Dokuz Doğuranlar

öyleyse son mesajından alıntı yapmıyorum canım
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
ozaman en iyisi herkes işine baksın çünkü benimde yemek yapmam lazım kaydirigubbakcemile3

kızlar bende çıktım
bugün için hepinize teşekkürler ...çok güzel geçti günüm sayenizde opuyorumnanaktan
sabah bunalımdaydım öğlen çıktım bunalımdan :roflol:
sizi çok seviyorum :asigim:
görüşmek üzereeeeee hihoyyyt
şimdilik bizden bu kadar şutarafagitti
nöbeti akşamcılara devredelim turkbayragi

sabah başka gurup akşam başka gurup sohbet ediyor topikte :roflol: vardiyeli sohbet mekanı sırnaşık şey sırnaşık şey

öyleyse son mesajından alıntı yapmıyorum canım
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
ozaman en iyisi herkes işine baksın çünkü benimde yemek yapmam lazım kaydirigubbakcemile3

sana kolay gelsin cnm Şeniz

bels sanada kolay gelsin byy Şeniz

:1shok: okudum ama sorun yok yazmıştın :çok üzgünüm:
off ulen bendemi erken menapoz tehlikesindeyim şimdi
araştrdım baktım canım düşük oluncada problem oluyormuş amam benim gibi erken menapoz problemi değil prolaktinin yüksek olmasından kaynaklanan problem yani o düzene girerse fshın normale ddöner yumurtlaman gerinden geliyor yani 14 günde tamamlanması gerekirken bu sayı yükseliyor ilaçla tedavi olunuyormuş klomenle falan okadar korkulcak gibi değil canım benim gözünü korkutmıyım anidende çıktım aklım sende kaldı arkadaşım geldi o sırada takma kafaya yani asıl benim durumum vahim mafoldumben

hiçbişi yooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk kızlar iki aydaha böle deneyelim klomenle haziran okul kapanır kapanmaz aşılama yaptırcaz ve hep yatıcam bi tutunmasın been o veledin anasını....................... sevicam of ya çok ağladım çok hasta oldum hala ateşim inmiyo 38den aşa kafamda bi yere elektirik veriyolar gb ara ara sızı giriyo tansiyon düşüklüğünden olurmuş olabilir bebeğimiş kaybettiğimdede 9a5 olmuştu tansiyonum aynı o zaman gbyim sanki olduda kaybettim nasıl olmucanı bile bile her ay bu kadar ümitleniyorum kızıyorum kendime sabah kalktım açık renk kan gelmiş eşime adet oldum yok işte dedim ama içimden belkide vardır diyorum allahım hala ümit ediyorum gittik öğlen testi aldık heh o zaman gene koptum ağla ağla off ya deli gb oldum ağlamaktan ateşleniyorum yüüzüm gözüm şişiyo of offfffffffffffffffffffffffffff gene olmadımafoldumben

bide bugün adet oldum ben ya bugün soğana başlasam 15gün içseem olur mu
bide kızlar ben düştükçe bi tekme daha atıyolar ben ölmüşüm dün gece ağlamaktan bugün zor gittim okula çocuklar a bakcak yok die ne olsun biri hamile arkadaşlardan allahım diyorum bu kadar olmazki olamaz herke z hayırlı olsun oturma kalma sen dur delirdim kızda bi hava ay oram ağrıyo buram bulanıyo hemen havaya girmiş dün bişi yoktu bi günde ayılmalar bayılmalar gıcık oldum tabi benim bu ruh halimle ne yapsa battı zatennn offfffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu gün iyi bişi de oldu artık ehliyetli bir bayanım gel len velet çok gezdirvcam bak seni hep parka götürcam gel bak yoksa gelsende aklı dengesi yuerinde olmayan bi annen olcak gel artık

kaynanamla görümcem gelir ben çıkıyım görüşürüz kızlar

haksever canım nekadar üzülmede desem insanın elinde değil.ama umudunu yitirme canım inşallah önümüzdeki ay olur.

slm kızlar bakmadan edemedim napıyonuz diye
haksever canım üzülme nolur rabbim büyük elbet bizimde olcak inşallah

şad olup gülmedimde eller içinde
benim gülüm soldu güller içinde
bir bahtı garayım oyyy oyyy kullar içinde
offfffffffff of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…