sen acarsın canım eniştenin gözünü jartiyerini giy yatak odasının kapısından bir süzül eniştenin gözü fal taşı gibi açılır
delikafadulden delikafadulden delikafadulden naniknanik naniknanik naniknanik
şükür canım iiyiyim gunumuzu beklıoz işte hayırlısıylasen nasılsınopuyorumnanaktan
h.b tatlım çok iiyiyimm ama bıraz sabırsız laelaelaelaelaeh.g. gizecim nasılsın
kız bu kendilerini saklayan bebekler kızmı oluyor bilmem bide doktorlar cinsiyeti söylemiyorlar
hani kız bebeklerini aldırıyorlar nerden bilecekler senin bebek sahibi olmak için can verdiğini
benim aklıma öyle geliyora.sa.s
bana sordukları zaman canım tipim bozulmasın siz yapın ben bakarım diyodum ama içimdende sinirleniyodum.gözleri sanki görmüyo olursa olur zaten dışardan gülerek söylerdim siz yapın diye eve gelincede ağlardım ben insanlar nıye karsıdakını anlamaya calısmazkı dengesizler
canım rabbim hayırlı doğumlar nasip eyler inşallah.bende iyiyim çok şükür ama ben doğumdan korkuyorum ya uf bugün bir arkadaş normal doğumu anlattı yüreğim düştü.makasla kesiyolar dikiyolar dedi bayıldım zaten
hadi bakalım inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebelere hamile kalırızbende yemiştim canım faydası oluyo yumurtam çok büyümüştü onu yaptığım ay dr.çok büyümüş demişti inş.faydasını görürsün
bende soğan içcem adet olunca
kısss lightlife nerdesin gıııııııııııııııııııııııııııııııııı
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?