Dokuz Doğuranlar

ben gidiyom o 15 20 gün sonra falan geliyo beni almaya
biraz ayrı kalıncada iyi oluyo haaa

ne güzel işte ben annemlere gittim dizimin dibindehn ayrılmaz ben nere gidersem oraya gelir sizinki iyiyimşhihoyyythihoyyyt

yok canım niye kızayım kısmeti yokmuş bu dünyada ömrü o kadarmış

kız emi allahta seni güldürsün valla dedğim doğru değilmi cadı yerim beniseniiiiiiyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

gize hoşgeldin tatlım nasılsın kı bebği epeyi büyüttün galiba ne kara kaldı doğumunzda

bende öyleydim canım hayatta kıskanma ama arkadaşlar bebeklerini sevip sarılırken içim buruk oluyodu ya kendimi çok kötü hissediyodum.ben tedaviye başladığımda doktorum tedavi süresince bebekli ortamlara asla girme demişti bebek fikrini kafandan çıkar hatta bebekli misafir kabul etme demişti.ama bunu karsı tarafa nasıl anlatacaksın kı gelmeyin doktorum kabul etmemi dedi diycen

iyi oluyo valla böyle bi üstüne düşüyo özlüyor kıymetimi dahada anlıyor

kız emi allahta seni güldürsün valla dedğim doğru değilmi cadı yerim beniseniiiiiiyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol: bu erkeklerin işi belli olmaz canım uyurken dahi rahatsız eder insanı birde onu çıkarmakla uğras uykun arasında
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

yani aslında doktorlarda çok istiyorlar biz elimizden geleni yaparız diyorlar ama sizinde bu yardımcı olmanız lazım diyolar ayya ben gidince ne dicek çok merak ediyom içim nasıl oldu acabaCADIARZUCADIARZUCADIARZU

gize hoşgeldin tatlım nasılsın kı bebği epeyi büyüttün galiba ne kara kaldı doğumunzda

saol canım iiyim evet büyüdü kereta ama kendini saklıo hala kısmetse 22 temmuz doğum tarıhı ama bakalım tahmınen öle yani hihoyyytolumunekankayizsmile

yarın napcam bakalım
bide sorarlar sen naptın yokmu falan filan

yok kız zavallım geldimi uykundan gözü açılmaz ben nette sabaha kadar otursam nie oturdun demeznaniknaniknaniknanik:roflol::roflol:

saol canım iiyim evet büyüdü kereta ama kendini saklıo hala kısmetse 22 temmuz doğum tarıhı ama bakalım tahmınen öle yani hihoyyytolumunekankayizsmile

kız bu kendilerini saklayan bebekler kızmı oluyor bilmem bide doktorlar cinsiyeti söylemiyorlar
hani kız bebeklerini aldırıyorlar nerden bilecekler senin bebek sahibi olmak için can verdiğini
benim aklıma öyle geliyora.sa.s

yarın napcam bakalım
bide sorarlar sen naptın yokmu falan filan

bana sordukları zaman canım tipim bozulmasın siz yapın ben bakarım diyodum ama içimdende sinirleniyodum.gözleri sanki görmüyo olursa olur zaten dışardan gülerek söylerdim siz yapın diye eve gelincede ağlardım ben insanlar nıye karsıdakını anlamaya calısmazkı dengesizler

yok kız zavallım geldimi uykundan gözü açılmaz ben nette sabaha kadar otursam nie oturdun demeznaniknaniknaniknanik:roflol::roflol:

sen acarsın canım eniştenin gözünü jartiyerini giy yatak odasının kapısından bir süzül eniştenin gözü fal taşı gibi açılır
delikafadulden delikafadulden delikafadulden naniknanik naniknanik naniknanik

kıslar valla çok iyi oluyor gündüz giremiyom aslında onlar daha iyi sohbe tediyorlar ama biz 4 kişiyiz onlar 9 kişi felan oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…