Dokuz Doğuranlar

seni asi kız :jeyyar:
uzağa düşsen aynı düşünmezdin canım
gerçekten zor bak ben şuan yaşıyorum ne haldedir haberin bile olmuyor
herzaman kalkıp gitmekde zor Allahtan bu konuda eşim anlayışlı yoksa işim çok zordu
ama evlendiğimden beri ilk defa yalnız gidicem annemlere :asigim:

ama gene olsa gene deli kocamla evlenirim oyyy
yerim onu anneemm hiç özgürlüğümü kısıtlamadı kı-sıt-la-ya-ma-dı ben izin vermedim o ayrı kaydirigubbakcemile3
bazen çileden çıkarıyo ama benim kaprisimi nazımı çocukca davranışlarımı kimsede çekmezdi heralde herkes aynı şeyi dio arasan bulamazdın die
sabahları uyandırması mest ediyo beni ya ama takım elbisesini giymiş oluyo yoksa fena yaparım
ne biçim kadınım ya adam giyinmiş evden çıkarken mest ederek uyandırıyo gidiyorum diyo ben erkek olsam varyaaaa :mymeka::mymeka:

benide kısamadılar hep bir yolunu buldum evlenene kadar evde durmadım o kurs senin bu kurs benim gittim okul bittikten sonra
benim fındık şımardı tık tık yapıooo vale teyzesine.....
ay diyorum napıosunn orda yanlız başına büyüde hemen gel annenin yanına.)))hahhah)))gezelim alışveriş yapalım bol bol)))))
bizde kızımla epilatör alacaz
şimdi ondan istiyor braun acı azaltıcı eldivenli olandanmış :roflol:

bu konuda haklısın ben cahilliğime veriyorum cahilce dilekler dilemiştim ama gerçekleşmedi
yalnız gitmek daha eğlencelidir eminim tadını çıkarmaya bak :1rolleyes:
gerçi sen oraya gezmeye eğlenmeye gitmiyon ama neyse ben güzel haberlerle geleceğine eminim :1hug:

benim fındık şımardı tık tık yapıooo vale teyzesine.....
ay diyorum napıosunn orda yanlız başına büyüde hemen gel annenin yanına.)))hahhah)))gezelim alışveriş yapalım bol bol)))))

ohhh ohhhh sımarsın tabi o sımarmasında kim sımarsı yeri rahat dert tasa yokzemuszemus

benimde başıma aynı şeler gelecek herşeyi benim kocam ve ailem yaptı gerile gerile biz yaptık havasında gezdiler 2bilezikle gelin oldum neymiş para yokmuş 1ay önce 35bine 0km araba aldılar abimin üstüne fordda %18 indirimli abime pazardan gömlek almışlar hediye terbiyesizler
şimdi kaynıma neler diyo amaan oğlum dert etme çekeriz 10bin aman oğlum keseriz 2 koç ben gölcükte düğün istedim olmadı şimdi kız konyada istiyo die oraya gidilcek hahahaha daha beterini yapsın benim laflarım hazırda valla hiç kendimi ezdirmicem zamanı gelsin bak nasıl yapıştırcam lafı demekki istenince oluyomuş herşey biz istemiyodukya para bahane benim düğünden 2 ay sora bankadaki 10000euroyu adamın birine verdiler 3.5 senedir alacaklar hahahaytt hani yoktu paran

biriniz gelsin saçımı maşa yapsın çok üşeniyorum
bebem annesini görcek ya süsleneyim azcık ertesi güne daha güzel oluyo maşa yapınca

johny senin baya içine dert etmiş kin gütmüşsün iyice....boşver germe kedini...
allah herkezin hakettiğini gösterir budünyada birşekilde.....oyüzden hiççç kafana takma .....bak paralarınıda yedirmişler zaten bişekilde başkasınaaa.....artık gelmez o paralar...

bilmiyorumki birazda yanlız olalım bakalım temmuzda tekrar gidicez ama eşimin yanında böyle mevzular kanuşulmaz tabi oyüzden şimdi gitmem en mantıklısı dedim
inşallah durumlar düzelirde keyifli zaman geçiririz hem yeğenimde orda böcüğümü çok özledim Şeniz

cnm paraları vardırda yoktur
yani bizimde yok anlarsınya :jeyyar: harcamak istemezlerse yani
bizde araba alacaz para biriktiriyoruz inşallah süprizzzzz
biriniz gelsin saçımı maşa yapsın çok üşeniyorum
bebem annesini görcek ya süsleneyim azcık ertesi güne daha güzel oluyo maşa yapınca
ben çok güzel maşa yapardım ama uzaktasın malesef kendi başına yap kaydirigubbakcemile3
oo bakıyorum herkes burda slm kızlar ıyı sohbetler nasılsınız:))))

hoşgeldin eleyna nasılsın cnm Şeniz

benimkide hep beni uyandırır her aksam yarın kahvaltı hazırlıcam diye yatarım sabah hiç kalkamam zavallım gelir kendi ben gidiyom diye öper giderkaydirigubbakcemile3

evet canım ya çok kötü her derdine yetişemiyosun
yakın olsak böylemi olurdu

aynen canım babamın cenazesine beni beklediler
cok zor ya bende hep bekarken bu sehirden kurtulsaydım
diye söylenirdim simdi gurbet gurbet gezecem işte
hayırlısı allahtan benim eşimde bu konuda cok anlayıslı özlediğimi anladıgı an gönderirŞeniz

az degilmişsin divin senin kız şimdi nasıl sanamı cekmiş babasınamı:jeyyar:

ben bi wc yapim..kalkamadım bitürlü laf yetiştirmekten vallahi altıma yapcam şimdi))hahahha

ay divin epilatör alcaksın demek büyüdü kızçen iyice.....acısız olanından alın tabi acımasın lokum bacakları)))))))))))))

hosbulduk canım saol sen nasılsınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…