Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclara Sirke ile Son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benimde saçlarımda aşırı bir dökülme var daha önce birkaç şey denedim ama işe yaramadı cildiye doktoruna gittim ketorol adlı şampuan ve elokon losyon yazdı onları da bir deniyeyim bakalım işe yarıycakmı sonra bu önerdiğin karışımı denimcem bakalım inşallah işe yarar

ben ta geçen sene gittim saçım dökülüyo diye 8 tahlil yaptılar kan ala ala kan kalmadı bende sonuctada kansızlıktan dolayı dokuluyo dedi bi ilaç verdi ilaç türkiye de yok değiştirmeye gittim başka hastaneye gitmiş tekrar muayane olsam yine bi sürü tahlil yapcaklardı bende çareyi doğal yontemlerde aramaya başladım bu çok iyi geldi haftada 2 kez yapıcam bunu dökülmemi kesti

arkadaşlar benim tepemde açılmalar olmaya başladı.sarmısak sür dedıler yaptım.birde gezdiğim bir sitede baştan soğan sonra bal sürün diye yazmışlar.acaba sizin verdiğiniz bu formül benim işime yararmı ya bende yapayım.bu karısım bıe defayamı mahsus acaba:sm_confused:

benim işime yaradığı için paylaştım umarım size de iyi gelir ben ilk kez denedim bilmiyorum herkeste işe yarar mı ama büyük ihtimal yarar çünkü kaynak sağlam ve genel konuştu verirken.Bi defaya mahsus değil dökülme dewam ettikçe kullanılmalı bence kesilirse tamamen bırakırız ama karısım baya oluyo bitene kadar en azından kullanılmalı sanırım

oh hele şükür evdekilerden bi tarif
valla bunu denicem artık
bakalım bende yazarım size saol canımm

vallah benim diyetten çok fena saçım döküldü sade mayayı kullanıyordum,şimdi sayende bunu da deneyeyim,inşallah işe yarar,çinki alıyorum,biotin de iiçiyoorum 3 hafta oldu fayda yok şşşimdilik ben de evigen ve pepanten ampül almayı düşünüyordum????????

yaa uufff
bana nie olmadııı
=/
ağlıycam artık gerçktn yaa
hiçbir işe yaramadı
dediğiniz tarifi yaptımm
neden olmadı yaaa
uffff

slm arkadaşlar benim saç dökülmem normal düzeyde ama sizler için bikaç maske buldum umarım işe yarıyodur bunlar. bide ben saçlarımın uzaması için entele denen bitkiyi kullanmaya başladım. kullananlar ayda 3 4 santim uzuyor yazmış bilmiyorum yani çok yeni. saç uzattıgı gibi gürleştiriyormuşta aktardaki adam 3 ay düzenli kullanırsan yeni saçlarında çıktıgını görürsün dedi bi araştırın istersenizz
KEPEKLİ, DÖKÜLEN YA DA İNCECELEN VE KIRILAN SAÇLAR İÇİN
Malzemeler:
Çemen tohumu

Yapılışı:
Çemen tohumlarını çektirin ve geceden suya yatırın. Elde ettiğiniz macunu saç derisine masaj yaparak sürün ve 15-20 dakika bırakın. Yumuşak bir şampuanla yıkayın. Bu macun kepek, dökülen, incelen, kırılan saçlar ve kellik gibi sorunlara iyi gelir.
Maske 2: Günde 2-3 kez saç derisine badem yağı sürün. Bu saçlarınızın daha fazla dökülmesini engeller.

amazon570 süpersin duygulurıma tercüme oldun benim soracagım soruları sen sormusun gel öpüm seni mcxxxxxxxxxxxxxxx a.s. :teytey:

arkadaşlar 2. kez denedim
içine çamterebenti kattığım şampuanla da yıkadım
az da olsa bi fark oldu
sanki daha az dökuldu
kullanmaya devam edicem

ben dün karışımı hazırladım.maya tortu halinde dibe çöküyor haliyle.arada karışmasını sağlıyorum.ama bişey sormak istiyorum sana: sen bu karışımı saç diplerine sürerken tortusuyla birliktemi kullandın yoksa sadece sıvı olan kısmını mı kullandın.bu konuda aydınlatırsan sevinirim.şimdiden teşekkürler.umarım işe yarar çünkü benim de saçlarım baya bir süredir dökülüyor.saçım yarıya indi.Allahtan saçlarım hacimli duruyor da çok belli olmuyor..

teşekkür ederim paylaştıgın için hemen deneyecegim . artık çaresiz kaldım dökülmesini durduramıyorum tamamen seyreldi tel telsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…