Lustral ağır antidepresanlar arasına giriyor. Büyük ihtimal bu ilaç kaynaklı sorununuz.Lustral diye bi ilaç kullanıyor
nasıl yani 13 yaşında mı evlendinizEşim 45 ben 38 nasıl anlarım otoporozu girdigini
bence konu sahibinin dert ettiği şey cinselliği yaşayamamak ya da sırf cinsel isteksizlik değil sevgi şefkat değer eksikliği.çocuktan sonra zaten bi dönem cinselliğe vakit bulamama yorgunluk uykusuzluk oluyor ama eşlerin sarılarak uyuması az da olsa birbirlerine vakit ayırmaya çalışması şefkatli yaklaşması da yetiyor.sanırım konu sahibi de buna üzülüyor.çünkü eşi sarılmasından korkuyor kaçarak ayakkabı bağlarını merdivende bağlıyor.Ben senin yerinde olsam 4 çocuktan sonra adamın ceketine değmezdim.adam korkudan ayakkabısını alıp kaçıyor ya çok güldüm.acikcasi 25 yıl ve 4 çocuğun koşturmayası senin aklına nasıl geliyor Ben 2 çocukla pertim
Paylaşsa benimle sorununu belki iyi oluruz ama o tamamen kapattı kendini madi sıkıntı yok şükür çok lüks yaşamıyoruz standart ların altında değiliz elhamdülillah oglum devlet memuru kız da üni sınava girecek inş geriye iki cocuk kızı dedesi karşılayacak burs ev herşeyi
Bende kullanıyorum ama uyku yapmıyor.Sabah içmemi söyledi dr. o zaman uyku durumu çok olmuyormuş.Ablacım benim kayınvalide kullanıyor o ilaçtan gerçekten uyku yapıyor insanın gözünü Açmaya hali olmuyor ben uyandırıyorum hadi kahve diye
yazarken biraz özenseniz14 yaşında 25 yıl önce normaldi şimdi 25 de düşün 28 evlen diyoruz ozan dogru bu imiş
Evet kalabilirim çözüm ise o kendine kısırlaştırma onada yok diyor ben elimden geleni yapıyorum olmaması için hoş olmaz zati bu saatten sonra adam yeni gelin gibi benden korkup uyuuyor5 kez hamile kalmissiniz
Bence icten ice istiyordunuz bu cocugu
Esiniz de boyle dusunuyordur.
Ve hala hamile kalabilirliginiz var. Korkmasi normal
Düzelterek yazmaya calışıyomyazarken biraz özenseniz
pardon hiç mi okul okumadınız hiçbişey anlaşılmıyor
13 yaşında mı evlendiniz?Eşim 45 ben 38 nasıl anlarım otoporozu girdigini
Sarılmak sevginin bitmediğini gösterir?ko
bence konu sahibinin dert ettiği şey cinselliği yaşayamamak ya da sırf cinsel isteksizlik değil sevgi şefkat değer eksikliği.çocuktan sonra zaten bi dönem cinselliğe vakit bulamama yorgunluk uykusuzluk oluyor ama eşlerin sarılarak uyuması az da olsa birbirlerine vakit ayırmaya çalışması şefkatli yaklaşması da yetiyor.sanırım konu sahibi de buna üzülüyor.çünkü eşi sarılmasından korkuyor kaçarak ayakkabı bağlarını merdivende bağlıyor.
ilaç cinsel isteksizlik uyku yapar.böyle bir isteksizlik olurda eşime karşılık veremem diye korkuyorda olabilir.senden böyle bir istek gelecek diye yatakta kaçıyor olabilir.ama kapıda sarılmaktan kaçmasına anlam veremedim.ya da seni cezalandırıyor olabilir mi
Tek çocuklu gibi evim 15 en küçüğüm gecen yıl oturmaktan sıkılıp günlük kitap bitiriyorum ama şimdi ev neşeli eglenceli babada neşeli ben uzak duydugum sürece4 çocuk bana da çok fazla geliyor.çocuklardan hiç birşeye fırsat kalmaz . eşiniz istemeden hamile kaldınız sanırım.
eşiniz tam rahata ereceğiz dediği anda evdeki hareketlilik kendisini rahatsız etmiş olabilir. ne kadar bakımlı olsanızda siz ve eviniz bir-iki çocuklu birinin evinden çok çok farklıdır.
benim bi yakınımda ikinci bebekten sonra sizin dediniz gibi oldu. erkekler dara gelemiyor.
Bir de ramazan ramazan biz de kaciyoruz esimle kose bucak. Zaman mi var o ise. Bebek de agliyordur gece ondan sonra uykusuzlukEvet kalabilirim çözüm ise o kendine kısırlaştırma onada yok diyor ben elimden geleni yapıyorum olmaması için hoş olmaz zati bu saatten sonra adam yeni gelin gibi benden korkup uyuuyor
Düzelterek yazmaya calışıyom
Amin Allah isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinyanlis anlamayin helal olsun hayranim korunurken bile cocugu olabilen insanlara biz kendimizi paraliyoruz olsun diye adam hamile kaldi diye kadindan kaciyo allah az verip aratmasin cok verip sasirtmasin lafi tam olarak sizin durum icin gecerli olmus yani
14 evlendim 38 yaş iki yıl bebek olmadı. 33 de menopoz olan var annem de erken girdiSizin için sakıncası yoksa bir şey soracağım. Siz şu an kaç yaşındasınız ve kaç yaşında evlendiniz. Genç evlenmişsinizdir diye düşünüyorum. 25 yıl evlilik ve 4. çocuk? Ne biliyim yani menopoz falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?