Dokuz Doğuranlar

keske kıslarla toplanıp tanısma fırsatımız olsa ama herkes bir sehirde imkansız gibi birşey.sibeli zayıflığından tanırdım ben galiba çok seker ya ama yerimseniben yerimseniben

ayy nerde o günler keşke öyle bişye valla bana gelseniz sibe ev böreği
ay canı sende hamişsin ya hemen yemeye gayret benimkicokacimcoookcokacimcoook

kızlar çörek otu,bal tarçın kürüne başladım.. adetin 2. günü başlamak gerekiyodu ama ben 3. günü akşamı başladım ama zor yutuyorum öğürmemek için resmen kendimle savaşıyorum

ayy nerde o günler keşke öyle bişye valla bana gelseniz sibe ev böreği
ay canı sende hamişsin ya hemen yemeye gayret benimkicokacimcoookcokacimcoook

ne güzel olurdu canım ben akşama kadar sana nazlanıp ağlardım galiba kıs bıktırırdım seni kovardın evden. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben seyretmedim kime güvenecemizi şaştık valla bu ne ya
allah düşürmesin canım cümlemizi böylelerin eline

canım ben inan vitamin ilacımı dahi içmiyorum iştahım iyi onuda içinde hiç doymuyorum elim ayağım titriyo sürekli.üçlü testim olacak bu ay inşallah bir sorun çıkmaz

inşallah çıkmaz kaç kilo aldın biliyonmu kilonu
ha kızlar ben burada bu hafta pek zayıflamamışım ama 58 gördüm çok şükür
geçen gün 59 200gramdm
şimdi ise 58 800 gramımı herhalde doktora gidene dek ıccık daha zayıflarımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar çörek otu,bal tarçın kürüne başladım.. adetin 2. günü başlamak gerekiyodu ama ben 3. günü akşamı başladım ama zor yutuyorum öğürmemek için resmen kendimle savaşıyorum

canım o karısımı bende iki ay içtim faydası oluyo ama yumurtaları büyütüyo.çörek otunu robottan geçirmessen zor yersin çok acı oluyo öyle inşallah faydasını görürsün

hoşgeldin canım ni e
yiyemiyonda tatlı türlü şeyleri sevmiyonmu yoksa ye kız

ne güzel olurdu canım ben akşama kadar sana nazlanıp ağlardım galiba kıs bıktırırdım seni kovardın evden. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız kovarmıyım seni hiçççç benim eltimde antepli ikiniz bi olup bana acı kısır yapardınız yeridk oh ne güzel valla canım istedi öffffffff
agzımda hiç durmuyor valaguclubacismileguclubacismile

maşallah canım iyi gayret ediyosun zayıflarsın canım daha ama kilo iyi bence.55 ol bırak sonra ben hamile kaldığımda 53 tüm ikinci ay 54 oldum üçüncü ay tekrar 53 düştüm bulantılardan dolayı şimdilik iyi kilom göbeğim çıktı ama

kız kovarmıyım seni hiçççç benim eltimde antepli ikiniz bi olup bana acı kısır yapardınız yeridk oh ne güzel valla canım istedi öffffffff
agzımda hiç durmuyor valaguclubacismileguclubacismile

oo antep yemekleri çok güzel oluyo.yapardım canım sana kısır canın saolsun.ben arada arkadaşları çağırıp yapıyorum yazın çok güzel oluyo.ayse canım aşmı eriyon yoksa bişeyler var sende

maşallh ayşem bu ne gayret kıs
ben bi gram bile veremedim öle duruyom

ay ben seyretmedim kime güvenecemizi şaştık valla bu ne ya
allah düşürmesin canım cümlemizi böylelerin eline

valla kaynana izlemiş daha doğru oda diyo nolcak bu hallarımız diyo biraz da kaba ya bende nolmuş dedim bakasana doktorlanı yaptığına
heee kız beben olsunda evin batsın hiç önemli değil ama uslu büyütmekte fayda var

oo antep yemekleri çok güzel oluyo.yapardım canım sana kısır canın saolsun.ben arada arkadaşları çağırıp yapıyorum yazın çok güzel oluyo.ayse canım aşmı eriyon yoksa bişeyler var sende

:lepi::lepi:maşallah canım bana maşallah
bende öyle diyom bari hamile kalırsam 55 olayım
doğrudum doğruyum diyene kadar epeyi bi kilo alırım ya
aman canım doktorum dedi zayıfla die
ne aşarmekmi valla hiç sanmama ama allah büyük :1no2::1no2:

kıslar ben hamile kalamıyodum ya bir yıldır bende içine kapanıklık olmustu.kendimi hep eksik hissediyordum insanların söylediği kötü lafları yutuyodum ama inanın hiçte iyi değilmiş bunun acısı bende hamilelikte çıktı malesef huzurlu gecmesi gerek hamileliğim hep sıkıntılı geçiyo buda bende kalıcı oldu malesef en samimi arkadaşlarıma dahi derdimi anlatamaz oldum.siz siz olun asla benim düştüğüm duruma düşmeyin hamilelikte çok cekersiniz

bende yemiştim canım faydası oluyo yumurtam çok büyümüştü onu yaptığım ay dr.çok büyümüş demişti inş.faydasını görürsün
bende soğan içcem adet olunca

dyd canım rejıme girersen asla veremessin ozaman iştahın dahada çok açılıyo en azından ben öyleydim bir gram dahi veremiyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…