bilmem valla dyd vardır zamanı vakti saati niyeyse bu ay ben takmıyom aman nasıl olsa olmuyacak nesini takıyımda
bilmem valla dyd vardır zamanı vakti saati niyeyse bu ay ben takmıyom aman nasıl olsa olmuyacak nesini takıyımda
dün okadar yorgundum busabahta o bulantı titreme öğürme ıyy ama genede evimin işini yaptım yatıcam birazdan gözlerim acımaya başladı
kız ayşo sen geçen gün dediğimi yaptınmı fanfiniden sora sağına yatıp dizlerini karnına kadar çekip sabaha kadar yattınmı alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
amaaannn nasıl olsa benimde olmuyo ne takcaz boşver canım
heee yaptım kız yapasın varmı demede hemen yaptınmı de kocik geç geliyor o gelesiye dek uyuyom ben aman sibel olcak olursa taşla kayını arasında ot bitermi hayırlısı be gülüm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen yapta kasıkların ağrımıştı ama ogün yumurtalıkların çatlamış olabilir hatta ertesi gün bile yapman gerekiyodu önemli olan zaten onu yakalayabilmek ben hala şaşıyorum nasıl yakaladı yumurta azıcık bişeydi bizimki biliyon aşılama olacaktık yetmesse tüp rabbim ol diyince düz taşın üstünde bile ot bitiyo ayşo
dün ölen görümcemin oğlu burda kalıyor annesinin de adı elif
bana dediki yenğe kızın olursa annemin adını yanınada bi ek bulayım
sana dedi sonra hah buldum dedi neymiş dedim elif sima dedi bende e tabi bildiğin gibi kızım olursa kayra koymayı düşünüyom dedim
o zaman dedi elif kayra olsun dedi bende dedim elif kayrayı ben koyam senini kızın olursa elif simayı sen koy dedim hayırlısı tatlım nasıll güzelmi kızımın ismi teyzesia.sa.sa.s
güzel tabi canım inşallah biran önce gelir kayra kızımız
belki çocuğun dilindedir allah söyletmiştir canım inşallah
şule bacı gel kız ben sana anlatayım ya
ya kızlar maviş çok üzülmüş canım kıyamam bide hamile hamile kocasını ele bi alacan iyice dövcen :mymeka::mymeka:
of bana herkes isim soruyo ya ama benim aklımda ne kız ne erkek ismi var erkek olursa asilhan diyorum kocam istemiyo
daha var die düşünmüyoz ama daha var die die doğuracaz isim yok bu ctesi cinsiyet belli olabilir doktor sölerim demişti
ablamla annem kocakarı testi yaptılar bana kafama tuz dökmüş ablam burnumu kaşıdım başladılar gülmeye erkek die
benide aklıma öyle geldi allah söyletiyor galiba bunu diye ama öyle bi bebeğimiz olsada sevsek diye
aman canım kendisi anası öldüğünde 3 yaşındaymış babası bi daha evlenmiş bakmamış bu garibim biz ne kadar sevsekte ananın yerini kimseler tutmaz:1no2::1no2:
nolmuş mavişe canım ben okumadım geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?