seninkilerin marka ne canımbenimde mutfak ve kolidorlarım shaggy....bence çok kullanışlı tozu kiri içine hapsediyor hiç gözükmüyor:roflol::roflolratik valla..hele ben mutfakta kullanıyorum..haftada 1 kez bi silkeliyorum balkona içinden çok şey çıkıyor..tek dezavantajı süpürgeye gelmiyor kırıntılar falan yani silkelemek gerektiriyor...ben memnunum ama çok büyük olmadıkları için silkelenioo
hahahahahah)))ay çok alemsin kız)))))aman keyifler iyi olsunda varsın lak lakla geçsin..
havalar ısınır topik soğur artık yazın burda sinek avlarız kaydirigubbakcemile3
güneşi gören kendini dışarı atar kışada zor toplanırız sırnaşık şey
cnm shaggy halı iyi güzel duruyor ama silkelemeye yerin varsa al derim ben
süpürgeyle tam temiz olmuyor
benimkilerin markası kaşmir
adam satarken öve öve bitiremedi
iplerin uzunluğu 5 cm.......
üstünde yürüyünce yapışıyo saçı başı dağılmış yoluk karılara dönüyor kaydirigubbakcemile3
sürekli kabartıyorum ya silkeleyerek yada süpürgeyle
bakımı işi zor ama ben seviyorum a.s
sorun bende sinir var
aşırı sinirliyim ...oda doğal olarak prolaktin hormonumu yükseltiyor yumurtlamaya engel oluyor
prolaktini düşürmek için kullandığım haplar çok ağırdı aşırı kilo yaptı
ben bekarken 49 kiloydum
aşırı yerdim kilo alamazdım...ama ilaçları kullanmaya başlayınca kilom arttı
yemeyi kestiğim halde bile aldım
dr hiç yemek yemesen yinede kilo yapar ama kullanmak zorundasın dedi
ilk bebişte tedaviyle oldu
kızım akıllı uysal gerçek hayattada öyle ...hiç nazlanmadı hemen oldu
ama bu ikinci velet çok inat olacağa benziyor 2,5 senedir teşrif etmedi :umursamaz:
neslihancım üzülme canım rabbim hayırlısını versin..senin ameliyat olman gerekiyordu oldunmu acaba ben orasını kaçırdım...tedavini yaptır derim enazından ne sorun olduğu belli canım..eminimki meleğin hemen gelecektir
neslihan canım o gözl yaşların inşallah mutluluk göz yaşları olur canım şu mübarek günlerde.vakti zamanı geldiğinde sende tadacaksın ailenede tattıracaksın üzülme canım Şeniz
hepinize günaydın hayırlı cumalarınız olsun güzellikler opuyorumnanaktan
neslihancım üzülme lütfen şuan senle aynı duygular içindeyim yüzüm gülüyor ama içim kan ağlıyor
suratım asık ama topiğe yazdığım mesajlarda hep gülen smileyler koyuyorum
diyecek hiçbişey bulamıyorum
artık ne kendimi nede başkasını bebek konusunda teselli edemiyorum
çünkü onun boşluğunu hiçbişey ve hiçkimse dolduramıyor :1no2:
rabbim bu mübarek günü hürmetine inşallah en kısa zamanda versin bebişlerimizi :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli cumanız mübarek olsun bu arada
buraya yeminle hep ymek yerken denk geliyorum ha
kahvaltı yapıyorum ben daha
dün akşam 8de 2kase çorba içtim onunlayım daha şimdi gene çorba içiyorum grissini doğradım ohh kıtır kıtır
havalar ısınır topik soğur artık yazın burda sinek avlarız kaydirigubbakcemile3
güneşi gören kendini dışarı atar kışada zor toplanırız sırnaşık şey
cnm shaggy halı iyi güzel duruyor ama silkelemeye yerin varsa al derim ben
süpürgeyle tam temiz olmuyor
benimkilerin markası kaşmir
adam satarken öve öve bitiremedi
iplerin uzunluğu 5 cm.......
üstünde yürüyünce yapışıyo saçı başı dağılmış yoluk karılara dönüyor kaydirigubbakcemile3
sürekli kabartıyorum ya silkeleyerek yada süpürgeyle
bakımı işi zor ama ben seviyorum a.s
sorun bende sinir var
aşırı sinirliyim ...oda doğal olarak prolaktin hormonumu yükseltiyor yumurtlamaya engel oluyor
prolaktini düşürmek için kullandığım haplar çok ağırdı aşırı kilo yaptı
ben bekarken 49 kiloydum
aşırı yerdim kilo alamazdım...ama ilaçları kullanmaya başlayınca kilom arttı
yemeyi kestiğim halde bile aldım
dr hiç yemek yemesen yinede kilo yapar ama kullanmak zorundasın dedi
ilk bebişte tedaviyle oldu
kızım akıllı uysal gerçek hayattada öyle ...hiç nazlanmadı hemen oldu
ama bu ikinci velet çok inat olacağa benziyor 2,5 senedir teşrif etmedi :umursamaz:
slm canım nasılsın Şenizselam kızlarrrrrrr.....
