- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Şükür maddi sıkıntımız yok gelirimiz varMaddi sorumluluk yeterince sıkıntı değil mi bu devirde yahu bi de 4 tane sizde varsınız 5.Rahatsızlık sadece ses değil ki.De olan olmuş zaten yapacak bişey yok bence zamanla alışır yoluna girer.Ne diyim allah ikinizin de yardımcısı olsun
Aminİnş. geçici bir dönemdir canım. Düzelirsiniz yine umarım.
Siz pert olmuşsunuz belki eşiniz size destek veriyordur ama benimki diyer çocuklarda da burdada destek vermediği gibi benden uzaklaşıyor ailem den çok uzağım belki yakın olsam bukadar takmam akraba eş dost derken gün gecer gurbette olmuyor ben yılmadım pertim çıkacakda cabalıyorum yuvam düzelsin diyeBen senin yerinde olsam 4 çocuktan sonra adamın ceketine değmezdim.adam korkudan ayakkabısını alıp kaçıyor ya çok güldüm.acikcasi 25 yıl ve 4 çocuğun koşturmayası senin aklına nasıl geliyor Ben 2 çocukla pertim
Bilerek kalmadım 6 haftalık oldugunda öğrendim yaş dan mıdır nedir hamilelik degilde menopoza girdim diyerek gittim hastaneye baktım hamileyim eşimi earım söyler söylemez aldır dedi doktor ben almam dedi söyleyince başka yede yap ben yapmam dedi eşim zorladı özel hastaneden gün aldı ama ertesi gün berat kandili idi bende günaha girip bir gün sonra tövbesi etmen ben aldırmadım dedim büyü bozulduBazı evlilikler çok çocuğu kaldırmıyor , kişi sınırlarının ihlal edildiğini düşünüyor . Tam rahatladım derken yeni telaşlar başlıyor ..ister istemez denge bozuluyor ..
Eşini tanıyorsun ,sonucunu bilerek mi hamile kaldın yada istedi ama şimdi mi istemiyor ? Sorun ne tam olarak ? Neyin büyüsü bozuldu ..herif heriiif, hayat o dizilerde izlediğin gibi değil diyip pöykürseydin:)
Bide o ne biçim tavır ya ? Leylekler mi getirdi o çocuğu ? Yada tek başına mı yaptın ?
Git geliş aynı tele baktım Face de bu kızlara bakmış bende baktıklarını sildim sildiğimi anladı şimdi tel ortada ama ben bakmıyorum yapıyorsan fenk hesap diye birşey var yapan oradan da yapar aklıma getirmemesi calışıodum aldatılmayı ama dikkat ediyorum hal hareketine şimdiye kadar Face hariç açığını görmedim ama bu yapmayacak anlamına gelmezçok saçma ilaçla alakası olduğunu sanmıyorum. cinsel istek ayrı sevgi şevkat ayrı. evden çıkarken bile sarılıp uğurlamanızı istemiyor soğumuş bence sizden.. yani aklınızı bulandırmak istemem ama hamile kaldığınızda çok mu uzaklaştı sizden evden? aşık olmuş olabilir mi ? sizce böyle bir ihtimal var mı? eve gidiş saatleri vs bilirsiniz.
Paylaşsa benimle sorununu belki iyi oluruz ama o tamamen kapattı kendini madi sıkıntı yok şükür çok lüks yaşamıyoruz standart ların altında değiliz elhamdülillah oglum devlet memuru kız da üni sınava girecek inş geriye iki cocuk kızı dedesi karşılayacak burs ev herşeyi42 yasindan sonra annemin arkadasi hamile kalmisti neredeyse 8 ay konusmadi esi onunla, psikolojisi bozuldu adamin.
Ama sonra zamanla duzeldi simdi iyi ki olmus diyorlar.
Esinizin acisindan da bakin her cocuk ayri bir sorumluluk maddi manevi.
Kafasi bunlara takiliyor olabilir,size de yansiyor bu durum haliyle.
Bizim sıkıntı ilaca başlamadan önce vardı benin zoruyla gitti doktora az önce geldi eşim burdaki arkadaş beraber gidin psikologa demişti söyledi tamam dedi bakalım ne olacak inş bizde düzeltirizAntidepresan kullanmayı bırakınca düzelir canım inşallah.Tabi onuda doktor kontrolünde 6 Ayla 1 yıl arasında yavaş yavaş azaltarak kesiyorlar.Antidepresanlar hem cinsel hayatı hem duygusal hayatı çok etkiliyor,birde maddi sıkıntı da varmış erkekler sıkıntıya gelemez ne yazık ki , kadınlar kadar güçlü değiller.En yakın arkadaşım bu antidepresanlar sayesinde yıllardır kardeş gibi yaşıyor eşiyle çocularının nasıl olduğuna bile şaşırıyor şakayla bazen , o derece kötü ilişkileri.Üstüne düşme bence tedavisinin bitmesini bekle.İnşallah düzelir.
Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittikMesajdan , ilacın düzenlediğini değil azalttığını anladım ben . Eğer öyle ise , isteksizliği kullandığı ilaç kaynaklı olabilir . Doktordan muadili başka bir ilac ile değistirmesini isteyebilirsiniz .
İlaç kullanmadan evvel herşey normaliydi , önce ki doğumlardan sonra bu tarz bir sorun yaşadınız mi ?
O kadar yanlis kelimeler var ki yazinizdan hiçbirşey anlamadimHayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittik
Düzeltmeye çalışıyorum farklı yazıyoO kadar yanlis kelimeler var ki yazinizdan hiçbirşey anlamadim
Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 ayım dan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı baglatmadıgımı öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye baglatmadıgımı açıklayayım hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sormaz birimde yapmamıştım bu des oldu şimdi yapıyorum. yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların haşlıklarıyla aldım bebek doganakadar sakladım aldıklarımı görüpteevde huzursuzluk cıkmasın diye7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüpte laf canımı sıkmasın diye hastaneye hep tek gittim kızlarımla bebeginiz cinsiyetini 6 aylıkken arkadaş gelmişti o dedi hayırlı olsun oglunda doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kordonların balanmadıgını öğrendiğin de bittik
Bir yerden sonra babalıktan ve eslikten emekli olacağını mı sanıyordu ? Çok saçmalamış ...Bilerek kalmadım 6 haftalık oldugunda öğrendim yaş dan mıdır nedir hamilelik degilde menopoza girdim diyerek gittim hastaneye baktım hamileyim eşimi earım söyler söylemez aldır dedi doktor ben almam dedi söyleyince başka yede yap ben yapmam dedi eşim zorladı özel hastaneden gün aldı ama ertesi gün berat kandili idi bende günaha girip bir gün sonra tövbesi etmen ben aldırmadım dedim büyü bozuldu
Yok canım andropoz falan değil. Seni anne olarak görüyor. Annelik yönün ağır basmış. Biraz tarz değiştir. Saçın uzunsa kes. Rengini değiştir mesela. Normal doğum yaptıysan kegel egzersizi yapmayı ihmal etme. Çocuğuda al gez, dolaş. Kendine özel zaman ayır. Eşinde seni aktif görürse rehavetinden sıyrılır belki. Biraz bunalmış görünüyor.Eşim 45 ben 38 nasıl anlarım otoporozu girdigini
bunu ben de yaşadım :/ gercekten şaka gibi ama oluyor. Senın hormonların varsa benım de hormonlarım var dedi bana . trajikomik.[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?