aman canım sen dikkat et kendine iyice dinlen
temizlik kaçmıyorya sonra yap o kadar yorgunluğun üstüne bide temizlik falan yapma:1no2::1no2::1no2:
ayy yatamıyorum da yatak soğuktur şimdi pazar günleri ev soğuk oluyo tek yatamıyorum =))
canım sıkıntı kimde yokki hep aynıyız
canım annemi 17 yaşında evermişler e tabi babamda aynı yaşta düşün beni 18 yaşında doğurmuş annem ertesi sene şimdiki konuştuğum kardeşimi doğurmuş
offf benim bi tane bilem yokk
canım sıkıtntı ne sıkıntı iş yok çalşamıyor sakat babam şehir dışında inşaatta iki tane okuyan var ev aldılarrr oooo anlat anlat bitmez valla:1no2::1no2:
nerdeydinki ayşe hanım
bugün konyalı elti gene kaynanamdaydı çıktık girdik eve ne kalktı ne bişe benden çok artık orda hala yabancı sanıyo kendini insan bi hoşgeldin der bende hiç pas vermedim geçtim oturdum yüzlerine bakmadan selamün aleyküm dedim suratsız şey
ayyy yemek yiyoduk benim kaynanamın eli acaip boldur doldururda doldurur bunu bildiğimden tabağımı hep kendim alırım kalkıp aynı esnada ben tabağımı aldım sofraya oturdum kaynanam eltininkini getirdi
kızda uuu ne kadar çok koymuşunuz falan kaynımda annem böle ya kendin alıcaksın ya yiceksin bak sibele huyunu biliyo kendi alıyo dedi
anaaaam kıza kal geldi böle yarım dakka falan sora bidahaki sefere kendim alırım dedi ama nasıl bozuldu ya manyak bunda bozulcak ne varsa
konyalı işte dimi ayşee mucuka =)))
allah yardımcıları olsun canım hepsinin anne baba olmak kolaymı işte
olsa dert olmasa dert
benim erkek kardeşim kocaelide üniverstede bu sene son inş.5 yıldır okuyo
başka şehirde çocuk okutmak zor gerçektende
saat 12 olmuş vayvayvay nese şekerler ben yatıyım artık ekrana bile bakamıyorum ışığı gözlerimi alıyo hayde mucuk mucuk opuyorumnanaktan
saat 12 olmuş vayvayvay nese şekerler ben yatıyım artık ekrana bile bakamıyorum ışığı gözlerimi alıyo hayde mucuk mucuk opuyorumnanaktan
başka şehirde değilde zaten iki yıllık okuyorda biride ilkokula 6 ya gidiyor sağlıktan önemli hiç bişey yokkkkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
doğru diyon konyalılar biraz alınğan olurda hıhhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ama iyi olmuş o evde kalsın bari ne gerek var işe gitmeye bilem senden çok kalıyor orda baksana:roflol::roflol:klava: klava:
allah onları başımızdan eksik etmesin canım
kaynım kızın evinde kalıyo zaten orayada yemek yemeye geliyolar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?