Dokunamıyor korkuyor

antidepresanın yan etkilerinden biridir bu. sizinle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. sabırlı olun, her şey düzelir.

Ben senin yerinde olsam 4 çocuktan sonra adamın ceketine değmezdim.adam korkudan ayakkabısını alıp kaçıyor ya çok güldüm.acikcasi 25 yıl ve 4 çocuğun koşturmayası senin aklına nasıl geliyorBen 2 çocukla pertim

Şükür maddi sıkıntımız yok gelirimiz var

Siz pert olmuşsunuz belki eşiniz size destek veriyordur ama benimki diyer çocuklarda da burdada destek vermediği gibi benden uzaklaşıyor ailem den çok uzağım belki yakın olsam bukadar takmam akraba eş dost derken gün gecer gurbette olmuyor ben yılmadım pertim çıkacakda cabalıyorum yuvam düzelsin diye

Bilerek kalmadım 6 haftalık oldugunda öğrendim yaş dan mıdır nedir hamilelik degilde menopoza girdim diyerek gittim hastaneye baktım hamileyim eşimi earım söyler söylemez aldır dedi doktor ben almam dedi söyleyince başka yede yap ben yapmam dedi eşim zorladı özel hastaneden gün aldı ama ertesi gün berat kandili idi bende günaha girip bir gün sonra tövbesi etmen ben aldırmadım dedim büyü bozuldu

42 yasindan sonra annemin arkadasi hamile kalmisti neredeyse 8 ay konusmadi esi onunla, psikolojisi bozuldu adamin.
Ama sonra zamanla duzeldi simdi iyi ki olmus diyorlar.
Esinizin acisindan da bakin her cocuk ayri bir sorumluluk maddi manevi.
Kafasi bunlara takiliyor olabilir,size de yansiyor bu durum haliyle.

Git geliş aynı tele baktım Face de bu kızlara bakmış bende baktıklarını sildim sildiğimi anladı şimdi tel ortada ama ben bakmıyorum yapıyorsan fenk hesap diye birşey var yapan oradan da yapar aklıma getirmemesi calışıodum aldatılmayı ama dikkat ediyorum hal hareketine şimdiye kadar Face hariç açığını görmedim ama bu yapmayacak anlamına gelmez

Paylaşsa benimle sorununu belki iyi oluruz ama o tamamen kapattı kendini madi sıkıntı yok şükür çok lüks yaşamıyoruz standart ların altında değiliz elhamdülillah oglum devlet memuru kız da üni sınava girecek inş geriye iki cocuk kızı dedesi karşılayacak burs ev herşeyi

Bizim sıkıntı ilaca başlamadan önce vardı benin zoruyla gitti doktora az önce geldi eşim burdaki arkadaş beraber gidin psikologa demişti söyledi tamam dedi bakalım ne olacak inş bizde düzeltiriz

Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittik

O kadar yanlis kelimeler var ki yazinizdan hiçbirşey anlamadim

Bir yerden sonra babalıktan ve eslikten emekli olacağını mı sanıyordu ? Çok saçmalamış ...

Yalnızken mutlu demek ki ..gitme üstüne ,ver valizi eline ..

Eşim 45 ben 38 nasıl anlarım otoporozu girdigini
Yok canım andropoz falan değil. Seni anne olarak görüyor. Annelik yönün ağır basmış. Biraz tarz değiştir. Saçın uzunsa kes. Rengini değiştir mesela. Normal doğum yaptıysan kegel egzersizi yapmayı ihmal etme. Çocuğuda al gez, dolaş. Kendine özel zaman ayır. Eşinde seni aktif görürse rehavetinden sıyrılır belki. Biraz bunalmış görünüyor.

Adam sarılmaya korkuyordur 5.olur diye
Işın şakası bi yana geçici bir süreçtir bu
Sabir

5 kez hamile kalmissiniz
Bence icten ice istiyordunuz bu cocugu
Esiniz de boyle dusunuyordur.
Ve hala hamile kalabilirliginiz var. Korkmasi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…