kizlar KK dan bi arkadas falima bakti benim niyetime yani..
bakin ne cikti
FİNCAN
Canım aranızda bir sorun olduğu çıktı muhtemelen tayin sorunu,karşılıklı duruyorsunuz anlaşmaya çalışıyorsunuz.. sen veya senin yakın bir akraban nişanlından birşey istiyor alttan alıyor sabrediyor sanki birşeyden dolayı alttan almak zorunda kalıyormuş şeklinde.....
Fakat karşı taraf sırt çevirmiş bu isteğe .... karşı tarafın ailesi ile senin ailen arasında büyük bir sorun ve kırgınlık var aileler kırgın çıktı...
sonuç olarak elinde bayrak (bayrağın anlamını bilmiyorum) uzun bir yola gidiyorsun tek başına .... sizin ve ailenizin durumu çok karışık çıktı...
Bizim burda bir deyim vardır ... "abdal açlmış cingan oynamış "
TABAK
Yine aile tarafındaki karışık çıktı, ayrıca senin göğsünde veya karnında bir sağlık sorunu var, genelde çıkmaz falda onun için gerçekten böyle birşey varsa doktora gitmende fayda var...Karnnını veya göğsünü tutyor şeklinde yorumladı...
cnm uzun bir yola gidiyorsun ve birleşiyorsunuz bu yolun sonunda .. aranızdaki sorunlar neticesinde kısa sürede tekrar bir ayrılık gözüküyor...
falimda bu cikmis kizlar.. aileler arasinda sükür allahima hic bi sorun, kirginlik yok..
ama fala bakilirsa vize cikmiyo.. benimde vize cikmazsa 2 hafta iznim var istanbula esimin yanina gitme niyetim vardi.. falda cikmis tek basima yola gidiyorum..
ne dersiniz?