- Konu Sahibi princess.17
-
cnm peki sarımsağın bi baş hepsi mi katılıyo yoksa sadece bir dişi mi?
benimde saçlarım çok dökülüyo özelliklerde ön kısımları bende deniyim bakalım tşk ler canım paylaşımın için
arkadaşlar benim tepemde açılmalar olmaya başladı.sarmısak sür dedıler yaptım.birde gezdiğim bir sitede baştan soğan sonra bal sürün diye yazmışlar.acaba sizin verdiğiniz bu formül benim işime yararmı ya bende yapayım.bu karısım bıe defayamı mahsus acaba:sm_confused:
denemek lazım benım 7 telı gec 70 tel nerdeysee gıdıo hergun yakında kel kalcaaammmmmmmmmmmmmm
ben dün karışımı hazırladım.maya tortu halinde dibe çöküyor haliyle.arada karışmasını sağlıyorum.ama bişey sormak istiyorum sana: sen bu karışımı saç diplerine sürerken tortusuyla birliktemi kullandın yoksa sadece sıvı olan kısmını mı kullandın.bu konuda aydınlatırsan sevinirim.şimdiden teşekkürler.umarım işe yarar çünkü benim de saçlarım baya bir süredir dökülüyor.saçım yarıya indi.Allahtan saçlarım hacimli duruyor da çok belli olmuyor..arkadaşlar suna dumankayanın tarifini uyguladım sonuca inanamadım ya hemde ilk kullanımda.Zaten suna dumankaya da ilk kullanımda keser dökülmeyi demişti çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim önceden banyoda bi topak banyo sonrasında her elimi saçıma attığımda en az 7 tel gelirdi üzülürdüm ağlardım hatta ama banyoda 4 tel döküldü saçımı yıkarken yane küvette sayılcak kdr az saç vardı ve sonra saçımı kuruladım elimi attım korkarak ve çeke çeke aşa doğru indirdim sadece bir tel geldi elime.sarımsak var kokar kokusu geçmez diye düşünmeyin srke 1 litre olduğu için sarımsağın kokusunu bastırmış sirkeyide idare edersiniz artık . .
tarife gelince 1 litre sirke elma veya üzüm farketmez ben üzüm sirkesinden yaptım sonra bir baş sarımsak ve maya sarımsağı ezip maya ve sirkeyi de içine ilave edip bi kutuya koyun azını kapayın 2 gün bekletin onun içinde.iki günün sonrasında saç diplerinize uygulayıp 2-3 saat bekletin ve sonra yıkayın inş sizlerde de aynı etkiyi yapar :hooray:
bir baş sarımsak ortalama 6-7 diş oluyo mayayı da kuru maya kattım bir yemek kaşığı.Ayrıca hiç kokusu yok sarımsağın sirke sarımsağı bastırmıştı sirkede sarımsak kadar ağır değil idare edilir bi şekilde ama ben şok oldum hiç bu kadar beklemiyodum her elimi saçıma attığımda dediğim gibi en az 7 tel gelirdi evde her yerde benim saçlarım olurdu yururken bile dokuluyodu yaklaşıkta bir aydan fazlaca bir süredir boyleydi sacım yarıya indi nerdeyse ama bu tariften sonra elimi saçıma attığımda ya bi tel geliyo yada hiç gelmiyo bu benim için resmen mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?