Dokuz Doğuranlar

yok canım hayatta beceremem öyle şeyleri de ki:roflol::roflol:

şükür canım iiyiyim gunumuzu beklıoz işte hayırlısıyla sen nasılsınopuyorumnanaktan

canım rabbim hayırlı doğumlar nasip eyler inşallah.bende iyiyim çok şükür ama ben doğumdan korkuyorum ya uf bugün bir arkadaş normal doğumu anlattı yüreğim düştü.makasla kesiyolar dikiyolar dedi bayıldım zaten

h.g. gizecim nasılsın
h.b tatlım çok iiyiyimm ama bıraz sabırsız laelaelaelaelae

kız ne alaka bu satten sonra kız dese ne demese ne aldıracak halımmı var olmuşum 26 hafta ama neyse sağlığı ii suan bakalım bıdakıne gösterir heralde ama doktor popoyu dönmüş bu dedi:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

neyse ben çıkayım kıslar size yi sohbetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemde ne dengesizler canım ya

kız daha erken düşünme sen bunarı şimdiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:dance::roflol:

kıslar hep beraber çıkalım uykum geldi hepiniz kendinize çok iyi bakın hayırlı geceler size iyi sohbetler

canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
sizi sefiyom

nese kızlar size ii geceler biz yatalım artık bugun pazara çıktım yoruldum hepinize ii uykular tatlı rüyalar ALLAH HEPıNıZıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN ıı HAFTA SONLARI görüşmek üzere :gitme:

bende yemiştim canım faydası oluyo yumurtam çok büyümüştü onu yaptığım ay dr.çok büyümüş demişti inş.faydasını görürsün
bende soğan içcem adet olunca
hadi bakalım inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebelere hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…