kaynım kızın evinde kalıyo zaten orayada yemek yemeye geliyolar kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehirakannehirakannehir:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
hoşgeldin orays avatar değişmiş kaydirigubbakcemile3Sabahtan beri geliyorum kimse ler yok ne zaman geliceksiniz kızlarr
selam kıslar
slm hg canım sabahtan beri kimseler yok
nasılsın
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın.zaten topik yavaş yavaş boşalıyo yazın kımse kalmaz burda kafamçokkarıştı
iyi çok şükür sevindim cnmdivinty canım kanamam geçti çok şükür şimdilik iyi gidiyo hersey.sen nasılsın canım Şeniz
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın.zaten topik yavaş yavaş boşalıyo yazın kımse kalmaz burda kafamçokkarıştı
hoşgeldin orays avatar değişmiş kaydirigubbakcemile3
ben anca geliyorum kızı okula bırakıyorum hemen buraya dalıyorum
selam cnm hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik
kanaman devam ediyormu cnm benim kanamam 1 ay sürmüştü
son aylara doğru kanama şeklinde değildi pislik gibi bişeyler döküldü içimden seninki nasıl
iyi çok şükür sevindim cnm
bende iyiyim aynı değişen hiçbişey yok
soğan kürüne devam ediyorum 13. günüm bugün :lepi:
buranın kaderide diğer topik gibi olacak desene
ama herkes hamile kaldı tabi herkes kendi doğum yapacağı ayın topiğine gitti
biz kısır tavıklar başını bekleriz buranın sempatiksalakcinni
bitter le aynıydıkaydirigubbakcemile3evet valeyleydi galiba ynıydıya o yüzden değiştirdim hmm
cnm mutluyum topiğe link atmıştıyakaladım sizi burdamısınız bende diyorum nereye gitti herkes aşkolsun insan bi mesaj atar...
canım soğan kürünü bir hafta içmiştim ben faydası var gerçektende inşallah sanada faydası olur.vallahi canım ben toipiği bırakıp başka topiğe gidemiyorum nıyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?