Dokuz Doğuranlar

canım bizde sitede olduğumuzdan aşşağıya silkelemek yasak..bizde balkona silkeliyoruz eşimle yada kadın geldiğinde kadınla..sonra balkonu yıkıyoruz.başka çaremiz olmuyo..aşşağıya gitmiyo öyle yapınca..

sinirin prolaktin hormaonuyla alakası yok be bebeğim olsaydı bende olurdu
yada o esnada sinirlerimmi alınmıştı acaba sinirliyken adam öldürsem gözüm görmez kendime bile zarar verebilirim yanımda kimse olmasa
tamamen kafada umursamadığım isyan etmediğim ay geldi ya hiç inanmazdım buna kafamdan çıkardığım anda geldi hadi ya bide çıksa derdim
ama doğumgünüm olduğu gün kafa dumanlıydı biliyonnu öle yattık sabah baktım aaaa üstümde bişe yok kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
isyansız bi şekilde allaha bıraktım inandım duaya duayla çocukmu olur diyodum ya allahım beni affetsin

seninkilerin marka ne canım
kendini bozmasında temizliğini yaparım sorun değil kaydirigubbakcemile5
yalnız bana büyük lazım 6 m2 olmazmı yani yoksa çok küçük durur salon büyük bilmiyorumkismile

Ben Saraydan alıcam canım geçen gün gittim hoşuma gitti ama
bazıları kullanışlı değil falan yazmışlar baktım forumda sonra ikilemde kaldım görünüş olarak saggyler daha hoş ama sonradan çökerse falan kendini bozarsa benimkinin çenesinden duramam kaydirigubbakcemile3
ayrıca buraya göre değil seneye nasip olurda taşınırsam malum bu sene kısmet olmadı Çok üzgünüm çoook
orada balkon bol zaten silkeler dururum sırnaşık şey

Şeniz aminn cnmmm...

cnm rahim filminde rahmim kalp şeklinde olduğu için çeken kişi hemen ameliyat demişti Rahmim kalp şeklinde olduğu içinn.....evet ama ben kendi dr. filmi götürünce ameliyatın riskli olduğunu ve 3 kere arka arkaya düşük olursa ameliyatın yapılmasını gerektiğini söylemişti.. ve bende kilo verebilmekiçin bekliyordummm...ama ne kilo verebiliyorum nede hamile kalabiliyorummm(((

neslihan canım o gözl yaşların inşallah mutluluk göz yaşları olur canım şu mübarek günlerde.vakti zamanı geldiğinde sende tadacaksın ailenede tattıracaksın üzülme canım Şeniz

aminnn cnmmmmmm..... Şeniz

:Saruboceq: Şeniz

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli cumanız mübarek olsun bu arada

buraya yeminle hep ymek yerken denk geliyorum ha
kahvaltı yapıyorum ben daha
dün akşam 8de 2kase çorba içtim onunlayım daha şimdi gene çorba içiyorum grissini doğradım ohh kıtır kıtır

selam kızlarrrrrrr.....
Şeniz

divincim senin halılarda maşşallah baya uzunmuş ipleri falan benimkiler öyle uzun ipli değil...saçları kısa ve kıvırcık hibi..hep kabarık duruyookaydirigubbakcemile3hele kolidordakilerim çokgüzel...royaldan almıştım..zaten siz görmüştünüz resmini...

FSH....2,79

foliküler..... 3,35-21,63
midycyle... 4,97-20,82
luteal........ 1,11-13,99
menapozal.. 2,58-150,53

sulezehra fsh sonuçlarıma bi bakarmısın ben anlamıyorum
dr altını çizmiş fsh hormonunun ama açıklama yapmadı bana sinir oldum
6 ocak 2010 da yaptırmıştım bu testi

ayy geçen gün yengemle halı bakmaya gittik bordolu yoktu ben bitane o kıllı lardan beğendim yengem almadı süpürülmüyo silkelemek lazım sürekli die bide bizim ufaklıklar nedir bunlar die koparır azmanlar
görünüş güzelde hakket silkelemek zor ben sofra bezi bile silkeletmiyolar

bende ne ayrılın nede ayrılmayın demiycem zaten
hele bir gideyim kabahatin çoğu babamda hatta hepsi babamda onu karşıma alıp birgüzel konuşucam anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir
hayırlısı olsun artık büyükte olsalar Allahım herkese akıl fikir versin

benim aşağıdaki cins balkonada silkeletmez :umursamaz:
neyse bura çok önemli değil gideceğim yerde bakıyım napacam

ben demiyom dr diyor
hatta 6 ocak 2010 da gitmiştim bütün hormonların değerlerine baktı kadın ,sende prolaktin çok yüksek sana antidepresan tedavisi yapalım pazartesi tekrar gel uykunu almış ve dinlenmiş olarak dedi :sinifsinif:

canım benim kolidordakiler bu cha cha serisi royalin...iplerin uzunluğu pek yok...açık renk başka bir modeli ekleyeyeim daha net duruyor orda

senin prolaktinden dolayı düşük canım rahimin iç tabakasının birkaç gün geriden gelmesiymiş buda bir sorunmuş canım klomen tarzı ilaçlarla gebelik sağlanabilirmiş benim 22 10 ay oldu ben yaptıralı daha sonra yaptırmadım
yükseldikçe rezervlerin düşüyor ters orantı yani

Son düzenleme:
neslihancım başka bir doktora gitsene rahim filmininüzerinden fazla vakit geçmeden...bazı dktorlar daha güzel tedavi ediyor..ya bide ne ilaç vermiş ne birşey...bekle bekle nereye kadar..

dilnur benim gideceğim evin salonuda çok büyük ama ben 4 metrekare aldım halıyı
büyük halıyla uğraşamam birazda parke görünsün kaydirigubbakcemile3

valla ben alırken çok araştırdım hiçkimse tavsiye etmedi ama duruşu için aldım ne yalan söyleyim
evi çok sengin gösteriyor
normal halıları ben sevmiyorum
evet saçı başı uzun benim halıların
ama yıkaması çok kolay hemen temizleniyor banyoda yıka 1 günde kuruyor
royal halı çok kaliteli
benim mavi halımda royal çok memnunum :lepi:
kaşmiri sevmedim :umursamaz:
kıllı halıda aldım cnm
kıllarını çek çek kopmuyor çokta kullanışlı tavsiye ederim
senin normal canım benim 22 10 ay oldu ben yaptıralı daha sonra yaptırmadım
yükseldikçe rezervlerin düşüyor ters orantı yani

iyi bari normalmiş çok sevindim yoksa panik yapardım şakkıdı

canım benim kolidordakiler bu cha cha serisi royalin...iplerin uzunluğu pek yok...açık renk başka bir modeli ekleyeyeim daha net duruyor orda

budamı royal cnm
yatak odama çok yakışır çok beğendim bunu delikafadulden
halı deyince ağzımın suyu akıyor ayy iştahlandım halı alasım geldi :dance:

kız bak bu halıyıda kayınvalideme almıştık biz eşimle..ama bu resimdekinden daha güzel..ortası simli gibi daha şık yani....,
eltimde halıflex gibi çok basit demişti hiç unutamıyorummmm:roflol:
kapkalın halı heee halıflex gibi falan değil..sonradan görme işte...bak royala gidersen bak dilnur..halılarından biz memnun kaldık...

budamı royal cnm
yatak odama çok yakışır çok beğendim bunu delikafadulden
halı deyince ağzımın suyu akıyor ayy iştahlandım halı alasım geldi :dance:

evt buda royal cha cha serisi....halı manyağısın yaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…