Doktorun tepkisi

Doktor ameliyat yapmak istemedi evet ancak son alınan tahlil değerinde kanımın düştüğünü gördü ve endişelendi ameliyat yapalım orayı temizleyelim dedi
2 gün önce kapalı ameliyat oldum

Doktor ameliyat yapmak istemedi evet ancak son alınan tahlil değerinde kanımın düştüğünü gördü ve endişelendi ameliyat yapalım orayı temizleyelim dedi

Bakin doktor gerekli gordugu durumda size zarar vermemek icin ameliyat onerebiliyormus, dimi? Cok gecmis olsun.

İç kanamanız olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ? Doktorlar düşüklerde her zaman doğal süreç taraftarı 1 ay regl olcaksınız bitecek gidecek

geçmiş olsun, işte ameliyat gereksinimi olan durum yani "endikasyon" ortaya çıkınca sizi zaten ameliyata almışlar.

umarım sağlığınıza kavusursunuz bir an önce.

Evet siz hatalısınız. Doktor en uygun tedaviyi uyguluyordur. Beğenmediyseniz başka doktor hastane tercih edebilirsiniz.
Ben ilk doğumumda sancıdan korkup illa sezaryen yap dedim doktor yapmadı çünkü bir sorun yok normal doğum yapman için dedi. O an sinirlenmiştim ama sonra çok dua ettim. O an benim için en uygunu oymuş. Doktor gerek duyarsa alır sezaryene demişti hemşireler haklıylarmış

Geçen hafta ameliyat oldum ancak doktor telefon etti alınan sağ tüpümde gebelik metaryeli yokmuş yani hala içimde
Ben anlamıyorum 2 tane doktora gösterdim ikisife sağ tüpünde dedi ama tüpte yok ve ben çok şaşkınım
Doktor yinede tüpü almamız iyi oldu enfeksiyon olmuş yine hamile kalınca dış gebelik olma ihtimalin yüksekti dedi
Beta değerime baktı ve 1 haftada 255ten 77ye düştü ve endişeliyim
Ne zaman sıfırlanır, boşuna ameliyat oldum

Değerleriniz düşüyor gayet olması gerektiği gibi. İğneyi zaten olmuşsunuz. Tüm yan etkilerini yaşayacaksınız bir de üstüne ameliyat mı olmak istiyorsunuz? Bırakın da doktor işini yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…