iyi geceler ben geldim
evet yattı canım bu saatte uykuyu yarılamıştır o şimdi
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, xaysex+, dyd
sadece isimlermi var
4 kardeşiz en büyüğü benim benim küçüm kız kardeşim
geriside yaramaz oğlanlar işte
hoşbulduk
ay geldim nihayet çok çok yoruldum annemde bugün ablamda geldi sabah sabah evde 2 çocuk ablam geldi 2 çocuk ne sese gelebiliyorum ne dağınıklığa kimse aldırış etmiyo alışmışlar heralde ben bi taraftan topluyorum onlar dağıtıyo ablam gitti gelin annesindeydi zaten sabah gitti çocukları bıraktı ev dağınık kalmasın die sora bayağı dolatık kocamla izmitte arabada bayılıyodum yorgunluktan eve bi geldik sigortalar atmış artık ne zaman atııysa buzluktaki herşey erimiş kan dolmuş buzluk allahtan kocam temizledi gözlerim kapanıyo genede uğramadan yatamadım
annen gençtir o zaman canım senin senin yaş küçük daha
bizde 4 kardeşiz ablam var ben 2 numara 3 no erkek 4.kız
kıslarrrrrrrrrrrrrr susutunuzzzzzzzzzzzz konuşunu ben iki yere laf yetiştiriyommmmmmmm
sen daha konuşuyonmu kıs
ne kaynatıyonuz bakim
annem genç olmazmı canım şu anda annem 42 yaşında galiba
ne kaynatcazda sıkıntıdan başka dertmi var bizlerede :1no2::1no2::1no2:
dünde kendim tek başına okadar çok dolaştımki rahat 2saat yürümüşümdür artık karnıma sancılar girdi küçük yğen hastaydı çok sabah a kadar dakka başı kalkıyo lambayı kapatıyorum ağlamaya başlıyo ayyy bu akşam nası uyucasm acaba inşallah sabahın köründe kalkmam
fix 6. 6,5 arası çişe kalkıyorum sora uyuyabilirsem uyuyorum yoksa sinirden dönüp duruyorum
hafta sonu yoruluyorum hafta içi dinleniyorum peehhh yarın temizlik günüm akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?