divin canım yazdığım son msjı gördünmü senin fshın da da problem varmış araştırdım sende bi bak istersen
slm canım nasılsın Şeniz
rabbin inş ameliyatsız hayırlısıya bir bebek verir sana :Saruboceq:
neslihancım başka bir doktora gitsene rahim filmininüzerinden fazla vakit geçmeden...bazı dktorlar daha güzel tedavi ediyor..ya bide ne ilaç vermiş ne birşey...bekle bekle nereye kadar..
geç kalma çabuk gel ama canım :dance:
valeri çabuk gel birdaha bulamazsın bu kadar dostu birarada :lepi:
senin dediğini satıcıda dedi yerler güzelse büyük halıya gerk yok dedidilnur benim gideceğim evin salonuda çok büyük ama ben 4 metrekare aldım halıyı
büyük halıyla uğraşamam birazda parke görünsün kaydirigubbakcemile3
valla ben alırken çok araştırdım hiçkimse tavsiye etmedi ama duruşu için aldım ne yalan söyleyim
evi çok sengin gösteriyor
normal halıları ben sevmiyorum
evet saçı başı uzun benim halıların
ama yıkaması çok kolay hemen temizleniyor banyoda yıka 1 günde kuruyor
royal halı çok kaliteli
benim mavi halımda royal çok memnunum :lepi:
kaşmiri sevmedim :umursamaz:
kıllı halıda aldım cnm
kıllarını çek çek kopmuyor çokta kullanışlı tavsiye ederim
iyi bari normalmiş çok sevindim yoksa panik yapardım şakkıdı
güle güle cnm Allaha emanet ol görüşürüz Şenizneyse canlarr benim çok işim varr ben kaçtımmmmm
kendinze iyi bakın
allaha emanet olunnn....
Rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnnn...
geldiiiiiiiiiiiiiiimolumunekankayizsmilekolbastıu oynadıydım yorgunluktan ölüyom-tatlicadiarzu-
royale gittim canım benim baktığım halılara hep 800-1000 falan dedi bende kaçtım kaydirigubbakcemile3
kız bak bu halıyıda kayınvalideme almıştık biz eşimle..ama bu resimdekinden daha güzel..ortası simli gibi daha şık yani....,
eltimde halıflex gibi çok basit demişti hiç unutamıyorummmm:roflol:
kapkalın halı heee halıflex gibi falan değil..sonradan görme işte...bak royala gidersen bak dilnur..halılarından biz memnun kaldık...
mopsy çok güzel bayıldım o kokoş halıya :lepi:
dilnur sen benim bu halımı gördünmü yeni aldım
geldiiiiiiiiiiiiiiimolumunekankayizsmilekolbastıu oynadıydım yorgunluktan ölüyom-tatlicadiarzu-
royale gittim canım benim baktığım halılara hep 800-1000 falan dedi bende kaçtım kaydirigubbakcemile3
saray daha uygun geldi üstelik 1 alana 1 bedava kampanyası varya beleşçilik yapasım var
sarayada baksana bir saggy modellere ordan beğendiğin tip varmı
aynı buna benzer ondada vardı ama kalite aynımı bilemem tabi :sm_confused:
pigi öyle olsun zevkler ve renkler tartışılmazsenin dediğini satıcıda dedi yerler güzelse büyük halıya gerk yok dedi
ama benim burdaki salonda büyük diğer odadaki 4 m2 koydum ortaya baktım ortada oyuncak gibi gerçi burası parke değil ama yinede çok küçük durdu
eskisi 6 m2 insanın gözü doyuyo bakınca kaydirigubbakcemile3
deri değil cnm sakal iplik ve bukledivincim o halın derili falanmı siyah beyaz olan...kızım hersene mutlaka bi halın var alınacak seninde ))hahahahaha)))napıyosun bukadar çok halıyı koleksiyonmu))))
.
halı isteyenler pierre cardine bakın akannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?