Dokuz Doğuranlar

[B]hmmm evet azcık acıyorr hani adet sancısı gibi ama anlık bişi çok kısa sürüyorr rahat oll....
inş....Ama sakın korkmaa ozmnn hiç rahat olmuyormuşşş.....birde sakın bayıltmasınlarr ayık olsunn hani uyuşturmasınlardaaa ozmn daha iyi oluyormuşş..Kanallart tıkalıysada açılıyormuşş...Bir arkadaşa dr. öyle demişş
:uhm:

he buda vardı konusmamız arasında
bende ukalalık yapıp he bu sefer dogru seçim dedim kendimekaydirigubbakcemile3

canım hakkında ne hayırlıysa o olsun calışmak cok güzel doruk pasayı dolu dolu öp benim içinŞeniz

bizi unutmak mümkünmü kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile5

GEÇEN YIL BU ZAMANLAR 4 AYLIK HAMİLEYDİM NOHUTUMA.
ALLAHIM SANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH

valla aklıma ne geldiii...Haziranda izmire gelecemmmm geldiğimde seni görmek isterimmmm...

dee yarın cumaymış zaten ayy heyecanlandım birden
cteside bebemi görmeye gitcez inşallah pipisimi var pıtışımı gösterir
rüyamda doktor kız diyodu yalan söleyemicem sevinemiyodum ama rüya tabi 5şubattan beri erkek hissediyorum rüyalarımda erkek seviyorum herkes erkek görüyo kız derse doktor haliyle tuhaf olucak hafta sonlarını hep sevmişimdir şimdi dahada çok seviyorum

3.gurbette perişan olduuum şu yaban ellerdeeee malamat oldum

öhöö öhöööö şakkıdı şimdilik en güzel rahimli bağyan benim
sağ tüpüm açık sol tüpüm açık şekil bozukluğu falanda yok
tacımı devredebilirim ama sana valerim hihoyyyt inşallah seninkide :jeyyar: en az benimki kadar düzgün ve temiz çıkar :roflol: :roflol:
seni unutmayız cnm merak etme herzaman aklımızdasın

ne güzel bi tatil memleketinden diğerine gidiyon bide düzce illerinde sürünüyoz bende memleketimi özledim oraya dönmek istiyorum artık sıkıldım bu dağ başından

nerde oturuyon gıı dağ başı dediğin memleket nere:sm_confused:
bende istanbula gidip geldikten sonra sivastan soğudum
büyükşehirin o pis havası o kalabalığı o telaşesi tam bana göre :lepi:
orda yaşamak istiyoruuuuuuuuuummmm :icecream:

kızlar hep dualarımdasınız
heleki onun ultrasonda kıpırtılarını gördüğümde allah biliyoya bende nekadar hasrettim en kısa zamanda doldursun göbüşlerinizi rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

dr muayene ederkene cok iyi simdilik rahim dedizemuszemus
ama filmi görünce fikrini değiştirirmi bilememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adam korkup mesleği bırakmasında yazık emeklerine yani koskoca profff:roflol::roflol:

ben düzcede oturuyorum şekerim bilirsin depremden sora kalıcı konutları toki konutlarını nerde boş arazi var şehrin dağ başısı neresi oraya yaptılar oyüzden dağ başı gibi gerçi bi sürü bina var semt gibi ama neticede dağ başında çarşıya inmek için otobüsle 25dk

YAA BENDE HİÇ SEFMİYORUMMMM....AİLELER BURDA OLMASA HERALDE 5 DK. DURMAMMMM((( ÇOK PİS BİR ŞEHİR....

beklerim kuzum
oğlumla geliriz seni görmeye kaydirigubbakcemile

AYY ÇOK HEYCANLANDIMMM....İZMİRDE EŞİMİN AKRABALARI VAR KUZENİMİZİN DÜĞÜNÜ VAR ONA GELECEZ GELMİŞKENDE GEZECEZZZ.....OHH İNŞŞŞ GÖRÜŞÜRÜZZZ..... İNŞ. YANINA GELDİĞİNDE HAMİŞ OLURUMMMMM...:)))):CüvCüv: Şeniz

kızlar hep dualarımdasınız
heleki onun ultrasonda kıpırtılarını gördüğümde allah biliyoya bende nekadar hasrettim en kısa zamanda doldursun göbüşlerinizi rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNN CNMMMM AMİN....:Saruboceq: Şeniz

yok canım ya dr da dedi 3 dakikalık bi işlemmiş eyvahedigeldismile
okadarlık içinde uyumam ne yapayım bebişim için daynırım
hem radyolog iyi olursa cekimi kolay oluyomus
artık sans iyimi kötümü görücez:1shok:

:1hug:

neden ukalalık olsunmuş bal gibide gerçek işte alkisalkisalkis

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

seni hiçççççççççççççç unutmak biz bebem
özledikçe dorugumuzla senin fotonuza bakarız Şeniz
canımsın benim .olumunekankayizsmile

inşallah kısmet olurda görüşürüz kuzum
rabbim meleğini gönderir inşalah o zaman kadar sen doruku bende senin göbişini severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…