Dokuz Doğuranlar

mopsy çok güzel bayıldım o kokoş halıya :lepi:

dilnur sen benim bu halımı gördünmü yeni aldım

divin canım yazdığım son msjı gördünmü senin fshın da da problem varmış araştırdım sende bi bak istersen

:1shok: okudum ama sorun yok yazmıştın :çok üzgünüm:
off ulen bendemi erken menapoz tehlikesindeyim şimdi

slm canım nasılsın Şeniz
rabbin inş ameliyatsız hayırlısıya bir bebek verir sana :Saruboceq:

aminnn cnmmmmmm

neslihancım başka bir doktora gitsene rahim filmininüzerinden fazla vakit geçmeden...bazı dktorlar daha güzel tedavi ediyor..ya bide ne ilaç vermiş ne birşey...bekle bekle nereye kadar..

nilücüğümmm aslında dr. git ilk adetinde gel çatlatma yapacaz dedii...ben de ev olayları falan girince 4-5 ay öyle geçti..birde kilo verim dedimmm o yüzden haziranı bekliyorummm....bendede suç var anasını satımm şu boğazımı tutamıyorumkiii...işler hep stresliii....burda ztn sürekli atıştırmaa düzensiz yemektennnn...ama karar verdim hazirana kadar kendmie zmn verdimm verirsem iyi olucak ama vermesemdi gidicemmm...ama vericemmmmmm.....:lepi:

neyse canlarr benim çok işim varr ben kaçtımmmmm
kendinze iyi bakın
allaha emanet olunnn....
Rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnnn...

senin dediğini satıcıda dedi yerler güzelse büyük halıya gerk yok dedi
ama benim burdaki salonda büyük diğer odadaki 4 m2 koydum ortaya baktım ortada oyuncak gibi gerçi burası parke değil ama yinede çok küçük durdu
eskisi 6 m2 insanın gözü doyuyo bakınca kaydirigubbakcemile3

divincim o halın derili falanmı siyah beyaz olan...kızım hersene mutlaka bi halın var alınacak seninde ))hahahahaha)))napıyosun bukadar çok halıyı koleksiyonmu))))

neslicim kilo verirsen iyi olur bende rejım yapmıştım en son 7-8kg falan verince hamile kalmıştım...etkisi varmı bilemiyorum ama heryerde kilonun etkisi olduğu yazıyor...bide şimdi diyorum ki iyiki vermişim allahım yoksa ben gerçek bir duba olurdum.hamileliğim çok rahatsız geçerdi eminim ki...zaten ağırlaşıyorsun yoruluyorsun nefesnefese kalıyorsun bide kiloyla gerçekten zor......
ben yanımda taşımıştım hep meyvemi cevizimi ..önemli olan kafana koyabilmen...düzenli yersen vereceğine inanıyorum...hazirana kadar işi sistemli götürürsen 4 kg falan kesin verirsin..araöğünlerini yanına al atıştırırsın işte canım..tam buğday ekmeği peynir donatez al yanına..şimdi sebze meyvede bollaşıyor yeterki iste bebeğin için cnm..sonra aşılama falan herşey daha yolunda gider...

neyse canlarr benim çok işim varr ben kaçtımmmmm
kendinze iyi bakın
allaha emanet olunnn....
Rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnnn...
güle güle cnm Allaha emanet ol görüşürüz Şeniz
geldiiiiiiiiiiiiiiimolumunekankayizsmilekolbastıu oynadıydım yorgunluktan ölüyom-tatlicadiarzu-

hayırdır gıı nerden çıktı kolbastı oynamak delikafadulden

royale gittim canım benim baktığım halılara hep 800-1000 falan dedi bende kaçtım kaydirigubbakcemile3
saray daha uygun geldi üstelik 1 alana 1 bedava kampanyası varya beleşçilik yapasım var
sarayada baksana bir saggy modellere ordan beğendiğin tip varmı
aynı buna benzer ondada vardı ama kalite aynımı bilemem tabi :sm_confused:

hadi yaa biz bu halıyı 600 e falan aldık sanırım.ama bizim burad royalci tanıdık baya indirim yapıyor bize....
royalda pier cardinlerde var acaba onlaramı baktın..benim salonumdaki taş desenliler piere cardindi..onlarıda beğenmiştin sen...

pigi öyle olsun zevkler ve renkler tartışılmaz
sen büyük halı seversin ben güccük zemuszemus
büyük halıyı kim yıkıycak hemde nerde yıkıyacak benim yerim yok
bu halılarda şirkete gitmez mahvederler halılarımı ohaoldumsmile
divincim o halın derili falanmı siyah beyaz olan...kızım hersene mutlaka bi halın var alınacak seninde ))hahahahaha)))napıyosun bukadar çok halıyı koleksiyonmu))))

.
deri değil cnm sakal iplik ve bukle
deri halıyı kaynanam aldı ama memnun kalmadık topuklu ayakkabıyla basınca ister istemez zedelendi halılar

halıyı değişik değişik sermeyi seviyorum
her çıkana gözüm düşüyor napıyım almazsam rahat edemiyorum
eskisi gibi değil şimdi ucuzladı fiyatlar
yazlık halı kışlık halı kaydirigubbakcemile3 halı turşucusu sırnaşık şey
halı isteyenler pierre cardine bakın akannehirakannehir

kızım onlar çok pahalıdır
ben uygun fiyatlı halı alıyorum
mesela son aldığım siyah halı 350 tl sudan ucuz :lepi:
sıkılınca değiştiririm içim yanmaz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…