Dokuz Doğuranlar

havalardandır elif
bu aylar kasvetli ,yağmurlu ,karanlık doğal olarak insanın içi sıkılıyor boshayallersmile
yaz gelir havalar ısınır içimizde açılır heralde hihoyyyt

inş. cnmm yoksa böyle olunca üzülüyorum bende :çok üzgünüm: havalar ısındı aslında ama nisan yağmurları başladı maşallah bundan sonra bol güneşli günler bizi bekliyor...

bende en son 9 ocakta olmuştum çarşamba günü tekrar oldum
senin bebek doğaak nerdeyse ben yeni adt oldum :roflol:
rabbim bizede verir inş

divişim geçen sordum cvp vermedin bu saggy halıdan sende vardı
nasıl oluyo canım ya kullanışlımı bende almayı düşünüyorum da olumunekankayizsmile

İnşallah işe yarar canım ya
ama benim bu ayımda havaya uçuyor
hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır boshayallersmile
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
hoşbulduk diloşum noldu kız memleketemi gidiyorsun yaramaz bişey yoktur inşallah....

divincim iyidir şeker sen napıyorsun...ben bildiğiniz gibi işyerinde pinekliyorum işteeeee..

bizde aynı cnm değişen hiçbişey yok
yumurtluyoruz çenemize vuruyor adet oluyoruz çenemize vuruyor
leyleğin ömrü laklakla geçiyor işte

tamam hadi 3 yapalım canım
estağfurullah canım cahillikten değilde senin problemin yoktur ondan dikkatini çekmemiştir
benim problemim olduğu için çok araştırdım bende prolaktıinden anlamam hiç çünkü yüksek değil

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
elif..timureren, dil_nur, divinity+, sulezehra, neslihan165, orays, johnnybravo, Mopsy
:teytey: :sm_cool: :hooray:

hoşbulduk diloşum noldu kız memleketemi gidiyorsun yaramaz bişey yoktur inşallah....

divincim iyidir şeker sen napıyorsun...ben bildiğiniz gibi işyerinde pinekliyorum işteeeee..
evet canım pazartesi gidicem büyük ihtimal
valla annemle babamın arası pek iyi değil yaramaz bir işler var galiba
beni üzülecek diye birşeyde anlatmadılar adam akıllı
bende siz misiniz böyle yapan geliyorum dedim
gidicem bakim ne var ne yok inşallah düzelmeyecek bir durum yoktur
kafam allak bullak

tabi ya güzel olmazmı
çok güzel yapıyorsun kafa dağıtmaya birebir kaydirigubbakcemile5

bak işte çorbayla grissiniyle tıkandum gerçi grissini yarım paketten fazla yedim nese kaydirigubbakcemile3

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh kızlar nasılsınız bakayım bende bakıp kacacam gezecem tozacam takmıycammmmmmmmm kızlar geçmişi okumadım hakseverden haberi olan bana çağrı atsın özellikle sibel sende var nuumaram tatlım beni çaldırırsan anlarım bennnn hepinizi öptümmmmmmmmmm

ayyyyyyyy herkes burdaaaaaaaaa:dance:
bende yarım satte kadar geliyomkaydirigubbakcemile

nasıl oluyo canım ya kullanışlımı bende almayı düşünüyorum da olumunekankayizsmile
benimde mutfak ve kolidorlarım shaggy....bence çok kullanışlı tozu kiri içine hapsediyor hiç gözükmüyor:roflol::roflolratik valla..hele ben mutfakta kullanıyorum..haftada 1 kez bi silkeliyorum balkona içinden çok şey çıkıyor..tek dezavantajı süpürgeye gelmiyor kırıntılar falan yani silkelemek gerektiriyor...ben memnunum ama çok büyük olmadıkları için silkelenioo
bizde aynı cnm değişen hiçbişey yok
yumurtluyoruz çenemize vuruyor adet oluyoruz çenemize vuruyor
leyleğin ömrü laklakla geçiyor işte

hahahahahah)))ay çok alemsin kız)))))aman keyifler iyi olsunda varsın lak lakla geçsin..

inş. cnmm yoksa böyle olunca üzülüyorum bende :çok üzgünüm: havalar ısındı aslında ama nisan yağmurları başladı maşallah bundan sonra bol güneşli günler bizi bekliyor...
havalar ısınır topik soğur artık yazın burda sinek avlarız kaydirigubbakcemile3
güneşi gören kendini dışarı atar kışada zor toplanırız sırnaşık şey
cnm shaggy halı iyi güzel duruyor ama silkelemeye yerin varsa al derim ben
süpürgeyle tam temiz olmuyor
benimkilerin markası kaşmir
adam satarken öve öve bitiremedi
iplerin uzunluğu 5 cm.......
üstünde yürüyünce yapışıyo saçı başı dağılmış yoluk karılara dönüyor kaydirigubbakcemile3
sürekli kabartıyorum ya silkeleyerek yada süpürgeyle
bakımı işi zor ama ben seviyorum a.s
meltem hakket bi tane olmuş allah ömür versin sorun neki ikinci nazlı gelmiyo

sorun bende sinir var
aşırı sinirliyim ...oda doğal olarak prolaktin hormonumu yükseltiyor yumurtlamaya engel oluyor
prolaktini düşürmek için kullandığım haplar çok ağırdı aşırı kilo yaptı
ben bekarken 49 kiloydum
aşırı yerdim kilo alamazdım...ama ilaçları kullanmaya başlayınca kilom arttı
yemeyi kestiğim halde bile aldım
dr hiç yemek yemesen yinede kilo yapar ama kullanmak zorundasın dedi

ilk bebişte tedaviyle oldu
kızım akıllı uysal gerçek hayattada öyle ...hiç nazlanmadı hemen oldu
ama bu ikinci velet çok inat olacağa benziyor 2,5 senedir teşrif etmedi :umursamaz:

olumunekankayizsmile 3'e taktım kafayı
inşallah 3 olur
hatta hamile kalırsam ikiz istiyorum ikiz kız hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin ayşecim Şeniz
ayyyyyyyy herkes burdaaaaaaaaa:dance:
bende yarım satte kadar geliyomkaydirigubbakcemile

bende antrelere ve mutfağa aldım
alttaki komşum silkeletmiyor ben silkeleme konusunda perişan oluyorum
bahçeye çıkarmak zorunda kalıyorum

inşallah bişi yoktur canım...birkersinde 6-7 yıl önce bizimkilerdede olmuşltu öyle bid durum neyseki zamanla geçti...inşallah sizinkilerdede geçer..netice koskaca insanlar..biz kardeşimle hiç boşanmayın yapmayın etmeyin dememiştik siz bilirsiniz hepimiz koca insanşlar olduk ..herkezin aklı mantığı yerinde artık siz bilirsiniz demiştik olay yatışmıştı hemen..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bidahada olmadı ..ayrıda yapamazlarda gerçi..ne ayrı yapabiliyorlar ne birlikte..ilginç bir ilişkileri, varŞeniz

valeri çabuk gel birdaha bulamazsın bu kadar dostu birarada :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…