Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

doktor kotu birsey soylememis.hatta cogu insanin aklindan gecen ilk seyi soylemis.
bende aynisini dusundum acikcasi.
soyleme tarzi ve aslinda dr .la ayni dusuncede olmaniz ve bunun sizi korkutmasi tepki vermenize neden olmus.

Ah ben 26 yasinda olsamda 3 uncuyu yapsam .. Ben 30 eşim 32 gec oldu diye 3uncuye cok kararsisiz.. Kararsiz oldumuzdanda olmucak gibi

Ah ben 26 yasinda olsamda 3 uncuyu yapsam .. Ben 30 eşim 32 gec oldu diye 3uncuye cok kararsisiz.. Kararsiz oldumuzdanda olmucak gibi

Çok geç olmuş gerçekten neredeyse menopoza gireceksiniz ne çocuğu. Hem o buyuyene kadar siz bu dünyadan göçer gidersiniz...

Çok geç olmuş gerçekten neredeyse menopoza gireceksiniz ne çocuğu. Hem o buyuyene kadar siz bu dünyadan göçer gidersiniz...

Ne menepozundan bahsediyorsunuz Allah aşkına ? Şaka amaçlı mı yazdınız yoksa ciddi misiniz ??

Hamileliklerin arasinda 2 seneden az sure varsa kadin icin riskli gebelik kategorisindedir. 26 yasinda 3. Gebeligim deseydiniz muhtemelen benim tepkim de boyle olurdu.istenmeyen gebelik olmasi gebelik haberini sindirememenizin doktorla alakasini cozemedim..riskli bir gebelikle doktora gitmissiniz bir de sizi ilgilendirmez demissiniz.. dogumunuzu yaptirirken hayatinizla ilgili riski hekiminizle paylasiyorsunuz.. insallah onay verdiginiz bir hekimden korunma yontemleri ile ilgili bilgi alirsiniz.. sık dogum yapmak hem sizin hem bebeginizin sagligi acisindan riskli.. doktorunuz bunu yumusak bir sekilde dile getirmeye calismis.. ben acikca yaziyorum..

Bunda üzülecek ne var
Doktor öyle dese nolur demese ne olur yakinda doğumumuz olacak ama hala istemeden oldu düşüncesi yüzünden bana böyle dediler diye havadan nem kapiyorsunuz.
Bebeğinizi bu kadar istemediğinizi fogum sonrasinda Bebeğinize hissettirmezsiniz umarım. ..

bu doktorlarda bir alem. ne olmuş yaş 26 ve 3. çocuksa.
benim ablamda 39 da 3. doğurdu.
Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin İnşaallah.

Doktor patavatsızlık etmiş ama sen de düzgün korumayı öğrenmelisin. Madem kazayla istemeden oldu doğumdan sonra daha iyi korunun. Geri çekme gibi şeyler yapıyorsanız bu korunma değil. Cilt altı implantı taktır.

Bir şekilde olmuş o bebek sizin yavrunuz psikolojinizi alıştırın ne güzel işte :) Doktorun da densizliği kendince şaka yapmaya çalışmış zaten cevabını vermişsiniz boşverin.

İyi guzel cevap vermissinizde once siz bi kafanizda kabuledin bu bebegi de herseferinde istenmeyen bebek vurgusu yapmayin yazik doktora espiri yapti diye kiziyorsunuz da once kendi uslubunuza bakin

Ayri ayri ucune de standartlarinda bir yasam,egitim saglayacaginiza inaniyorsaniz kim ne demis cok onemsemeyin ama standart dedigimi de hafife almayin.

Şaka yapmaya çalışmış ama sacmalamis birazcık. Sen de hazır olmadığın süpriz bi gebelik olduğu için çok etkilenmişsin çok normal. İcon rahat etmiyosa doktorunu değiş. Genç yaşta bu kadar sorumluluk aldığın için psikolojik destek dw alabilirsin ama böyle yorumlarla çok karsilasacaksin alismalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…