eh işte bugün keyfim pek yok ama iyiyim kocamda geliyomuş şimdi zemuszemus
gidip salatamı yapamda gelem
hafta sonu annemdeydim oooooooooo vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocikim beni çok özlemiş ooooo vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
akşamdan beri, kuyruğum gbydi:)))))
okul güzeldi bugün
he bide kocişim süpriz yapıp dosyaları almış ehliyet kursundan perşembe başvurcaz cuma alıcaz ehliyetimi
bide malum perşembe doktora gi,dicam bi umut var içimde hep kırılan ve beni maf eden umudum op güne kadar hamileyim gb hissdicem o gün hAYAL kırıklığına uğramam inşallah her ay böle oluyodaaaaaaa((((((((((((((
şirine nur senin de az kaldı heeee korku var mıııııııııııııııııııııııııeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sagol canım benim çok teşekkür ederimm
rufeyde canım benim tebrik ederim:teytey:çokkkk sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: sağlıklı,rahat,huzurlu bir hamilelik geçirmeni dilerim. kaç gündür girmiyordum daha yeni okudum.kendine ve bebişine iyi bak.
Selamlar canlarım .
sagol canım benim çok teşekkür ederimm
rufeyde canım benim tebrik ederim:teytey:çokkkk sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: sağlıklı,rahat,huzurlu bir hamilelik geçirmeni dilerim. kaç gündür girmiyordum daha yeni okudum.kendine ve bebişine iyi bak.
kızlar herkese iyiakşamlar. umarım herkes iyidir.
yeni hamilelerimiz var mı? sadece rufeydeyi okudum.
sagol canım amin inşallahhhhhhhhhhhhh
orays bide vildan1 hamiş bide ben:)
sagol canım amin inşallahhhhhhhhhhhhh
orays bide vildan1 hamiş bide ben:)
:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
orays,vildan sizleride tebrik ederim. hepinizi senide rufeydecim tebrik ederim tekrar. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. darısı diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
orays,vildan sizleride tebrik ederim. hepinizi senide rufeydecim tebrik ederim tekrar. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. darısı diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:
aminnn canım çok sagol sende kendine çok iyi bak eylül e de tabi benim için öp onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aminnn canım çok sagol sende kendine çok iyi bak eylül e de tabi benim için öp onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam canım öperim.şu anda uyuyor uyanınca yeni bir arkadaş geliyor diyeceğim Eylül'e...
beryalcim nasılsın görüşemez olduk. paşamızı öp bizim için.görüşmek üzere:1hug:
canım benim biz iyiyiz oğlumla.
siz prenses kızınla nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?