Doktorun tepkisi

iyikiamaiyiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.288
541
73
Merhaba, ben 5 gün önce dış gebelik geçirdim. Mtx iğne yapıldı ve değerim 422ydi
İğne yapıldıktan 3 gün sonra değerim 373e düştü
5. Gün yani bugün 255e düştü
Ancak biraz iç kanamam var.
Biz doktora ameliyat olmak istiyoruz dedik hergün düşmesini beklemek çok zor geliyor ama doktor ameliyat yapma taraftarı değil bildiğin yapmak istemiyor beklicez diyor.
Çok sinir oldum hayatımda hiç böyle birşey başıma gelmedi
Ameliyat istediğim için bende mi anormallik var anlamadımki

Doktordan iyi bilemezsiniz öyle değil mi?O zaman insanlar kendi kendilerine teşhis koyup ben bunu olmak istiyorum desinler doktora gidip.
Çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğiniz olur daha sonra.

Hekiminiz sizin icin en iyi olani soylemistir. Supheniz varsa degistirin diyecegim ama bu durumlarda doktorlarin goruslerinde degisen bir sey pek olmuyor. Gecmis olsun.

Hekiminizin yaklasimi dogru yada yanlis biz bilemeyiz ama ameliyatta hic kolay bisey degil.yasamis biri olarak söylüyorum asla sezeryan gibi 3 gunde ayagi kalkamiyorsunuz.15 gun kalkamadim ben.birde yapian her operasyon karin icinde rahimde yapisikliga sebep oluyor.yani hic kolay degil.belki farkli bir uzmandan gorus alabilirsiniz.gecmis olsun.

Hekiminiz durumunuza göre en doğru öneriyi vermiştir. Alanınız değil, yetkili değilsiniz, istediğiniz şey sizin için doğru olmayabilir. Bilemezsiniz. Doktorunuzun yetkinliğinden emin değilseniz değiştirin

Aramızda doktor var mı ???yaşadığınız rahatsızlık ve tedavisi hakkında bilgim yok.belli ki doktor içinize sinmemiş..başkasına gidin

Pardon siz hangi vasıfla ameliyat gerektiğine karar verebiliyorsunuz? Serum takılmasını ister gibi doktora ameliyat yap diyeni de ilk kez gördüm. Çok biliyorsunuz madem gidin evinize kendi kendinizi tedavi edin. Sorunuza da cevap vereyim evet sizde anormallik var. Doktor gerek görse ameliyatı yapardı zaten. Günde kaç tane ameliyata giriyordur, bir sizin ameliyatınızı yapmaktan erinecek değil.

Baska hir doktora daha gidin ayni seyi derse icinize siner en azından. Zor bir durum

İçinize sinmeyen bir durum varsa mutlaka başka doktora gidip, görüş alın. Böyle doktor konularında başka doktora görünüp fikir almak normal, sıradan bir şey. Yeri geliyor doktorlar bile kendi alanında başka doktora hastasını gönderiyor, kendisini yeterli göremeyip ya da emin olamadığı için.

Tıp fakültesinden mezun olup, doktor ünvanı alınca hiçkimse kusursuz iş yapacak, her dediği doğrudur diye bir şey asla yok. Sonuçta bu da bir meslek.

Ben de sizin gibi dış gebelik geçirdim yakın zamanda, bu durumun en son çaresi ameliyat.Benimki iğneye bile gerek kalmadan kendiliğinden düştü ama biraz obsesif bir tip olduğum için öğrendiğim andan itibaren çok araştırdım. 3 farklı doktordan bilgi aldım. Size yapılan iğne zaten yeterince güçlü bir ilaç. Amacı da zaten beta değerinizi düşürmek. İlaç işe yaramış ki değeriniz günden güne düşüyor, ameliyatlık bir durum olması için tüplerinizin (dış gebelikte tüplere yerleşme oluyor) patlamaya yakın olması gerekiyor ve değerinizin sürekli düşmesi değil bir düşüp bir çıkması gerekiyor. Demek ki o durumda değilsiniz. Dua edin ki ameliyatlık değilsiniz, tüpünüzün alınmasına kadar gidiyor olay. Şanslıymışsınız. Benimki doğal yollardan sonlanmasına rağmen değerimin sıfırlanması 3 haftayı buldu, 5 gün hastanede yattım ve takip şartıyla taburcu olup 2 günde bir gidip kan verdim. Çok stresli, sancılı bir dönem evet haklısınız ama ameliyat diye ısrar etmenizi anlayamadım, ne güzel iğne yeterli gelmiş dua etmelisiniz.

Doktora bilenmek yerine ikinci bir doktora gidin

Bu yazdiginiz degerler beta hcg degerleri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…