Dokuz Doğuranlar

ne anlatıyımki canım işte bugün hava çok güzeldi kocişimle gezdim biraz
yarın temizlik günü iş çok
senin kaynana yattımı

evet yattı canım bu saatte uykuyu yarılamıştır o şimdi

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, xaysex+, dyd

sadece isimlermi var

yok kız beni görmüyonmu sibel cadıııı tersin dönmüş bayağı senin

4 kardeşiz en büyüğü benim benim küçüm kız kardeşim
geriside yaramaz oğlanlar işte

hoşbulduk
ay geldim nihayet çok çok yoruldum annemde bugün ablamda geldi sabah sabah evde 2 çocuk ablam geldi 2 çocuk ne sese gelebiliyorum ne dağınıklığa kimse aldırış etmiyo alışmışlar heralde ben bi taraftan topluyorum onlar dağıtıyo ablam gitti gelin annesindeydi zaten sabah gitti çocukları bıraktı ev dağınık kalmasın die sora bayağı dolatık kocamla izmitte arabada bayılıyodum yorgunluktan eve bi geldik sigortalar atmış artık ne zaman atııysa buzluktaki herşey erimiş kan dolmuş buzluk allahtan kocam temizledi gözlerim kapanıyo genede uğramadan yatamadım

4 kardeşiz en büyüğü benim benim küçüm kız kardeşim
geriside yaramaz oğlanlar işte

annen gençtir o zaman canım senin senin yaş küçük daha
bizde 4 kardeşiz ablam var ben 2 numara 3 no erkek 4.kız

kıslarrrrrrrrrrrrrr susutunuzzzzzzzzzzzz konuşunu ben iki yere laf yetiştiriyommmmmmmm

ne kadar hareketli gün geçirmişsin canım yorulma yat dinlen

sibel yorma atalım kendini allahtan kocan yardım etimş sana bari

dünde kendim tek başına okadar çok dolaştımki rahat 2saat yürümüşümdür artık karnıma sancılar girdi küçük yğen hastaydı çok sabah a kadar dakka başı kalkıyo lambayı kapatıyorum ağlamaya başlıyo ayyy bu akşam nası uyucasm acaba inşallah sabahın köründe kalkmam
fix 6. 6,5 arası çişe kalkıyorum sora uyuyabilirsem uyuyorum yoksa sinirden dönüp duruyorum
hafta sonu yoruluyorum hafta içi dinleniyorum peehhh yarın temizlik günüm akannehirakannehir

aman canım sen dikkat et kendine iyice dinlen
temizlik kaçmıyorya sonra yap o kadar yorgunluğun üstüne bide temizlik falan yapma:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…