yok canım zamanı şimdi kociş hemen alıcak yarın beğen hemen alıyım diyo
ama fazla pahalı olmasın diyokaydirigubbakcemile3
ben seçemedim bir türlü
4 m2 si 600 üstelik şuan 1 alırsan 1 bedava al kız al kaydirigubbakcemile3
son yolladığın halı pembe değilmiydi gıı bilmiyorumkismile
evet pempeli oda olmaz dimi
eee ne renk gider bordo halı yok piyasada varsa bulun yollayın markasını gidip bakalım yoksa gidip kahve renkli alacak sinir olucam hoş ben yaşamıyorum o evde ama olsun gidince göz zevkim kaçmasın
kelin ilacı olsa başına sürer bizde aynıyız
belki elimizden bişey gelmiyor teselli etmekten başka ama en azından iyi dinleyicileriz
herzaman her başı sıkışanı dinlemeye hazırım buyrunnnnnnnnn
bordo koltuğa kahve uymaz iyi yapmışsın aldırmadığına şakkıdı
kremli çok var ama açık renk evde iki tane küçük çocuk var ikiside azman dayanmaz kremli halı
http://www.araser.com.tr/site/page.asp?dsy_id=5221
işte sana bordo halı hem kirde belli etmez
doğru valla biz sanki psikolojik olarak cok iyiyiz:sinifsinif: kayınvalidem ardı biraz önce anlıyom içi gidiyo ama elden bişe gelmiyo allahta cok anlayıslılarda beni teselli etmesini biliyolar:çok üzgünüm:
Beni affet kızım
Gözümün önünde büyüdün göremedim
Beni affet kızım
Nasıl sevdim seni gösteremedim
Beni mahvet kızım
Bir lafın yeter buna sana söylemedim
Hadi vazgeç kızım
Benim gözümde hiç büyümedin
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır annende hazır
doğru hatırladın koltukları gri siyah kokoş takımdı
halıyıda gri siyah beyaz alması lazım değilmi siyah krem olurmuki bilmiyorumkismile
Ferhat göçerden kızım sarkısını dinleyin benim için ne olurrrrr
divin ve nilüşe gitsin vede tüm kızı olanlaraaaaaaaa
yok alamam zaten canım beni aşaryok kız bunlarla uğraşılmaz kuyu gibi yapar evi..bide toz belli eder...desenli al daha iyi)))
benim arkadaş stepten bordo yanı taşlı halı aldı vallahi benimkiler daha güzel duruyo..çok sık gidip geliyoruzda o taşlar çokta klas bişi durmuyo bence basit bi hava bile vermiş sanki
ben kaynanama bu konuda gıcık oluyorum
ağzını açıpta sormuyor niye tedaviye gitmiyon neden şimdiye kadar olmadı sorun ne elimizden ne geliyorsa yapalım olsun birtane daha demiyor :dilcikar:
cok güzel yaaa bu sarkıyı dinlerken hep babam geliyo gelin cıkarken bi kere sarıldım giderken arkamı dönüp bi daha sarılmıştım hep o geliyo cok aglamıstı:gitme:
Beni affet kızım
Gözümün önünde büyüdün göremedim
Beni affet kızım
Nasıl sevdim seni gösteremedim
Beni mahvet kızım
Bir lafın yeter buna sana söylemedim
Hadi vazgeç kızım
Benim gözümde hiç büyümedin
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır annende hazır
tamam canım resmini eklerim ama burada kullanmıycam biliyon burda halıfleks varalınca eklersin diloş çatlarım meraktan
sırada yatak odam var halı lazım acil tarafından
yatak örtümü dikiyim güzel olursa halı alırım yoksa yazın sonunda alacam kafaya koydum süprizzzzz
ayy çok sağol canım ben bu şarkıyı hiç dinlemedim..en kısa zamanda dinleyeceğim..kızıma ilk şarkı eden sen oldun valeeeeeeeeeeehihoyyyt
kaşmir alma kimse memnun değil bende değilimkaşmirde bitane gördüm pek güzelmiş
annemi aradım açamyiii acaba halı almayamı gitti bensiz çooook tez canlı annem var ya
yok benimki o konuda cok iyi arar sorar biraz önce hiç canını sıkma diyo yaşın genc olur insallah para konusunu hiç düşünmeyin hep özele gidin gerekirse bizde elimizden geleni yaparız diyo düşünceli annem benimŞenizkendi kızından ayırt etmez bende öksürük basladı hava değişiminden dolayı su anda gribim nasıl oldun diye günde arar simdide soruyo öksürüğün gecmemiş ilaçlarını saatli kullan kötü öksürüyon diyoolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?