- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
İste bende bunu cok merak ediyorumBöyle yorumlarla sürekli karşılaşacaksınız çok tamamak lazım.
Ama istemeden çocuk nasıl oluyor yahu?
Ah ben 26 yasinda olsamda 3 uncuyu yapsam.. Ben 30 eşim 32 gec oldu diye 3uncuye cok kararsisiz.. Kararsiz oldumuzdanda olmucak gibi
Çok geç olmuş gerçekten neredeyse menopoza gireceksiniz ne çocuğu. Hem o buyuyene kadar siz bu dünyadan göçer gidersiniz...
Esim kendisine 40 diyor saten o oyle konusa konusa benide etkilediÇok geç olmuş gerçekten neredeyse menopoza gireceksiniz ne çocuğu. Hem o buyuyene kadar siz bu dünyadan göçer gidersiniz...
ironi yapmışNe menepozundan bahsediyorsunuz Allah aşkına ? Şaka amaçlı mı yazdınız yoksa ciddi misiniz ??
Ne menepozundan bahsediyorsunuz Allah aşkına ? Şaka amaçlı mı yazdınız yoksa ciddi misiniz ??
Arkadas bana yazmisti saka amacli yaniNe menepozundan bahsediyorsunuz Allah aşkına ? Şaka amaçlı mı yazdınız yoksa ciddi misiniz ??
Şaka tabiki :) Daha gençsiniz demek istiyor.Ne menepozundan bahsediyorsunuz Allah aşkına ? Şaka amaçlı mı yazdınız yoksa ciddi misiniz ??
Şaka yapmaya çalışmış ama sacmalamis birazcık. Sen de hazır olmadığın süpriz bi gebelik olduğu için çok etkilenmişsin çok normal. İcon rahat etmiyosa doktorunu değiş. Genç yaşta bu kadar sorumluluk aldığın için psikolojik destek dw alabilirsin ama böyle yorumlarla çok karsilasacaksin alismalisinyaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?