz zorluklar yaşıyacaksın ama aynı anda da büyütmüş olacaksın. Sen daha genç yaştayken onlar okula başlamış olacaklar. Herşeyin hayırlısı. yavrularını sağlıklı, mutlu günlerde büyütmek nasip olur inşallah.

İnsanlar yaptıkları yanlışlardan ders çıkartmalı bence artık bundan sonra çifte koruma ben evet kaldiramadim bana görede cok erken bi gebelik hep diyodum 10sene sonra birtane yapcam son son ama allah nasip etti alismaya calisiyorum ama bu sürecte doktorda benim düsüncemi pat diye saygisizca suratima vurunca sinirlendim

Boşverin takmayın kafanıza doktorların bazıları öyle oluyor. Bende karşılaşmıştım bir keresinde kadın doğum doktoruyla hastaya ters bir şey söylemiş fena kavga etmişlerdi. Değmez yani.
Ama ciddi olarak önlemini almalısınız. Spiral düşünebilirsiniz benim bildiğim 5 yıl yüksek oranda koruyor hamilelikten.
Bence 3 çocuktan sonra normal olanı tüplerin bağlanması ama onda geri dönüşüm çok zor oluyor hatta olmuyor tüp bebek falan yapıyorlar

Ona neymiş yahu?

İyi demişsin takma hiç

Patavatsız işte istersem 10tane yaparım baktıktan sonra kime ne?

Zaten gereken cevabı vermişsin

Hamile olduğunuz için daha duygusal daha alıngansınızdır muhtemelen
26 yaşında 3.çocuğuna gebe birini duysam ben de aynı yorumu yapabilirdim, doktor kötü bir niyetle söylememiştir.
Genç yaşta anne olmuşsunuz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

İyide doktor şaka yapmış yani ben olsam gülüp geçerdim yada valla haklısınız biraz öyle oldu falan derdim.ayrıca söylemeden geçemicem ,doktora o cevabı verdiğinize pek inanmadım.nyse canınızı sıkmayın bebek kısmetiyle gelir ama korunma yöntemleri konusunda daha detaylı bilgi edinin.başka çocuk düşünmüyorsanız tüplerinizi bağlatabilirsiniz.hayırlı doğumlar...

Senin yerinde olmak isteyen çok kişi var. Allah a sukret. En çok istediğim şeydi erken evlenip doğum yapmak ama daha nasip olmadı.

Bence haketmiş çokta güzel ağzının payını vermişsin.

Doktor amenna ama ona da bu yorumu yapma hakkını kimse vermiyor. İşini yapacak ona ne milletin seceresinden..

Aman cnm canini sıkma gereken cevabi vermissin zaten bidaha da o doktora gitme baska doktor mu yok hem isteyerek yada istemeyerek bir can tasiyorsun bu guzelligi 2 kez daha tatmissin ne kadar doyulmaz bisey olduguni biliyosundur hem 3 cok degil bence tabi durumlar el veriyorsa Allah layik gormus vermis cogu insan 1 tane icin bile ne kadar cabaliyo kendini hic uzme saglikla rizkiyla gelir insallh

yorumları okuyamadım detayları bilmiyorum ama hiç üzülmeyin gençken çocukları aradan çıkarmışsınz :) sonra iş hayatına dönmek bile zor oluyo

Burda başka bir konu açıp içeriğe üçüncü bebeğime hamileyim deseydin aynen doktorun dediği gibi cevap yazarlardı sana, şimdi ona neymiş diye yazıldığını görünce gerçekten şaşırmadan edemiyorum ...
Dediğin gibi bakan sen doğuran sen kimseye kazayla oldu demeyin bilerek isteyerek yaptık deyin yoksa bu tür konuşmalarla canınızı daha çok sıkarlar.

Belki de kotu niyetle soylememistir.. Genelde boyle seyler soylenir erken yasta 2-3 cocuk sahibi olanlara(dogru veya yanlis).. Hassas oldugunuz icin fazla alinmis olabilirsiniz..
Bir de bebegi istemediginizi pek dillendirmeyin derim; bebek her seyin farkinda simdiden..
Allah hayirli evlat yetiştirmeyi nasip etsin..

Son düzenleme:

Agzinin payini iyi vermissin canim benimde arkadasimin basina ayni olay glmsti 3' cü cocuk istemeyerek oldu dedi ama bebegini kucagina aldiktan snra iyiki olmus dedi dunyalar tatlisi bi kizi oldu

Bence hormonlarinizdan dolayi fazla alınganlık yapmışsınız. Üzülecek bir şey yok. Hızlı olduğunuzu ve boyle yanlış korunarak daha çok beklemediğiniz bebek olacağını ima etmiş. Bence haklı da. Tabi bakacak sizsiniz de zaten bakamazsiniz dememiş ki. Olur demiş. Kötü bir niyet görmedim ben

kilo alırsın kilolu derler zayıflarsın bune ya sıska derler çocuğun olur çocuklusun derler olmaz meyvesiz ağaç derler yaz gelir offf bu ne sıcak deriz kış gelir donduk deriz yanisi takmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…