Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclara Sirke ile Son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
deniyecem aynı sorun bendede var inşallah kesilir bide çook ince telli benim saçlarım

ben pamuğu suyuna batırıp saç diplerime sürüyorum sürmeden önce karıştırıyorum bi sonra dediğim gibi uyguluyorum

ben hiç faydasını göremedim yaa
aksi bile oldu hatta diyebilirim
ama 750 ml şampuana
bir parmak kalınlığında çam terebentin koydum
baya bi gelişme oldu
dökülmesi normale döndü
aklınızda bulunsun

bende denıyecem yawwww en kısa zamandaaaaaaaaaaa benım ole 7 tel dokulse opupde basıma koycam 7 ne ya en fala 70 tel dokuluo banyodaaaa bır gorsenız agınız acık kalırrrrrrrrrr

Kizlar Saç Dökülmesini önlemek Için, Su Teresini Sirke Ile Kaynatip Saçiniza Sürdüğünüz Zaman Dökülmesi önleniyormuş.

ayyy kızlar harikasınız teşekkür ederim benimde saçlarım çok dökülüyor bu tarifi hafta sonu uygulayacagım teşekkür ederim.:asigim:

Kızlar ben de bu sirkeli karışımı bugün yapıp 2 gün sonra denicem,inşallah işe yarar çünkü gerçekten ciddi anlamda saçlarım çok dökülüyor hemde hergün,çok üzülüyorum,kafamı takıyorum bu olaya bu sefer de daha çok dökülüyor stres yaptığım için,karışımı yaptıktan sonra gelişmeyi sizlerle paylaşıcam.senağlama

Bu arada sirkeli karışımın tarifini bizlerle paylaşan arkadaşıma çok teşekkürler,buna benzer deneyimleri olan arkadaşlar sizlerden de bekliyoruz:içelim:

princess.17 sana çok çok teşekür ederim allah razı olsun bizimle paylaştığın için yazdıklarını yaptım saçımın dökülmesi kesildi ilk kullanımda üstelik kızlar saçınız dökülüyosa sizde yapın benimki kesisildi valla:dance:

Arkadaşlar yaa ben yaptığım sirkeli sarımsaklı karışımı döktüm bozulmuştur diye,yaptıktan birkaç gün sonra şehir dışına gittim ve üstünden tam 10 gün falan geçti,acaba bi bilgisi olan var mı?bozulmadan bekleyebiliyomu bu karışım?:uhm:

Denedim ama faydası olmadı.Üstelik te sarmısak kokusu beni deli etti.Bu gün ceviz yaprağı toplattım,okuldan.Bakalım onu deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…