zaten oda şaşırdı ne yapmaya çalıştığını anlamadılmaz: belasını arıyor belli
ama benim eniştem bakmaz o çirkin kıza :1rolleyes:
gül gibi karısı var hemde sana aşık :asigim:
meltemcim senin için iki tane resim yükledim umarım yardımcı olabilmişimdir
diloş meltem allah sizden razı olsun kırmadınız beni saolun sizi çok seviyom aslında hepinizi iyiki varsınız azda olsa içimi döktüm azcık rahatladım ben şimdi çıkacagım müsadenizle kızlar
zaten oda şaşırdı ne yapmaya çalıştığını anlamadı
ya gördüm bir kaç kez bunlar yeni mezun benden küçük
öğretmen olmuş ama olgunlaşamamış demekki:mymeka:
ben eşime güveniyorum ama beşer bu şaşabilir baksana resmen kaşınıyo zilli:mymeka:
zaten saklı gizli bişeyler yapsa direkt eşimden de şüphelenicem ama mümkün değil tatillerde bile beni bir kere yanlız bırakıp biryere gitmez oyüzden içim çok rahat
sevgisinden de çok eminim :asigim:
teşekkür ederim cnm
yatak örtün çok güzel ama benim malzeme biraz kısıtlı
şöyle anlatıyım kumaşım almanyadan geldi ablam getirdi
devamı yok burda
ablamdan istesem oda ancak 2 seneye getirir
ben elimdekinin yettiği kadar yapacam
şöyle iki renkli kumaşlarla kombin yapılmış yatak örtüsü modeli olsa araya değişik bi renk katabilirim aslında
demekki yanılmamışım bak hepiniz bana hak verdinizbencede aranıyor cnm... kötükedihüso
rica ederim canım ne demek Şenizdiloş meltem allah sizden razı olsun kırmadınız beni saolun sizi çok seviyom aslında hepinizi iyiki varsınız azda olsa içimi döktüm azcık rahatladım ben şimdi çıkacagım müsadenizle kızlar
demekki yanılmamışım bak hepiniz bana hak verdiniz
birde kadrolu öğretmen olmuş hasbam bu zekayla :mymeka:
sağol canım inşallah bozulmaz :Saruboceq:maşallah maşallah Allahım bir ömür ayırmasın inşallah
:1closedeyes: keşke o kadroyu size verselermişdemekki yanılmamışım bak hepiniz bana hak verdiniz
birde kadrolu öğretmen olmuş hasbam bu zekayla :mymeka:
bende çok sinir olurdum heralde senin yerinde olsam ama içim rahat benim kocik tüdemsaşta çalışıyor 2000 tane erkekle beraber :roflol:ya kızlar bu arada siz yine şanslısınız benim eşim sürekli bayanlarla konuşuyor işi gereği.ön muhasebecilerin hepsi bayan ah ahhh neler var bir bilseniz.bende deli oluyorum.birde ismiyle hitap edenler oluyor bazen kafasına kakıyorum o kızların bey denecek iş etiğine uygun davranmıyorsunuz diye eşim ölüyor gülmekten tabi hoşuna gidiyor kıskanılmak...gel birde bana sorrrrr tabi bir gün biri elimde kalacak kesinnnnn kötükedihüso
saol meltemcim iltifat içinde teşekkür hadin kızlarr kendinize iyi bakın allaha emanet olun Şeniz hepinizi
sağol canım inşallah bozulmaz :Saruboceq:
zaten kimse çekemiyor onun bana bukadar düşkün olmasını
gün olur değişirse alkışlayan çok olur boshayallersmile
ben çok izlerim bayılırım hemdeşşşttttt içinizde korku filmi izleyen varmı eyvahedigeldismile
son haftalar hep korku filmi koyuyor bütün kanallar
bende izliyorum ondan sonrada tırsıyorum akannehir tuvalete bile yalnız gidemiyorum
dün gece izledim korku kapanı diye bi film yatağın içinde buz kestim korkudan titredim
nasıl sıçradıysam kocik uyandı uykudan eyvahedigeldismile
zaten erkeklerin aldatmasınada sebep böyle kadınlardil_nurcum cnm zeka konusunda sana katılıyorum....
ben çok izlerim bayılırım hemde
stardamı izledin canım
dur sanki hatırlıyorum şu ormanda geçleri kesip biçiyolardı bir ev vardı orda akli dengesi bozuk kardeşler falan
ne iğrenç anlattım ama -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?