yakınlıkla alakası yok ben annemle hiç anlaşamazdım
annem çok disiplinli bir kadındı bende özgürlüğüne düşkün uçarıydım
hiçmi hiç anlaşamazdık
çok dua ettim gurbete gelin gidiyim diye ama sivasa çakıldım kaldım -tatlicadiarzu-
gerçi o ,o zamanki aklımdı şimdi iyikide sivastayım diyorum
bana ihtiyacı olduğu zaman en fazla yarım saatte gidebiliyorum
şimdi aramız iyi sayılır
ben evlendikten sonrada hükmünü sürdürmek istedi ama ben izin vermedim sempatiksalakcinni
evet canım ya çok kötü her derdine yetişemiyosunhe ya gurbette olmak cok zor :gitme:
he ya beni hep alnımdan öper kocam :asigim:
huysuz muysuz amma benimde gönlümü almasını cok iyi bilir :jeyyar:
benide kısamadılar hep bir yolunu buldum evlenene kadar evde durmadım o kurs senin bu kurs benim gittim okul bittikten sonrabende cok kavga ederim aama annem cok titizdi bende bi okadar dağınık hep o yüzden kavga ederdik ama sindik cok özlüyom beni çok kısmadılar bide 2 sene calıştıgım için sosyal cevrem cok olunca pek karısmadılar
bizde kızımla epilatör alacazbenim fındık şımardı tık tık yapıooo vale teyzesine.....
ay diyorum napıosunn orda yanlız başına büyüde hemen gel annenin yanına.)))hahhah)))gezelim alışveriş yapalım bol bol)))))
seni asi kız :jeyyar:
uzağa düşsen aynı düşünmezdin canım
gerçekten zor bak ben şuan yaşıyorum ne haldedir haberin bile olmuyor
herzaman kalkıp gitmekde zor Allahtan bu konuda eşim anlayışlı yoksa işim çok zordu
ama evlendiğimden beri ilk defa yalnız gidicem annemlere :asigim:
benim fındık şımardı tık tık yapıooo vale teyzesine.....
ay diyorum napıosunn orda yanlız başına büyüde hemen gel annenin yanına.)))hahhah)))gezelim alışveriş yapalım bol bol)))))
cnm acılısın bu konuda ama kimseye beddua etme herşey nasip kısmet meselesi
unut gitsin
benim düğünümü anlatsam eminim bana acırsınız ama eltime düğünün en güzeli yapıldı
haksa hak Allah sorsun ben beddua etmem ayrıcada nasip meselesi
benide kısamadılar hep bir yolunu buldum evlenene kadar evde durmadım o kurs senin bu kurs benim gittim okul bittikten sonra
bizde kızımla epilatör alacaz
şimdi ondan istiyor braun acı azaltıcı eldivenli olandanmış :roflol:
bu konuda haklısın ben cahilliğime veriyorum cahilce dilekler dilemiştim ama gerçekleşmedi
yalnız gitmek daha eğlencelidir eminim tadını çıkarmaya bak :1rolleyes:
gerçi sen oraya gezmeye eğlenmeye gitmiyon ama neyse ben güzel haberlerle geleceğine eminim :1hug:
benimde başıma aynı şeler gelecek herşeyi benim kocam ve ailem yaptı gerile gerile biz yaptık havasında gezdiler 2bilezikle gelin oldum neymiş para yokmuş 1ay önce 35bine 0km araba aldılar abimin üstüne fordda %18 indirimli abime pazardan gömlek almışlar hediye terbiyesizler
şimdi kaynıma neler diyo amaan oğlum dert etme çekeriz 10bin aman oğlum keseriz 2 koç ben gölcükte düğün istedim olmadı şimdi kız konyada istiyo die oraya gidilcek hahahaha daha beterini yapsın benim laflarım hazırda valla hiç kendimi ezdirmicem zamanı gelsin bak nasıl yapıştırcam lafı demekki istenince oluyomuş herşey biz istemiyodukya para bahane benim düğünden 2 ay sora bankadaki 10000euroyu adamın birine verdiler 3.5 senedir alacaklar hahahaytt hani yoktu paran
ben çok güzel maşa yapardım ama uzaktasın malesef kendi başına yap kaydirigubbakcemile3biriniz gelsin saçımı maşa yapsın çok üşeniyorum
bebem annesini görcek ya süsleneyim azcık ertesi güne daha güzel oluyo maşa yapınca
oo bakıyorum herkes burda slm kızlar ıyı sohbetler nasılsınız:))))
ama gene olsa gene deli kocamla evlenirim oyyy
yerim onu anneemm hiç özgürlüğümü kısıtlamadı kı-sıt-la-ya-ma-dı ben izin vermedim o ayrı kaydirigubbakcemile3
bazen çileden çıkarıyo ama benim kaprisimi nazımı çocukca davranışlarımı kimsede çekmezdi heralde herkes aynı şeyi dio arasan bulamazdın die
sabahları uyandırması mest ediyo beni ya ama takım elbisesini giymiş oluyo yoksa fena yaparım
ne biçim kadınım ya adam giyinmiş evden çıkarken mest ederek uyandırıyo gidiyorum diyo ben erkek olsam varyaaaa :mymeka::mymeka:
evet canım ya çok kötü her derdine yetişemiyosun
yakın olsak böylemi olurdu
benide kısamadılar hep bir yolunu buldum evlenene kadar evde durmadım o kurs senin bu kurs benim gittim okul bittikten sonra
bizde kızımla epilatör alacaz
şimdi ondan istiyor braun acı azaltıcı eldivenli olandanmış :roflol:
bu konuda haklısın ben cahilliğime veriyorum cahilce dilekler dilemiştim ama gerçekleşmedi
yalnız gitmek daha eğlencelidir eminim tadını çıkarmaya bak :1rolleyes:
gerçi sen oraya gezmeye eğlenmeye gitmiyon ama neyse ben güzel haberlerle geleceğine eminim :1hug:
hg canım :1hug:oo bakıyorum herkes burda slm kızlar ıyı sohbetler nasılsınız:))))
cnm paraları vardırda yoktur
yani bizimde yok anlarsınya :jeyyar: harcamak istemezlerse yani
bizde araba alacaz para biriktiriyoruz inşallah süprizzzzz
ben çok güzel maşa yapardım ama uzaktasın malesef kendi başına yap kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin eleyna nasılsın cnm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?