Dokuz Doğuranlar

ay ağlıcam şimdi nekadar dokunaklıymış yaaa...kızımın evlenmesini hiç istemiyorum geçekten oyyy çok duygulandım...mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 şimdiden muslukları açtık kaydirigubbakcemile3

denemek için serdiğin zaman çekersin dimi :kedi:
ben senin yatak oda mobilyanıda merak ediyorum
ne meraklı çatlağım demi napıyım Allah beni böyle yaratmış :smiley-cool:

ben çok sulugözüm yaa çok ağlamıştım
hala aynıyım anemin sesini duysam hemen ağlarım
bak yine duygulandım senağlama

napıcam bu yüzden biliyonmu tatlım
meraklı arkideşimin merakı geçsin diye birgün heryerin fotosunu çekip albüm yapıcam bak
sonrada kaldırıcam ok olumunekankayizsmile
gidip geleyim ozaman eklerim sen şimdide meraklanırsın sırnaşık şey

bi babam bile yok

BıR ULU ÇINARDIN
DALLARINA BENZERDı KOLLARIN
KOLLARINI ÖZLEDıM BABAM
UZUN ZAMANDIR SARILMADIN

benim kuşağımı abim bağlamıştı
canım babam 3 sene nişanlı kalmıştım da kızıma bi gelinlik giydirmediler lafını unutmuyorum beni göremedi ama ben onu düğün salonunda gördüm :a015::a015:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anam ne istiyon oglandan gitsin nere gitmek istiyosa
evet bayıldım bu sarkıya ya bu gün eşime dedim kızımız olursa kulagına ninni olarak bunu söyle dedim:çok üzgünüm:
alnımdan öpüp söylerim ya senin gibi güzel olur inşallah dedi bana cok mutlu oldum sositososito

insallah canım allah gönlüne göre versin inşallah
ayy kız ben cok aglamıstım hatta anneme demişlerki:gitme:
kızı gönülsüzmü verdiniz cok agladı yazık demişler
vermeyiz aklından cıkar dedikce bize küstü demişkaydirigubbakcemile3
ay ağlıcam şimdi nekadar dokunaklıymış yaaa...kızımın evlenmesini hiç istemiyorum geçekten oyyy çok duygulandım...mafoldumben

ayy cok güzel demi nilüş dinlerken aklıma siz geldiniz onun için armagan ettim bıcırlarımaŞeniz

tmm cnm :kedi: sırnaşık şey

vayyyyyy demek kızım annesine benzesin dedi süprizzzzz vay anam vay süper iltifat birde alnından öptü hemi
benimki beni hiç alnımdan öpmedi akşam öptürüyüm Şeniz :roflol:

:roflol::roflol:dlisin kızım sen yaaaa
benimkide gurbettesiniz diye cekinmeyin diyo
paraya sıkıştığımızdan degildeekaydirigubbakcemile5

çok hastaydı babam yalvarmıştım yapın bi şekilde yanında oturmaya razıyım yeterki beni gelinlikle görsün demiştim ama yapmadılar şimdiki gelini doktor ya şerefsizlerin herşey acele acele kız istiyo die geberip gitsinler doktora gelecekmiş merak ediyomuş o gelirse gitmicem dicem kocama şer gözlü karı çok sinirlendim şimdi bide utanmdan cenazeye gelmişlerdi ama ben farkında değilmişim kovmuşum nasıl merak ediyorum o esnada neler oldu kendimde değildim heralde tek hatıorladığım babamın başında ağlıyodu benle beraber

bence annene yakınsın ondan
uzak olmak çok kötü
boshayallersmile

yakınlıkla alakası yok ben annemle hiç anlaşamazdım
annem çok disiplinli bir kadındı bende özgürlüğüne düşkün uçarıydım
hiçmi hiç anlaşamazdık
çok dua ettim gurbete gelin gidiyim diye ama sivasa çakıldım kaldım -tatlicadiarzu-

gerçi o ,o zamanki aklımdı şimdi iyikide sivastayım diyorum
bana ihtiyacı olduğu zaman en fazla yarım saatte gidebiliyorum
şimdi aramız iyi sayılır
ben evlendikten sonrada hükmünü sürdürmek istedi ama ben izin vermedim sempatiksalakcinni

oyoyoy izdivaçı açtım güleyim azcık 20yaşında evlenmeye gelmiş allahım bu kızlar ne gerizekalı ya 20 yaşındasın dışarda koca yokmuda izdivaça geliyon hiç evlenmemiş bide bekar daha çok sinirlendim alsanaalsanasmile

bence annene yakınsın ondan
uzak olmak çok kötü
boshayallersmile
he ya gurbette olmak cok zor :gitme:
vayyyyyy demek kızım annesine benzesin dedi süprizzzzz vay anam vay süper iltifat birde alnından öptü hemi
benimki beni hiç alnımdan öpmedi akşam öptürüyüm Şeniz :roflol:

he ya beni hep alnımdan öper kocam :asigim:
huysuz muysuz amma benimde gönlümü almasını cok iyi bilir :jeyyar:

ahh ah neler çektirdik anneme yafs kadın erken gelin yalan uydurmaktan bıktım die die evlendirdi bizi kaydirigubbakcemile3

cnm acılısın bu konuda ama kimseye beddua etme herşey nasip kısmet meselesi
unut gitsin
benim düğünümü anlatsam eminim bana acırsınız ama eltime düğünün en güzeli yapıldı
haksa hak Allah sorsun ben beddua etmem ayrıcada nasip meselesi

bende cok kavga ederim aama annem cok titizdi bende bi okadar dağınık hep o yüzden kavga ederdik ama sindik cok özlüyom beni çok kısmadılar bide 2 sene calıştıgım için sosyal cevrem cok olunca pek karısmadılar

oyyyyyyy miniğime ben hep ederim canım benim teyzesinin gülü onlar bak ısırasım geldi sen göbeğinden bi yanak al fındığımdan benim yerime:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

benim fındık şımardı tık tık yapıooo vale teyzesine.....
ay diyorum napıosunn orda yalnızz başına büyüde hemen gel annenin yanına.)))hahhah)))gezelim alışveriş yapalım bol bol)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…