- 11 Eylül 2020
- 2.288
- 541
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Evet çok şükür ama iç kanamam var biraz bu beni korkutuyorBen de sizin gibi dış gebelik geçirdim yakın zamanda, bu durumun en son çaresi ameliyat.Benimki iğneye bile gerek kalmadan kendiliğinden düştü ama biraz obsesif bir tip olduğum için öğrendiğim andan itibaren çok araştırdım. 3 farklı doktordan bilgi aldım. Size yapılan iğne zaten yeterince güçlü bir ilaç. Amacı da zaten beta değerinizi düşürmek. İlaç işe yaramış ki değeriniz günden güne düşüyor, ameliyatlık bir durum olması için tüplerinizin (dış gebelikte tüplere yerleşme oluyor) patlamaya yakın olması gerekiyor ve değerinizin sürekli düşmesi değil bir düşüp bir çıkması gerekiyor. Demek ki o durumda değilsiniz. Dua edin ki ameliyatlık değilsiniz, tüpünüzün alınmasına kadar gidiyor olay. Şanslıymışsınız. Benimki doğal yollardan sonlanmasına rağmen değerimin sıfırlanması 3 haftayı buldu, 5 gün hastanede yattım ve takip şartıyla taburcu olup 2 günde bir gidip kan verdim. Çok stresli, sancılı bir dönem evet haklısınız ama ameliyat diye ısrar etmenizi anlayamadım, ne güzel iğne yeterli gelmiş dua etmelisiniz.
Birde tekrar hamile kalırsam aynı tüple tekrar dış gebelik yaşama ihtimalim yüksek
1 haftadır uyku uyuyamıyorum iç kanamam artarsa diye