keske kıslarla toplanıp tanısma fırsatımız olsa ama herkes bir sehirde imkansız gibi birşey.sibeli zayıflığından tanırdım ben galiba çok seker ya ama yerimseniben yerimseniben
selam naber?
ayy nerde o günler keşke öyle bişye valla bana gelseniz sibe ev böreği
ay canı sende hamişsin ya hemen yemeye gayret benimkicokacimcoookcokacimcoook
aman canım ne tahlili felan falan neler yapılıyorsa yap derim yani yaptır deim bugün izledinmi haberlerde doktorlar hep gözaltında insanların alamıyacğı ilaçları yazarlaşmış ufff
bu dokrolarda güven allahım
evet canım sağlıktan önemli bişey yokkkkkkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım ben inan vitamin ilacımı dahi içmiyorum iştahım iyi onuda içinde hiç doymuyorum elim ayağım titriyo sürekli.üçlü testim olacak bu ay inşallah bir sorun çıkmaz
kızlar çörek otu,bal tarçın kürüne başladım.. adetin 2. günü başlamak gerekiyodu ama ben 3. günü akşamı başladım ama zor yutuyorumöğürmemek için resmen kendimle savaşıyorum
kızlar çörek otu,bal tarçın kürüne başladım.. adetin 2. günü başlamak gerekiyodu ama ben 3. günü akşamı başladım ama zor yutuyorumöğürmemek için resmen kendimle savaşıyorum
oşşşbulduk sırnaşık şey
ne güzel olurdu canım ben akşama kadar sana nazlanıp ağlardım galiba kıs bıktırırdım seni kovardın evden. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah çıkmaz kaç kilo aldın biliyonmu kilonu
ha kızlar ben burada bu hafta pek zayıflamamışım ama 58 gördüm çok şükür
geçen gün 59 200gramdm
şimdi ise 58 800 gramımı herhalde doktora gidene dek ıccık daha zayıflarımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kız kovarmıyım seni hiçççç benim eltimde antepli ikiniz bi olup bana acı kısır yapardınız yeridk oh ne güzel valla canım istedi öffffffff
agzımda hiç durmuyor valaguclubacismileguclubacismile
inşallah çıkmaz kaç kilo aldın biliyonmu kilonu
ha kızlar ben burada bu hafta pek zayıflamamışım ama 58 gördüm çok şükür
geçen gün 59 200gramdm
şimdi ise 58 800 gramımı herhalde doktora gidene dek ıccık daha zayıflarımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ay ben seyretmedim kime güvenecemizi şaştık valla bu ne ya
allah düşürmesin canım cümlemizi böylelerin eline
oo antep yemekleri çok güzel oluyo.yapardım canım sana kısır canın saolsun.ben arada arkadaşları çağırıp yapıyorum yazın çok güzel oluyo.ayse canım aşmı eriyon yoksa bişeyler var sende
maşallh ayşem bu ne gayret kıs
ben bi gram bile veremedim öle duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?