Dokuz Doğuranlar

kısss lightlife nerdesin gıııııııııııııııııııııııııııııııııı

90 kilo olanlar hamile kalıyo canım senin kilon neymişki.belkide doktorun hamilelikte fazla alırsın diye demiştir.benim kilom doğuma kadar kısmet olursa 67 olurum diyorum fazla olmassam kendimi öyle düşünemiyorum ya top gibi yuvarlanırım artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

orası öyle canımda bende hipotiroit varya illet şey bide pko var onların tedavisi için zayıfla dedi kız valla bi karnın büyüsünde resmimini koyda görelim seni kızyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

dyd canım rejıme girersen asla veremessin ozaman iştahın dahada çok açılıyo en azından ben öyleydim bir gram dahi veremiyodum.

gerçekten öyle oluyo valla içim geçiyo psikolojikmi ne
ama memlekete gidim orda veririm kesin yazın

biliyom kıs ha gayret az kaldı 3 kilo nedirki dimee

yani 3 kilo neymiş dotra gidim gelim bide havalra ısının göbek illetinden nasıl kurtulcam bilmem geri yerlerim eridi aktı ama göbeğim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok üzüyor beni
bende kkda okudum hani şu seralar varya naylon onu sarıp havalarda ısınıca yürüyüş yapacam inşallah gider onlarda:Saruboceq::Saruboceq:bebeğim gelirrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

kıslar hamile kalmadan önce çok yakın arkadaşım evimede yakın bana hamile oldğunu söylemişti telefonda oruclukta ezan saatiydi inanın bir ağlamıstım kı kıskandığım için değil ama bilmiyorum ya yemek dahi yiyememiştim.sonra düşük yaptı o önumuzdeki ay doğumu olacaktı suan düşünüyorumda nıye ağlamısım kendime kızıyorum arkadaşımın en mutlu günüydü.suan o bana okadar ilgi ve destek oluyokı belkide ondandır onu görünce içimde bir acı oluyo sebebinide bilmiyorum ama arkadaşa dahi diyemiyorum bunları

gerçekten öyle oluyo valla içim geçiyo psikolojikmi ne
ama memlekete gidim orda veririm kesin yazın

memleket yahlış hatırlamıyorsam sivas galiba
e orda nasıl verecen kızz yemiycenmi hiçççççççççfisfisfisfisfisfisfisfisfis

büyük boy çöp torbalarını şort seklinde yapıp giyiyolar arkadaşlar çok faydası oluyomus.veya göbeğine sitreç film geçir canım onunda faydası var

canım senin yüzünden düşmedi ya o bebek arkadşın nasibinden çıkmış bi kere
haksızmıyım dyd bana katılanlmaz:lmaz:

büyük boy çöp torbalarını şort seklinde yapıp giyiyolar arkadaşlar çok faydası oluyomus.veya göbeğine sitreç film geçir canım onunda faydası var

hahh işte adı aklıma gelmedineydi streç canlarım o işte benede onu sımsıkı sarcam eşim yaatarkende saralım diyorda bende olmaz diyommm rahatsız olmuyam diyom:jeyyar::jeyyar:

memleket yahlış hatırlamıyorsam sivas galiba
e orda nasıl verecen kızz yemiycenmi hiçççççççççfisfisfisfisfisfisfisfisfis

evet canım sivas iş çok iş ondan havasıda temiz gidince zayıflıyom niyeyse orda
kocikimi öslüyom heral

evet canım sivas iş çok iş ondan havasıda temiz gidince zayıflıyom niyeyse orda
kocikimi öslüyom heral

haaaa analdım seni kocan hasreti eritiyor e onuda götür de ama yok götürme o zaman zayıflayamassınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tabi canım ne alakası var onun kısmetinde yokmuş o
sen böyle şeylere canını sıkma bakim

öylede canım oruclu oruclu ağladığım için rabbim düşmesinimi istedi bilmiyorum ya.gecen doktor dönüşü yanına gittim ultrasyon kağıtlarımda meleğime baktı onun düşüğü 3 ayda oldu benim meleğimde bukadarkenmi düştü dedi sanki üzdüm onu ya ben gittikten sonra biraz ağlamıs şimdide doğumu yakın olacaktı onuda söyleyince moralim dahad bozuldu.belkide hamilelikten önce bende çok sıkıntılar yasadığım için onu üzdüğümü sanıyorum aman nebilim ya mafoldumben mafoldumben

haaaa analdım seni kocan hasreti eritiyor e onuda götür de ama yok götürme o zaman zayıflayamassınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben gidiyom o 15 20 gün sonra falan geliyo beni almaya
biraz ayrı kalıncada iyi oluyo haaa

hahh işte adı aklıma gelmedineydi streç canlarım o işte benede onu sımsıkı sarcam eşim yaatarkende saralım diyorda bende olmaz diyommm rahatsız olmuyam diyom:jeyyar::jeyyar:

yatarken rahatsız olursun canım sabah iş yapmaya başlarken sar beline yürüşe giderken özellikle çok terletiyo.yatarken belki işiniz olur bide onu çıkarmakla uğraşmayın
fan fin fon
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım olur böyle şeyler dünya bu herşeyi görecez yaşıycaz öyle olmasa hayatın bi anlamı kalmassi
ya dyd sana dedimde senin bebende düşmüştü dimi kız nolur kızma bana kusuruma bakma tatlım hiç aklıma gelmedibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

kafana takma canım onunda olur inşallah
yarın eşimin arkadaşının yeni çocuğu oldu onu görmeye gitcez
onları görünce üzülüyorum ama yeminle kıskanmıyorum
sadece benimde olsun istiyom yüzüm gülüyo ama içim buruk oluyo

ben gidiyom o 15 20 gün sonra falan geliyo beni almaya
biraz ayrı kalıncada iyi oluyo haaa

ay ben eşimden en fazla bir hafta ayrı kalabiliyom üç gün sonra annemlerde telefonda konusurken ağlamaya başlıyorum eşimde hemen hafta sonu almaya geliyo 20 gün hiç dayanamam galiba doğup büyüdüğüm yerde olsa sankı ben gurbet elde hissediyorum kendimi.ailemde okadar ilgilenir benle ilgilenmeyen aile olsa hiç kalmazdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…