Dokunsalar aglayacak gibiyim

Yorumlariniz icin sagolun kizlar insallah cikarda kavusuruz.. Ben almanyadayim.. Vizede sorun ciksaydi bugüne kadar haber verirlerdi ama sorun oldugunu sanmiyorum. Simdiye kadar yabancilar subesini 4 kere aradim. Tekrar aramayada cekiniyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.

arkadaşım almanya vizesi gerçekten çok zor çıkıyor. o yüzden bizim bir arkadaşımız şu şekilde yapmıştır. vize için italya konsolosluğuna başvurdu ve shengen (okunuşu böyle ama yazılışından emin değilim) vizesi aldı. italya ya giriş yapmadan direkt almanyaya gidebildi. bunu bi araştırın derim birde.

oooooo hakıkaten cok zor bı arkadasımda böle olmustu ama cıktı vizesi işlem kolaylastırmak için bişiler yapılamıo muuu

malesef vizeye verilidigi icin artik bi caresi yok..
11 nisanda esim ordan vizeye verdi.. 26 nisanda istanbuldan almanyaya göndermisler onay icin.. bizim sehrimizin yabancilar subesini aradim kac kere adam gelmedi henüz diyo.. sordum niye bukadar sürüyo diye adam dediki önce kölne gidiyo kagitlar sonra ordan dagilim oluyo sehirlere dedi buda sürebilir dedi..
sinir oluyorum etrafimdaki herkesinki 10 günde cikti. ailemde var türkiyeden evlenen akrabalar falan.. herkesinki 10 günde cikmis.. iyice zorlastirdilar malesef..
aslinda bunun sorumlusuda biziz.. millet para karsiligi almanyaya gelicem diye burda sahte evlilik yapti gelmek icin..
simdide didik didik sorusturuyorlar acaba sahte evlilik olabilirmi diye

bilgi edinmeye başvurdunuz mu? artık her kuruma yazılı olarak, internet üzerinden de tabi ki, sorunuzu yöneltebilirsiniz. 15 gün içinde yazılı olarak cevap verilmek zorunda aksi halde mahkeme hakkınız doğar.

bilgi edinmeye başvurdunuz mu? artık her kuruma yazılı olarak, internet üzerinden de tabi ki, sorunuzu yöneltebilirsiniz. 15 gün içinde yazılı olarak cevap verilmek zorunda aksi halde mahkeme hakkınız doğar.

bilgi edinmek icin zaten heryeri aradim canim..
istanbul konsoloslugunu olsun, burdaki yabancilar subesini olsun..
hani onlara isiniz düstü ya, zaten burun kirin cevap veriyorlar..
zorla aliyosun cevap okadar sinir bozucuki.. sana yardim etmek deyil amaclari..
istanbuldaki konsolosluk biz gönderdik almanyadan cevap bekliyoruz nezaman gelir bilemeyiz diyo.
buraya soruyorum daha gelmedi diyorlar.. nezaman gelir dedigimde bilemeyiz diyorlar..
yani anlayacagin bilmiyoruz belli olmaz gibi gecistirici cevaplar
ama cevap vermedikleri zaman mahkeme hakkimin oldugunu bilmiyodum..
cok tsk ederim yorumun icin ..

Alman Başkonsolosluğu İstanbul - E-Posta

canım burdan başvurdun mu? bu formu doldurup gönder, bir de sitede açıklamaları var, 18 mayısa kadar kapalı olacaktır vize işlemleri diyor. bekle bakalım yarın da tatil, cuma günü falan bir ararsın. durumunu da açıkla, düğünümüz var diye.

oo süpersin ya :66:
cok tsk ederim sana.. hemen doldurup göndereyim ben en iyisi...
allah razi olsun

Yorumlariniz icin sagolun kizlar insallah cikarda kavusuruz.. Ben almanyadayim.. Vizede sorun ciksaydi bugüne kadar haber verirlerdi ama sorun oldugunu sanmiyorum. Simdiye kadar yabancilar subesini 4 kere aradim. Tekrar aramayada cekiniyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.

Yani arkadasim insallah cikar vizeniz tez vakit insaalh ama neden isinizi saglama almadan ucak biletini aliyosunuz rezervasyon yaptirabilirdiniz ikincisi vizeniz cikmadan niye kina icin yer felan tutup kiraliyosunuz cok aceleci davranmissiniz siz istediginiz kadar acelede etseniz vizeye bi yardimi olmaz bende yasadim bende hollandada yasiyorum geleli 5 sene oldu bizde yasadik sizi cok iyi anliorum bu isler boyle maalesef almaya holanda fransa cok zor vize almak bizdebekledik beklemek belirsizlik icinde beklemek cok zor sinir stres insallah kina tarihinizden once cikar sizde tek basina kina yapmak durumunda kalmazsiniz

hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama vizenin ne zaman cikacagi hic belli olmuyor, vizesiz plan yapmasaydiniz keske...
haziran 4 cok yaklasti gercekten...
peki konsoloslugu aramiyor musunuz? ne diyorlar?
gerci arasaniz bile bilgi alamayabilirsiniz, ben aradigimda sordugum hic bir seye cevap vermeyip ''bekleyeceksiniz, bilgi veremeyiz'' diyorlardi sadece...

