- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
havalardandır elif
bu aylar kasvetli ,yağmurlu ,karanlık doğal olarak insanın içi sıkılıyor boshayallersmile
yaz gelir havalar ısınır içimizde açılır heralde hihoyyyt
bende en son 9 ocakta olmuştum çarşamba günü tekrar oldumben 4ay öncesine kadar her adetimde gördüğüm an biliyodum zate diyodum kendi kendimi avutuyodum ağlıyodum zırlıyodum ama son adetimde 9ocakta allahım vardır bi bildiğin dedim çünkü 42yaşındaki yengem hamileymiş ve istemiyom diye ağlıyodu ilk defa isyan etmedim
sora duydumki aldırmış ve ikizmiş gene isyan etmedim allahım sen büyüksün dedim meğer bebem içimdeymiş yafs ben bilebu mucizeyi yaşadıysam kızlar hiiiç umudunuzu kaybetmeyin
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınİnşallah işe yarar canım ya
ama benim bu ayımda havaya uçuyor
hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır boshayallersmile
hoşbulduk diloşum noldu kız memleketemi gidiyorsun yaramaz bişey yoktur inşallah....
divincim iyidir şeker sen napıyorsun...ben bildiğiniz gibi işyerinde pinekliyorum işteeeee..
tamam hadi 3 yapalım canımşunu 3 çocuk yapalım :lepi:
niyetim 3 e tamamlamak
40 yaşına kadar yolu var çocuk çalışmalarına devam
ömrüm çocuk bakmakla ve tedaviyle geçecek galiba böyle giderse
cahillik işte cnm fsh hormonum benimde ölçülüyor ama dr sonuçları söylemedi hiç
en korktuğum şey erken menapoz
Allah korusun önlemini almak lazım
evet canım pazartesi gidicem büyük ihtimalhoşbulduk diloşum noldu kız memleketemi gidiyorsun yaramaz bişey yoktur inşallah....
divincim iyidir şeker sen napıyorsun...ben bildiğiniz gibi işyerinde pinekliyorum işteeeee..
tabi ya güzel olmazmıgüzel oluyor canım hele insanlara yardım etmek ayrı bir haz veriyor insana
burdaki dostluklarda ayrı bir güzel tabi kafasını dağıtıyor insanın herkes aynı dertten muzdarip
birbirimizi anlıyoruz art niyetsi dinliyoruz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
bizde aynı cnm değişen hiçbişey yok
yumurtluyoruz çenemize vuruyor adet oluyoruz çenemize vuruyor
leyleğin ömrü laklakla geçiyor işte
benimde mutfak ve kolidorlarım shaggy....bence çok kullanışlı tozu kiri içine hapsediyor hiç gözükmüyor:roflol::rofloldivişim geçen sordum cvp vermedin bu saggy halıdan sende vardı
nasıl oluyo canım ya kullanışlımı bende almayı düşünüyorum da olumunekankayizsmile
bizde aynı cnm değişen hiçbişey yok
yumurtluyoruz çenemize vuruyor adet oluyoruz çenemize vuruyor
leyleğin ömrü laklakla geçiyor işte
havalar ısınır topik soğur artık yazın burda sinek avlarız kaydirigubbakcemile3inş. cnmm yoksa böyle olunca üzülüyorum bende :çok üzgünüm: havalar ısındı aslında ama nisan yağmurları başladı maşallah bundan sonra bol güneşli günler bizi bekliyor...
cnm shaggy halı iyi güzel duruyor ama silkelemeye yerin varsa al derim bendivişim geçen sordum cvp vermedin bu saggy halıdan sende vardı
nasıl oluyo canım ya kullanışlımı bende almayı düşünüyorum da olumunekankayizsmile
meltem hakket bi tane olmuş allah ömür versin sorun neki ikinci nazlı gelmiyo
ayyyyyyyy herkes burdaaaaaaaaa:dance:
bende yarım satte kadar geliyomkaydirigubbakcemile
olumunekankayizsmile 3'e taktım kafayıtamam hadi 3 yapalım canım
estağfurullah canım cahillikten değilde senin problemin yoktur ondan dikkatini çekmemiştir
benim problemim olduğu için çok araştırdım bende prolaktıinden anlamam hiç çünkü yüksek değil
hoşgeldin ayşecim Şenizmaşallahhhhhhhhhhhhhhhh kızlar nasılsınız bakayım bende bakıp kacacam gezecem tozacam takmıycammmmmmmmm kızlar geçmişi okumadım hakseverden haberi olan bana çağrı atsın özellikle sibel sende var nuumaram tatlım beni çaldırırsan anlarım bennnn hepinizi öptümmmmmmmmmm
ayyyyyyyy herkes burdaaaaaaaaa:dance:
bende yarım satte kadar geliyomkaydirigubbakcemile
benimde mutfak ve kolidorlarım shaggy....bence çok kullanışlı tozu kiri içine hapsediyor hiç gözükmüyor:roflol::roflolratik valla..hele ben mutfakta kullanıyorum..haftada 1 kez bi silkeliyorum balkona içinden çok şey çıkıyor..tek dezavantajı süpürgeye gelmiyor kırıntılar falan yani silkelemek gerektiriyor...ben memnunum ama çok büyük olmadıkları için silkelenioo
hahahahahah)))ay çok alemsin kız)))))aman keyifler iyi olsunda varsın lak lakla geçsin..
evet canım pazartesi gidicem büyük ihtimal
valla annemle babamın arası pek iyi değil yaramaz bir işler var galiba
beni üzülecek diye birşeyde anlatmadılar adam akıllı
bende siz misiniz böyle yapan geliyorum dedim
gidicem bakim ne var ne yok inşallah düzelmeyecek bir durum yoktur
kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?