Şeniz
bende ne ayrılın nede ayrılmayın demiycem zateninşallah bişi yoktur canım...birkersinde 6-7 yıl önce bizimkilerdede olmuşltu öyle bid durum neyseki zamanla geçti...inşallah sizinkilerdede geçer..netice koskaca insanlar..biz kardeşimle hiç boşanmayın yapmayın etmeyin dememiştik siz bilirsiniz hepimiz koca insanşlar olduk ..herkezin aklı mantığı yerinde artık siz bilirsiniz demiştik olay yatışmıştı hemen..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bidahada olmadı ..ayrıda yapamazlarda gerçi..ne ayrı yapabiliyorlar ne birlikte..ilginç bir ilişkileri, varŞeniz
benim aşağıdaki cins balkonada silkeletmez :umursamaz:canım bizde sitede olduğumuzdan aşşağıya silkelemek yasak..bizde balkona silkeliyoruz eşimle yada kadın geldiğinde kadınla..sonra balkonu yıkıyoruz.başka çaremiz olmuyo..aşşağıya gitmiyo öyle yapınca..
sinirin prolaktin hormaonuyla alakası yok be bebeğim olsaydı bende olurdu
yada o esnada sinirlerimmi alınmıştı acaba sinirliyken adam öldürsem gözüm görmez kendime bile zarar verebilirim yanımda kimse olmasa
tamamen kafada umursamadığım isyan etmediğim ay geldi ya hiç inanmazdım buna kafamdan çıkardığım anda geldi hadi ya bide çıksa derdim
ama doğumgünüm olduğu gün kafa dumanlıydı biliyonnu öle yattık sabah baktım aaaa üstümde bişe yok kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
isyansız bi şekilde allaha bıraktım inandım duaya duayla çocukmu olur diyodum ya allahım beni affetsin
FSH....2,79
foliküler..... 3,35-21,63
midycyle... 4,97-20,82
luteal........ 1,11-13,99
menapozal.. 2,58-150,53
sulezehra fsh sonuçlarıma bi bakarmısın ben anlamıyorum
dr altını çizmiş fsh hormonunun ama açıklama yapmadı bana sinir oldum
6 ocak 2010 da yaptırmıştım bu testi
dilnur benim gideceğim evin salonuda çok büyük ama ben 4 metrekare aldım halıyıseninkilerin marka ne canım
kendini bozmasında temizliğini yaparım sorun değil kaydirigubbakcemile5
yalnız bana büyük lazım 6 m2 olmazmı yani yoksa çok küçük durur salon büyük bilmiyorumkismile
Ben Saraydan alıcam canım geçen gün gittim hoşuma gitti ama
bazıları kullanışlı değil falan yazmışlar baktım forumda sonra ikilemde kaldım görünüş olarak saggyler daha hoş ama sonradan çökerse falan kendini bozarsa benimkinin çenesinden duramam kaydirigubbakcemile3
ayrıca buraya göre değil seneye nasip olurda taşınırsam malum bu sene kısmet olmadı Çok üzgünüm çoook
orada balkon bol zaten silkeler dururum sırnaşık şey
evet saçı başı uzun benim halılarındivincim senin halılarda maşşallah baya uzunmuş ipleri falan benimkiler öyle uzun ipli değil...saçları kısa ve kıvırcık hibi..hep kabarık duruyookaydirigubbakcemile3hele kolidordakilerim çokgüzel...royaldan almıştım..zaten siz görmüştünüz resmini...
kıllı halıda aldım cnmayy geçen gün yengemle halı bakmaya gittik bordolu yoktu ben bitane o kıllı lardan beğendim yengem almadı süpürülmüyo silkelemek lazım sürekli die bide bizim ufaklıklar nedir bunlar die koparır azmanlar
görünüş güzelde hakket silkelemek zor ben sofra bezi bile silkeletmiyolar
senin normal canım benim 22 10 ay oldu ben yaptıralı daha sonra yaptırmadım
yükseldikçe rezervlerin düşüyor ters orantı yani
canım benim kolidordakiler bu cha cha serisi royalin...iplerin uzunluğu pek yok...açık renk başka bir modeli ekleyeyeim daha net duruyor orda
evet canım pazartesi gidicem büyük ihtimal
valla annemle babamın arası pek iyi değil yaramaz bir işler var galiba
beni üzülecek diye birşeyde anlatmadılar adam akıllı
bende siz misiniz böyle yapan geliyorum dedim
gidicem bakim ne var ne yok inşallah düzelmeyecek bir durum yoktur
kafam allak bullak
tabi ya güzel olmazmı
çok güzel yapıyorsun kafa dağıtmaya birebir kaydirigubbakcemile5
budamı royal cnm
yatak odama çok yakışır çok beğendim bunu delikafadulden
halı deyince ağzımın suyu akıyor ayy iştahlandım halı alasım geldi :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?