evet canım zaten bunun malı biraz farklı
ama diğeri daha hoş ve kaliteli duruyor bilemedim valla :bbo:
valla haklısın canım dediğin gibi baştan söylerimbu siyah beyazda saraydan seçtim bence modern..eşyaların arasında böyle desenler çok hoş duruyor..kenarlardan parkelerçıkavilir sırıtmaz 4m2 de alsan bence...
tabi seriyorlar canım sermezlermi..eğer kıllık yaparlarsa aaa ben cumhuriyet caddesinde hangisini girdiysem bütün halıcılar getiriyor sen neden getirmiyorsun de...ısrar et..ben 5 tane halı seçmiştim en son taşlı desen olan engüzeli duırdu..diğer halılar bi öldürdü salonu ya sermeden alsaydımmm diyorum.....yani çok değiştiryor.....
yaşının küçük olması ona avantaj ,bence olacak bebişi ama kendine çok stres yapıyor
sondakide güzel canım..bunları seç serdir salonuna öyle seççç ..güzel genelde beğeniklerimiz aynı tarz..o benim yolladığım siyah beyazda varsa en son gönderdiğim hatoırım için onuda serdir kız bak çok modern olcak gibime geldi çok beğendim ben onudakaydirigubbakcemile3
hem griydi sanırım koltukların dimiii..yoksa yinemi karıştırdımbilmiyorumkismile
bu defa doğru canım koltuklar gri-siyah taşlı maşlı bişey kaydirigubbakcemile3sondakide güzel canım..bunları seç serdir salonuna öyle seççç ..güzel genelde beğeniklerimiz aynı tarz..o benim yolladığım siyah beyazda varsa en son gönderdiğim hatoırım için onuda serdir kız bak çok modern olcak gibime geldi çok beğendim ben onudakaydirigubbakcemile3
hem griydi sanırım koltukların dimiii..yoksa yinemi karıştırdımbilmiyorumkismile
kelin ilacı olsa başına sürer bizde aynıyızbende onu diyom yası cok küçük bu kadar sitres yapmasa üzülüyom onu adına :gitme:
bordo krem mobilyaya o çiçekli gidermi ya duvarlarda krem
anneme aldıracam gölcüktede varmış bayisi
tutturdu alıcam die gittim kahve beğeniyo terk ettim annemi çok zevksizsin die zor ikna ettim sora alırız die
offffff anam anam öldümde cennettemiyim ne muhteşem bir halı ben bayıldım buna
bak nilüş bunlarda taşlı ama 6 m2 si 1500 ohaoldumsmile
Ferhat göçerden kızım sarkısını dinleyin benim için ne olurrrrr
divin ve nilüşe gitsin vede tüm kızı olanlaraaaaaaaa
yok canım zamanı şimdi kociş hemen alıcak yarın beğen hemen alıyım diyosenin şimdiden bir ön araştırma yapman iyi
zamanı gelince hangisi nasipse o olur
Allah içine sindirsin gülerek iyi günlerde kullanmak nasip etsin cnm :içelim:
4 m2 si 600 üstelik şuan 1 alırsan 1 bedava al kız al kaydirigubbakcemile3offffff anam anam öldümde cennettemiyim ne muhteşem bir halı ben bayıldım buna
bu bana yapılırmı ulen
benim olmalı o halı :1ninca:
mersüü şekerim hemencik açıyorum olumunekankayizsmile
ya size soru sordum adamı çileden çıkarmayın yarın gittiğimide bakayımmı annemle hele diyin son yolladığım pempeli olurmu acaba bordo 1 tane bile yok var ama fiiiiii tarihinden kalma modeller hep
aslında bende para çokta alışveriş sevmiom ben canıııımmm ne gerek var renk renk desen desen converse ne gerek var irili ufaklı çantalara neee gereeeek var takmadığım halde çekmece dolusu bileklik ve küpeye ne gerek var lewis 571 modelin her rengini almaya ne gerek var ne gerekk var üüüüüüüüü :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bak nilüş bunlarda taşlı ama 6 m2 si 1500 ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?