Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclara Sirke ile Son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar dün bu forumu keşfettim ve bugün üyeyim..:teytey::teytey:
Dün malzemelerimi aldım ve bu akşam yapıcam 2 gün sonra da deniycem kısmetse bakalım nasıl olcak...sizlerle paylaşırım...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slma rkadaşlar bende saç dökülmesiyle ilgili sorun yaşadım bu yaz başlamıştı oda mevsim değişkliğindendi ama çok dökülüyodu sinir oluyodum epey araştırmay aptım şimdi artık dökülmüyo allaha şükür kesildi günde bi tel filan yapcağınız tek sey 25 ytleylle saç dkülmesini durdurabilirsiniz ben priorin şampuanı kullandım ve çok iyi geldi dökülmeyi azltı şampuan bittikten sonra zeytin yağını her gün şaçlarıma sürüyorum gece yatmadan önce yıkıyorum şimdi dökülmüyo ve çok parlak kesin yapın derim

:1hug:birazda sabır am eylülde n itibaren kullandım kasımdayız ve durdu maşallah diyim kendime yapın pişman olmazsınız

selam arkadaşlar saç çıkarıcı bir tarif biloyasanız lütfen bana yardım edin saçlarım çok seyrekleştiyardım ederseniz çok sevinirim.

bende yaptım ama malesef bı ıse yaramadı dahamı cok doktu ne hem ayyyy kel kalcam walla kısacıkta kestrdım ama caresı olmadı onunda deli olucam deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama

kızlar benimde çok saçım dökülüyo bende uygulucam bu metodu sarımsağın iyi geldiğini zaten biliyorum teşekkür ederimmmm

kızlar ben kullandım ...gayet başarılı ...saçlarımın dökülmesi neredeyse yarı yarıya azaldı tek kullanımda:teytey::teytey::dance:
Tarifi veren arkadaşa teşekkürler...

arkadasllar gercektten sizde ise yaradimi? benimde saclarim cok dökuluyor doktora gittim vitamin eksikliginden dedi fakat vitamin ilaclari kullaniyorum ama yinede dökuluyor hic bir faydasini görmedim lutfen kullananlar yazssin en kisa zamanda denemeyi dusunuyorum

tsk ederim arkadasim iyi oldu verdigin cunku saclarim 10 seneyi geckin dökuluyor tekrardan cok tsk ederim....

saç çıkarmak derken eğer saç hücrelerimiz kıl köklerimiz ölmemişse ALLAH korusun ,saç kökleri canlandırılarak tekrar o köklerden saçlar çıkabilirmiş.Vazelin,sarımsak yağı kullanan vardı galiba?vazelin işe yarar mı bilmiyorum gerçi kirpiklere çok faydalı
Saç dökülmesinin pek çok sebebi var ki biri de hormonel ,bir hormon saç köklerini etkiliyor ve bu da saçların güçsüzleşmesine saçların geç uzamasına ve sonra da dökülmesine neden oluyormuş,o yuzden bir hormon testi yapılırsa anlaşılabilir.Bazen de testlerde görünmüyormuş ama ırsi olarak saç kökleri bu hormona duyarlı olabiliyormuş o yuzden bu dökülme çok basit bir olay değil pek çok sebebi olabilir birinin dediğini hemen uygulamamakta yarar var.
Eğer stresten dökülüyorsa geçici bir durumdur tekrar saçlar çıkar ama doktora gidilmesi tabi ki lazım.
Eğer vitamin eksikliğinden dökülüyorsa kan testi yaptırıp değerlerinize baktırabilirsiniz,demir eksikliği de saçı döker.Ama vitamin demir ilaçlarından sonra dökülme durur.
Eğer hormonal ise ya da dökülme her daim ise demin bahsettiğim duyarlılık olabilir,ısırgan otu da bu hormonu bloke ediyormuş o yuzden ısırgan kullanabilirsiniz ısırganın pek çok tarifi var.Ya da rovagine miydi işte bioxin gibi ilaçlar da bu hormonu bloke etmek için var ama bu tür ilaçlar bırakıldığında sanırım tekrar dökülme oluyormuş doktor nasıl önerirse artık.
Eğer egzama sedef mantar gibi saç derisi hastalığı varsa o da dökülmeye yol açabilir gene doktora:)
Eğer yanlış bir diyet uyguluyorsanız bu da vitamin eksikliği ve bağışıklık sistemi zayıflığına yol açar.
Kısacası doktora gitmeden saç dökülmesi için bir şey yapılması yanlış ya da etkisiz olabilir çünkü sorun teşhis edilmeden tedavi olmaz.

canım belki de hem vitamin eksikliğin vardı hem de başka bir sorun doktor da vitamin eksikliği görünce ona bağlamış olabilir ama belki diğer sorun devam ettiğinden dökülme de durmamıştır mesela stresliysen ya da hormonal bir bozukluk da olabilir ya da ırsi olarak saç kökleri ile bile alakalı işte.a.s saç derinde rahatsızlık varsa o da olur ama çok uzun zamandan beri varsa ve genelde de dökülme sorunları varsa ırsi olabilir işte bu bioxin rogaine ? gibi ilaçlar buna yönelikmiş ama doktor nasıl önerir bilmiorum ısırgan otunu da dene cnm

sarımsak yapamam diyenlere alternatif olsun ...benim de saçlarım yaklaşık 4 yıldır çok faza dökülüyor.1 hafta önce plecenta şampuan aldım. 1 haftada 3 kez yıkadım saçımı ve sonuç harika .3 yıkamada yarı yarıya fark var.tavsiye ederim.şampuan eczanelerde satılıyor ve 17-20 ytl arası

ben yaptım fazla bekletemedim bebeğim durmadığı içlin ama sanki saç köklerimde bi kaşınma oldu (ama benim kociş kokudan öldü :roflol::roflol::roflol:)

teşekkürler deniycam.iyi sonuç alıcam gibi

Canim haklisin belkide vitamin eksikliginden kaynaklaniyordur ama bilmiyorumki o kadar cok vitamin ilaclari kullandimki yada ben pek meyve yemedigimdendir öyle aklima gelirse canim isterse yerim yoksa yemem:1no2: Tavsiyen icin tsk ederim canim muakak deniyecem isirgan otunu sen nasil yapiyorsun bu uygulamayi? Yurdisinda kaliyorum 2 hafta sonra tryeye gidecem teyzemin oglunun dugunune orda bi doktora gitmeyi dusunuyorum eger firsat bulursam saclarim icin dedigin, gibi hersey den olabilir hormonlardan, yada baska biseyden? Ilgilenen arakadaslara herkese ayri ayri tsk ederim öpuyorum hepinizia.s.:enbuyukkk:

çok tşk.bende deneyeceğim .inşallah işe yarar yoksa bende ciddi ciddi saçımı kestirmeyi düşünüyordum.bu karışımı ne kadar sıklıkta kullannacağımızı da söylersen sevinirim.hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…