Dokuz Doğuranlar

canlarım doruk paşanın yeni fotoğraflarını ekledim.bakmak isterseniz profilimde

canlarım doruk paşanın yeni fotoğraflarını ekledim.bakmak isterseniz profilimde

canım benim çokkkkk tatlı maaşallah kocaman adam olmuş.çıkıyordum resimleri ekledim diyince sen bakmadan çıkmak istemedim. Allah nazarlardan korusun...

maşallah beryal oğluşun çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııı ne büyüdü he olan doğuyoda büyüyoda allah bizede nasip etsin ne güzel boş vaktiniz yok hep yanınızda biri var ben yanlızım ya eşim bide 3 vardiyalı allahım bana bi, ccan yoldaşı versin çok canım sıkılıyo yanlızken evdde bi bebeğim olsa onu sev doyur uyut altını al derken babasıda gelir oynbarız güleriz canımmmmmmmmmmmm yaaaa allahım nolur perşembe güzel bi haber alayım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haksever canım iyiakşamlar.amin canım inşallah. perşembe günü güzel haberler alman dileğiyle...

ben çıkıyorum görüşmek üzere...

güle güle canım ki.b.
bende kayınvalideme çember oyalıyorum ama dün akşam görümcemde unutmuşum yawww:)) benim yapcam iş o kadar olur ay ne sevindi kadıncağız ben arada ona bişi yapıyım balimmmm çok sevincekaklinialirimsmile

bende çıkıom of sıkıldım kimsede konuşmuyo i. gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmile:umursamaz:

aaaaaaaaaaa ben geldim herkes gtimişşşşşşşşşşboshayallersmile

aysem gelmiş kız resmimi koydum bak merak ediodun yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senin için:kedi:

iyi geceler kızlar
haksever canım resmine baktım güzelmişin maşallah

baktım canım çok güzelsin maşallah allah kocana bağışlarda inşallah meleğin gelir hemencik
canım bende türbanlı gelin oldum valla nişanlığımda kırmzıydı hemde

yok canım 20 dakika falan oldu sağa sola bakıyodum öle kimse yoktu geldiğimde

kocacım müsade etmiyo benim resim koymama
banada bakardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…