Yok malesef bi gelisme cnm.. Bekliyoruz..

Arkadaslar iyi hos acele etmissin diyosunuzda, öyle salon tutmak, organizasiyonu tutmak falan zaman gerektiren bisey. Insanlar aylar öncesinden ayarlamak zorunda. Tuttugumuz salon asil istedigim tarihte doluydu. Tam 7 ay önceden ayarlandi cünkü doluydu. Biletleride uygun bulmustum aldik. Konsoloslugu ariyorum ama beklemeniz gerekiyo diyorlar bilgi yok. Cokta aramak istemiyorum gicik giderler uzatirlar iyce diye

kizlar KK dan bi arkadas falima bakti benim niyetime yani..
bakin ne cikti :(

FİNCAN

Canım aranızda bir sorun olduğu çıktı muhtemelen tayin sorunu,karşılıklı duruyorsunuz anlaşmaya çalışıyorsunuz.. sen veya senin yakın bir akraban nişanlından birşey istiyor alttan alıyor sabrediyor sanki birşeyden dolayı alttan almak zorunda kalıyormuş şeklinde.....
Fakat karşı taraf sırt çevirmiş bu isteğe .... karşı tarafın ailesi ile senin ailen arasında büyük bir sorun ve kırgınlık var aileler kırgın çıktı...
sonuç olarak elinde bayrak (bayrağın anlamını bilmiyorum) uzun bir yola gidiyorsun tek başına .... sizin ve ailenizin durumu çok karışık çıktı...
Bizim burda bir deyim vardır ... "abdal açlmış cingan oynamış "

TABAK

Yine aile tarafındaki karışık çıktı, ayrıca senin göğsünde veya karnında bir sağlık sorunu var, genelde çıkmaz falda onun için gerçekten böyle birşey varsa doktora gitmende fayda var...Karnnını veya göğsünü tutyor şeklinde yorumladı...
cnm uzun bir yola gidiyorsun ve birleşiyorsunuz bu yolun sonunda .. aranızdaki sorunlar neticesinde kısa sürede tekrar bir ayrılık gözüküyor...

falimda bu cikmis kizlar.. aileler arasinda sükür allahima hic bi sorun, kirginlik yok..
ama fala bakilirsa vize cikmiyo.. benimde vize cikmazsa 2 hafta iznim var istanbula esimin yanina gitme niyetim vardi.. falda cikmis tek basima yola gidiyorum..
ne dersiniz?

yanliz simdi internetden baktimda kahve falinda bayragin anlami suymus kizlar :D

BAYRAK:

Resmi daireden gelecek bir haber. Kamu görevine baslamak. Mahkeme ile ilgili bir is görmek. Kesinlikle üzücü degildir. Daha dogrusu buralardan gelecek olan iyi bir haberi sembolize eder..

Yok malesef bi gelisme cnm.. Bekliyoruz..

Arkadaslar iyi hos acele etmissin diyosunuzda, öyle salon tutmak, organizasiyonu tutmak falan zaman gerektiren bisey. Insanlar aylar öncesinden ayarlamak zorunda. Tuttugumuz salon asil istedigim tarihte doluydu. Tam 7 ay önceden ayarlandi cünkü doluydu. Biletleride uygun bulmustum aldik. Konsoloslugu ariyorum ama beklemeniz gerekiyo diyorlar bilgi yok. Cokta aramak istemiyorum gicik giderler uzatirlar iyce diye

canim sizin vizenizin cikmasi ne kadar suruyordu?
yani size ne kadar dediler resmi olarak? 6 ay mi 4 ay mi kac ay?
bazen 6 ayda cikmasi gereken vizeyi 1,5 yilda verdikleri bile oluyor, benim bir tanidigimin basina gelmis mesela...
o yuzden bu tur seyleri onceden planlamamak gerekiyor sabretmek gerekiyor maalesef...
ya da once siz turkiyede dugununuzu yapacaktiniz sonra da esinizin vizesini alip yaniniza gelmesini bekleyecektiniz, boyle de olabilirdi...

canim sizin vizenizin cikmasi ne kadar suruyordu?
yani size ne kadar dediler resmi olarak? 6 ay mi 4 ay mi kac ay?
bazen 6 ayda cikmasi gereken vizeyi 1,5 yilda verdikleri bile oluyor, benim bir tanidigimin basina gelmis mesela...
o yuzden bu tur seyleri onceden planlamamak gerekiyor sabretmek gerekiyor maalesef...
ya da once siz turkiyede dugununuzu yapacaktiniz sonra da esinizin vizesini alip yaniniza gelmesini bekleyecektiniz, boyle de olabilirdi...

bize hic bir süre söylenmedi canim.. aile vizesi olarak basvuruyosun zaten..
normal olarak 1-2 ayda cikan bi vize..
bisürü akrabalar var herkesinki 4 haftada 3 haftada cikmis.. biraz sans isi acikcasi..
bazen evraklari almanyaya göndermeden direk veriyorlarmis vizeyi..

Back
X