Dokuz Doğuranlar

yok canım zamanı şimdi kociş hemen alıcak yarın beğen hemen alıyım diyo
ama fazla pahalı olmasın diyokaydirigubbakcemile3
ben seçemedim bir türlü

4 m2 si 600 üstelik şuan 1 alırsan 1 bedava al kız al kaydirigubbakcemile3

alınca eklersin diloş çatlarım meraktan

sırada yatak odam var halı lazım acil tarafından
yatak örtümü dikiyim güzel olursa halı alırım yoksa yazın sonunda alacam kafaya koydum süprizzzzz

son yolladığın halı pembe değilmiydi gıı bilmiyorumkismile

evet pempeli oda olmaz dimi
eee ne renk gider bordo halı yok piyasada varsa bulun yollayın markasını gidip bakalım yoksa gidip kahve renkli alacak sinir olucam hoş ben yaşamıyorum o evde ama olsun gidince göz zevkim kaçmasın

Beni affet kızım
Gözümün önünde büyüdün göremedim
Beni affet kızım
Nasıl sevdim seni gösteremedim

Beni mahvet kızım
Bir lafın yeter buna sana söylemedim
Hadi vazgeç kızım
Benim gözümde hiç büyümedin

Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır annende hazır

doğru valla biz sanki psikolojik olarak cok iyiyiz:sinifsinif: kayınvalidem ardı biraz önce anlıyom içi gidiyo ama elden bişe gelmiyo allahta cok anlayıslılarda beni teselli etmesini biliyolar:çok üzgünüm:

doğru valla biz sanki psikolojik olarak cok iyiyiz:sinifsinif: kayınvalidem ardı biraz önce anlıyom içi gidiyo ama elden bişe gelmiyo allahta cok anlayıslılarda beni teselli etmesini biliyolar:çok üzgünüm:

ben kaynanama bu konuda gıcık oluyorum
ağzını açıpta sormuyor niye tedaviye gitmiyon neden şimdiye kadar olmadı sorun ne elimizden ne geliyorsa yapalım olsun birtane daha demiyor :dilcikar:

cok güzel yaaa bu sarkıyı dinlerken hep babam geliyo gelin cıkarken bi kere sarıldım giderken arkamı dönüp bi daha sarılmıştım hep o geliyo cok aglamıstı:gitme:

doğru hatırladın koltukları gri siyah kokoş takımdı
halıyıda gri siyah beyaz alması lazım değilmi siyah krem olurmuki bilmiyorumkismile

Ferhat göçerden kızım sarkısını dinleyin benim için ne olurrrrr
divin ve nilüşe gitsin vede tüm kızı olanlaraaaaaaaa

ayy çok sağol canım ben bu şarkıyı hiç dinlemedim..en kısa zamanda dinleyeceğim..kızıma ilk şarkı eden sen oldun valeeeeeeeeeeehihoyyyt

yok alamam zaten canım beni aşar
ama halını biri gri siyah olmalı inşallah renk seçenekleri vardır ben yine sizinde beğendiğiniz modellerden bakayım inşallah uyar
eğer krem siyah varsa sadece uymaz galiba bilmiyorumkismile

valeri lennnn çok güzel şarkıymış başa alıp alıp dinliyorum
benim kızımdamı evlenecek yaaa -tatlicadiarzu-
eğer onu bi üzerse kocası olacak herif elimizden kurtulamaz bizim birtanemizi biriciğimizi alıyorsa eğer üzmeyecek Çok üzgünüm çoook
anam daha erken ama sanki gelinlik yaşa gelmiş uçup gitmiş yuvadan gibi hislendim :gitme:
oğlanda olsa aynı oda ayrı ev açıyor oda gelin gidiyor ben kalacam kocikle başbaşa

yok yok ben oğlumu beraber indirecem aynı eve sırnaşık şey

kaşmirde bitane gördüm pek güzelmiş
annemi aradım açamyiii acaba halı almayamı gitti bensiz çooook tez canlı annem var ya

ben kaynanama bu konuda gıcık oluyorum
ağzını açıpta sormuyor niye tedaviye gitmiyon neden şimdiye kadar olmadı sorun ne elimizden ne geliyorsa yapalım olsun birtane daha demiyor :dilcikar:

yok benimki o konuda cok iyi arar sorar biraz önce hiç canını sıkma diyo yaşın genc olur insallah para konusunu hiç düşünmeyin hep özele gidin gerekirse bizde elimizden geleni yaparız diyo düşünceli annem benimŞenizkendi kızından ayırt etmez bende öksürük basladı hava değişiminden dolayı su anda gribim nasıl oldun diye günde arar simdide soruyo öksürüğün gecmemiş ilaçlarını saatli kullan kötü öksürüyon diyoolumunekankayizsmile

cok güzel yaaa bu sarkıyı dinlerken hep babam geliyo gelin cıkarken bi kere sarıldım giderken arkamı dönüp bi daha sarılmıştım hep o geliyo cok aglamıstı:gitme:

valla ben ketumum biraz pek ağlamadım evlenirkene
nerdeyse göbek ata ata gittim sırnaşık şey
özgürlüğümü ilan ettim kendi cumhuriyetimi kurdum yuppiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
iyikide evlenmişim
inşallah böcüğümde benim gibi şanslı olur
tek dileğim babası gibi bir kocası olması
babası beni nasıl mutlu ettiyse kocasıda onu etsin inşallah :Saruboceq:

ay ağlıcam şimdi nekadar dokunaklıymış yaaa...kızımın evlenmesini hiç istemiyorum geçekten oyyy çok duygulandım...mafoldumben

alınca eklersin diloş çatlarım meraktan

sırada yatak odam var halı lazım acil tarafından
yatak örtümü dikiyim güzel olursa halı alırım yoksa yazın sonunda alacam kafaya koydum süprizzzzz
tamam canım resmini eklerim ama burada kullanmıycam biliyon burda halıfleks var
uyup uymadığına bakıp kaldırıcam ne demişler sakla samanı gelir zamanı
sonra yeni evime sererim yeni yeni zemuszemus
benim yatak odamda var çeyizime almıştım Deco dan çok iyi çıktı valla tüyleri hiç yapışmıyor çok kullanışlı
diğerlerini kayınpeder almış sağolsun sormadan döşemiş ucuzcudan :mymeka:

ayy çok sağol canım ben bu şarkıyı hiç dinlemedim..en kısa zamanda dinleyeceğim..kızıma ilk şarkı eden sen oldun valeeeeeeeeeeehihoyyyt

oyyyyyyy miniğime ben hep ederim canım benim teyzesinin gülü onlar bak ısırasım geldi sen göbeğinden bi yanak al fındığımdan benim yerime:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

kaşmirde bitane gördüm pek güzelmiş
annemi aradım açamyiii acaba halı almayamı gitti bensiz çooook tez canlı annem var ya
kaşmir alma kimse memnun değil bende değilim

ayy ne güzel
benimki baya mesafeli her konuda
birde beni aramaz benden aramamı bekler
bende inatımya aramam kaydirigubbakcemile3
olum onlardan para bekleyen yokki ben sadece bi sorsun istiyorum
oda sorarsam borçlu çıkarım para isterler diyemi sormuyor acaba CADIARZU

KAYNANAAAAA İSTEMEM PARA MARA BİZİM PARAMIZ VAR ÇOK ŞÜKÜR şutarafagitti burayı okursa mesajımı alsın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…