Dokuz Doğuranlar

offffffffffff benim gece bekçisi arkadaşlarım gelmişşşşşşşşşşşşş
hoşgeldiniz kuzular nasılsınzzzzzzzzzzzzzzz

haksever çok üzüldüm inşallah ama inşallah aşılmaya gerek kalmzda gelir bebği bugün niyeyse ben gayet iyiyim
duygu hadi sende iyi ol tatlım benim

çok şükür iyiyim canım
neyin var canım inşallah kötü bişeyin yoktur

hep bu bebiş yüzünden gelmiyor canımı sıkıyor velet
kız ben bugün seninle divini rüyamda gördüm divişte toplanmışız seninle tanışıyoduk çok nazlıydın süzünerek oturuyodun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

banimi rüyanda gördün canım hayırdır inşallah.aynen nazlıyım canım hemde haddinden fazla demekki melekleriniz geliyo canım ona yoralım rüyanı

hadi canım sende ben geldim geleli sen gececicsin kız
bebe nasıl beee öp benim için ya cinsiyetini ne zaman öğrenecenizCADIARZUCADIARZU

canım cinsiyetini bu ayın 29 da bakalım dedi doktorum.bakalım hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil gerisi.ah eski günler ne kalabalık olurdu topik özledim ogünleri

arada oluyor ayşem ya amaaaaan geçer gider
neler yaptın bugün bakim

ben bugün ne yaptım çok güzel soru vallaCADIARZUCADIARZU
bugün öğlen allah kabul etsin öğle namazını kıldım halamalra gittim gezmeye ama yemeye içmeye değil
otrdum daha sonra kaltım yürüyüşe gittim bulaşığımı yıkadım elişide yok
oh berahatça dünya varmış üzerimden bi ton yük gitti
şimde bu kıslara bakım dedim sen neler yapıyonCADIARZUCADIARZU

banimi rüyanda gördün canım hayırdır inşallah.aynen nazlıyım canım hemde haddinden fazla demekki melekleriniz geliyo canım ona yoralım rüyanı

hayır canım inşallah
ne bilim işte toplanıyoruz ayy divişle bi sarılıyoruz hoşgeldin falan sen oturuyosun ben yanına geldim tanıştık.ordan sibel geldi ben aaa bu sibel saçından tanıdım diyorum
öyle işte

canım cinsiyetini bu ayın 29 da bakalım dedi doktorum.bakalım hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil gerisi.ah eski günler ne kalabalık olurdu topik özledim ogünleri

aman canım ne tahlili felan falan neler yapılıyorsa yap derim yani yaptır deim bugün izledinmi haberlerde doktorlar hep gözaltında insanların alamıyacğı ilaçları yazarlaşmış ufff
bu dokrolarda güven allahım
evet canım sağlıktan önemli bişey yokkkkkkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

keske kıslarla toplanıp tanısma fırsatımız olsa ama herkes bir sehirde imkansız gibi birşey.sibeli zayıflığından tanırdım ben galiba çok seker ya ama yerimseniben yerimseniben

gez canım iyi yapmışın
benim misafir vardı arkadaş o geldi 2 kızı var allahım şu evi bi batırdılar varya haşat oldum
çok yaramazlar
benim bebikim olunca onu uslu alıştırcam teyzesi

canım ben inan vitamin ilacımı dahi içmiyorum iştahım iyi onuda içinde hiç doymuyorum elim ayağım titriyo sürekli.üçlü testim olacak bu ay inşallah bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…