önce bi kendine gel istersen,ne demek aşağılar düşmek.sen kimsen ve beni ne kadar tanıyorsun.Bu ne demek oluyor şimdi?!
Bile bile evli olduğu halde bir doktorla ilişkiyemi gireceksiniz?
Duygu yoksunu olduğunuz belli zaten her halinizden,bu kadar aşağılara düştüğünüze göre...
önce bi kendine gel istersen,ne demek aşağılar düşmek.sen kimsen ve beni ne kadar tanıyorsun.
ayrıca benim öyle birsey yapacağımı bu yazımdan cıkartabiliyorsan senin de kafandan kimbilir ne fesatlıklar geciyorda bunu düşünüp yazabilmişsin.
o yazıda eşi doktor olanlara bir uyarıda bulundum.insanca paylaşımda bulunuyoruz.lütfen konuyu sabote etmeyin.yanlış ve çirkin anlayışlarınızı kendinize saklayın da iç yüzünüz ortaya çıkmasın.
Allah eşine sabırlar versin valla.Olur kendime gelirim..
Kimin içinin kötü olduğuda belli... :)
Benim de eşim doktor.. İyi ki uyardın bizi yahu...
Ne kadar teşekkür etsek azdır...
Allah eşine sabırlar versin valla.
Şurda hiç tanımadığın birine yazdığı iki laftan dolayı yapmadığın hakaret kalmadı.
Yazık acıyorum adama....
Cvplar için cok tsk ediyorum kızlar.cok da fazla yok sanırım doktoruyla evlenen ama şurası kesin ki o an yaşadığınız hassaslık ve sağlığınızın değeri ölcüsünde doktor da gözünüzde o derece değerleniyor çünkü derdinizin bilgisi onda.ve inanılmaz bir değer ve güven olusuyor çoğu insanda.Allah doktor eşi olanlara yardım etsin.çünkü az boşluk bırakırlarsa duygusal acıdan kendilerini anlattığım değer ve güven duygusuyla biri yakalayıverir Allah muhafaza onları :76:
Bana ilk yazılanları okursanız hakareti görürsünüz.aşağılara düşmek vs. eğer bu hakaret deilse size de bir iltifat olarak aynı kelimeleri kullanabilirim o zaman.Hakaret derken?
Burada tek bir hakaret eden varsa o da sizsiniz.
Bizi bağlamaz,siz kendinize hakaret ediyorsunuz.
Evli bir doktorla beraber olabileceğinizin izlenimini veriyorsunuz açıkça.
Yazdıklarınızı mı okuyorsunuz yoksa kendinize yandaş mı arıyorsunuz belli değil!!!
anlamıyorumm ben yaa cidden anlamıyorumm....biri yakalayıverirmiş....bi kadın bi kadın a nasıl bunu yapabiliyor anlamıyorumm...eee tabiii doğruu bir KADIN var, bide KADINCIK var.....
Bana ilk yazılanları okursanız hakareti görürsünüz.aşağılara düşmek vs. eğer bu hakaret deilse size de bir iltifat olarak aynı kelimeleri kullanabilirim o zaman.
Bizi bağlamaz derken?bana hakaret eden üye ile aynı kişimisiniz onu da anlayamadım ama siz kimseniz ben tanımıyorum.ve buraya merakımdan dolayı actığım bir konu yüzünden ve sizin yanlış anlayıslarınız yüzünden kendime durup hakarette ettiremem.egonuzu burda tatmin etmeyin.beğenmediğiniz bir yorum varsa güzelce uygun bir dille cevap yazmanız sanırım cok zor değil.
Hay Allah 2. üyeliğim yakalandı,ben ne yapacam şimdi?
Arkadaşım doktor eşleri dikkatli olsunlar diye uyaran siz değil misiniz?
Sizin mi kafanızdan geçiyor evli doktor ilgi gösteriyor diye onunla beraber olmak benim mi?:98:
önce bi kendine gel istersen,ne demek aşağılar düşmek.sen kimsen ve beni ne kadar tanıyorsun.
ayrıca benim öyle birsey yapacağımı bu yazımdan cıkartabiliyorsan senin de kafandan kimbilir ne fesatlıklar geciyorda bunu düşünüp yazabilmişsin.
o yazıda eşi doktor olanlara bir uyarıda bulundum.insanca paylaşımda bulunuyoruz.lütfen konuyu sabote etmeyin.yanlış ve çirkin anlayışlarınızı kendinize saklayın da iç yüzünüz ortaya çıkmasın.
Ben doktorumla evlenseydim, eşime güvenemezdim.. Benden sonra gelen hastasından da etkilenmeyeceği ne malum? Benden etkilenen, başkalarından da etkilenebilir sonuçta.. Hem doktorum beni hasta-doktor çerçevesinde nekadar tanıyabilir ki? Bu da demek oluyor ki, etkilenmişse dış görünüşümden etkilenmiştir, işte bu durum bana yine güven vermez... Çünkü ben karşımdaki beni tanısın ve ruhumu sevsin istiyorum, dış görünüşümü değil... Ayrıca, iş ve aşkı birbirine karıştırmak yanlış bana göre.. Bir doktor,avukat, veya işi ne olursa olsun farketmez herhangi meslekten biri; müşterisinden ne kadar etkilenmiş olursa olsun sınırı ve seviyeyi korumalıdır.. Dünyada başka insan mı kalmadı...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?