Dokuz Doğuranlar

kız ayşe öksüzün yetimin duası kabul olurmuş söle sana bol bol dua etsin

eder o bana etmezmi hatta dayılarının kızları gelin gittilermi hemen hamile kalıyorlar
ya yenğe bunların hemencik oluyorda senle kaynımın gelinin birininide olmuyo onun nie olmuyor bide bizim olsa diyo canım ya çok tatlı ŞenizŞenizyerimsenibenyerimseniben

canım sorunu ne bilmiyom kızlardan yazdıklarını rica etmiş silmişler bilmiyom kocası yla arası iyi değil her evde olur böyle şeyler benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

canım ya hamile bide duygusalda oluyor tabi haliyle
yarın birgün barışırlar oluyor işte arada böyle şeyler tuzu biberi

canım ya hamile bide duygusalda oluyor tabi haliyle
yarın birgün barışırlar oluyor işte arada böyle şeyler tuzu biberi

inşallah hemen barışlar hamile oluncak zor olurdur bizler bilmiyoz ama olur her ailede böyle şeyler:1hug::1hug::1hug::1hug:

tamam sibel sen yat dinlen bebene de iyi bak öp bizim için onu hadi cinsiyetini çabuk öğrenin

canlar ben kaçar kocikim hadi gel diyor varım bakim yanına bir
iyi geceler kıslar yarın görüşürük

uffffff çok konuştum guya gündüz konuşmayam die gelmedi
iyi dyd bende kaçarım şimdi

inşallah hemen barışlar hamile oluncak zor olurdur bizler bilmiyoz ama olur her ailede böyle şeyler:1hug::1hug::1hug::1hug:

bizde bir duygusal olaydık canım ya
barışırlar canım şimdiye barışmışlardır belki

uyuyamıyorummmmmmmmmmmm ya bugün uyku yok gelmiyo offffffffffffffffffffffff

kızlar nasılsınız..eylül anneleri göbeklerinde göbek şow yaptım resimlere bakmak isterseniz kankilerimede haber vereyim dedim geldimolumunekankayizsmile

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabslm ya ben ne zaman gelsem kimse yok burda yaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

herkese selam ben yokum bugün annemlerdeyim akşama görüşürüz öpüyorum a.s.a.s.a.s.a.s.

mopsy maşallah cnm göbişine kocaman olmuş Allah nazarlardan saklasın inş.

selam canlarım ben artık annemde kalıyorum o yüzden ara ara ugrayabilirim hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…