Dokuz Doğuranlar

lmaz: belasını arıyor belli
ama benim eniştem bakmaz o çirkin kıza :1rolleyes:
gül gibi karısı var hemde sana aşık :asigim:
zaten oda şaşırdı ne yapmaya çalıştığını anlamadı
ya gördüm bir kaç kez bunlar yeni mezun benden küçük
öğretmen olmuş ama olgunlaşamamış demekki:mymeka:
ben eşime güveniyorum ama beşer bu şaşabilir baksana resmen kaşınıyo zilli:mymeka:
zaten saklı gizli bişeyler yapsa direkt eşimden de şüphelenicem ama mümkün değil tatillerde bile beni bir kere yanlız bırakıp biryere gitmez oyüzden içim çok rahat
sevgisinden de çok eminim :asigim:

meltemcim senin için iki tane resim yükledim umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim cnm
yatak örtün çok güzel ama benim malzeme biraz kısıtlı
şöyle anlatıyım kumaşım almanyadan geldi ablam getirdi
devamı yok burda
ablamdan istesem oda ancak 2 seneye getirir
ben elimdekinin yettiği kadar yapacam
şöyle iki renkli kumaşlarla kombin yapılmış yatak örtüsü modeli olsa araya değişik bi renk katabilirim aslında

diloş meltem allah sizden razı olsun kırmadınız beni saolun sizi çok seviyom aslında hepinizi iyiki varsınız azda olsa içimi döktüm azcık rahatladım ben şimdi çıkacagım müsadenizle kızlar

kendine iyi bak cnm
gelir geçer inşallah siz iyi olun bebiş iyi olsun gerisi boş

eşinde senden iyisini güzelini nerden bulacak kıymetini bilsin hemşerim boshayallersmile

maşallah maşallah Allahım bir ömür ayırmasın inşallah

canım güzel fikir aslında vardır ikirenkli olanlarıda bi arastır bulursun belkim şimdi bana müsade kalkmam lazım bizim oğlan pek rahat vermiyor anasına kaburgalırıma bi çıkıyor inmiyor bi daha

ya kızlar bu arada siz yine şanslısınız benim eşim sürekli bayanlarla konuşuyor işi gereği.ön muhasebecilerin hepsi bayan ah ahhh neler var bir bilseniz.bende deli oluyorum.birde ismiyle hitap edenler oluyor bazen kafasına kakıyorum o kızların bey denecek iş etiğine uygun davranmıyorsunuz diye eşim ölüyor gülmekten tabi hoşuna gidiyor kıskanılmak...gel birde bana sorrrrr tabi bir gün biri elimde kalacak kesinnnnn kötükedihüso

saol meltemcim iltifat içinde teşekkür hadin kızlarr kendinize iyi bakın allaha emanet olun Şeniz hepinizi

diloş meltem allah sizden razı olsun kırmadınız beni saolun sizi çok seviyom aslında hepinizi iyiki varsınız azda olsa içimi döktüm azcık rahatladım ben şimdi çıkacagım müsadenizle kızlar
rica ederim canım ne demek Şeniz
hadi kendine iyi bak öptüm canım opuyorumnanaktan

şşşttttt içinizde korku filmi izleyen varmı eyvahedigeldismile
son haftalar hep korku filmi koyuyor bütün kanallar
bende izliyorum ondan sonrada tırsıyorum akannehir tuvalete bile yalnız gidemiyorum

dün gece izledim korku kapanı diye bi film yatağın içinde buz kestim korkudan titredim
nasıl sıçradıysam kocik uyandı uykudan eyvahedigeldismile

demekki yanılmamışım bak hepiniz bana hak verdiniz
birde kadrolu öğretmen olmuş hasbam bu zekayla :mymeka:
:1closedeyes: keşke o kadroyu size verselermiş
bende çok sinir olurdum heralde senin yerinde olsam ama içim rahat benim kocik tüdemsaşta çalışıyor 2000 tane erkekle beraber :roflol:
saol meltemcim iltifat içinde teşekkür hadin kızlarr kendinize iyi bakın allaha emanet olun Şeniz hepinizi

güle gle cnm sende Allaha emanet olŞeniz

sağol canım inşallah bozulmaz :Saruboceq:
zaten kimse çekemiyor onun bana bukadar düşkün olmasını
gün olur değişirse alkışlayan çok olur boshayallersmile

:umursamaz: çatlasın patlasınlar kaydirigubbakcemile3 daha beter olsunlar kıskançlıktan
ama nazar etmezler inşallah

ben çok izlerim bayılırım hemde
stardamı izledin canım
dur sanki hatırlıyorum şu ormanda geçleri kesip biçiyolardı bir ev vardı orda akli dengesi bozuk kardeşler falan
ne iğrenç anlattım ama -tatlicadiarzu-

gerçekten senin eşin emin ellerde meltemcim...benimkide bir şey yapmaz eminim çok şükür de ben kızlara sinir oluyorum bazen :) yoksa eşim çok şükür gözümün önünde gece gündüz :):):)

midem bulanmaya başladı gene alla alla kendimi acaip yordun hissediyorum off akşamada işimiz vardı yaa :jeyyar::jeyyar:
canım aşkım benim sabah öğürürken elimi tutuyo titremekten duramıyodum çünkü ben olsam sesi bile duymamak için yorganın altına girer kulaklarımı tıkarım

dil_nurcum cnm zeka konusunda sana katılıyorum....
zaten erkeklerin aldatmasınada sebep böyle kadınlar
şimdi adama çağrı atıp dikkatini çekmeye çalışıyor sinyal veriyor ben bu yolun yolcusuyum herşeye müsaitim kötükedihüso
iradesi zayıf olanı ağlarına düşürüyorlar işte
ama inşallah bizimkiler öyle olmaz :Saruboceq:

evet o film
seriymiş 2 3 var filmin devamını çekmişler kısa bir bölüm izledim oda çok iğrençti
akli dengesi bozuk değil yamyam eğilimli kardeşler eyvahedigeldismile
bende severim kanlı ciğerli böbrekli dalaklı filmleri ama tek izleyince insan korkuyor
kocik hiç izlemez boşyere psikolojini bozuyon diyor bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…