Dokuz Doğuranlar

iyiyilk sibel senden nasılsın geçmişi okuyodum daha bitmedi gelemedim buün hiç

ay yemek yicam ben çıkıyorum saat 2den beri bişi yemiyorum bayılcam şimdi

o sizin güzelliğiniz:kedi: ben çıkıyım koca gün burdaydım kimse yoktu yruldum tv karşısında yicam yemeğimi hadi i. geceler canlarımboshayallersmile

canım geçmişi maşallah oku oku bitiremedim emme çene çalmışlar kız bunlar

iyilik canım ne olsun
sen nasılsın
yoksa yine bişeylermi yiyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he valla nerden bildin pasta yiyodum ama bugün çok kötüydüm ben da akşam yemeği bile yiyemedim bugün iştahım yoktu kocamla gezmeye gittik hava iyi geldi ama pasta gene bulandırdı midemi

he valla nerden bildin pasta yiyodum ama bugün çok kötüydüm ben da akşam yemeği bile yiyemedim bugün iştahım yoktu kocamla gezmeye gittik hava iyi geldi ama pasta gene bulandırdı midemi

canım sen niye dinlenmiyon hiç daha yeni geldinya gezmeden
yorulma yangel yat yazık bebişe

Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebrail’e, “Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!” Facir [günahkâr] dua edince de, “Ben onun sesini sevmiyorum. ısteğini hemen yerine getir” buyurur.)

kızlar bi hadis kitabında okumuştum paylaşayım dedim.demekki rabbim bizi seviyorda ondan bebişlerimizi şimdi vermiyor

canım sen niye dinlenmiyon hiç daha yeni geldinya gezmeden
yorulma yangel yat yazık bebişe

öle deme kız evde durunca daha çok darlanıyorum bugün kötüydümya bide ondan acıdı bana kuşum çarşıya gittik geldik ama arabayla yürütmediki hiç =))

valla senide ben anlamadım köfteyi ye bide rahatsızım de:mymeka::dilcikar::dilcikar:hani bana köfte zaten çoktandır canım istiyor allla allaklava:klava:

ah kuşum ah hevesli hevesli yaptım iki taneyi kocamın zoruyla yedim boğazımdan aşağı inmedi çorba içtim sıcak iyi geldi sanırım boğazım şiş gibi yutkunurken acı acı geliyo bişeler sabah çok zorladım ondan mı oldu acaba

bilmem valla dyd vardır zamanı vakti saati niyeyse bu ay ben takmıyom aman nasıl olsa olmuyacak nesini takıyımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…