ben gidiyom o 15 20 gün sonra falan geliyo beni almaya
biraz ayrı kalıncada iyi oluyo haaa
canım olur böyle şeyler dünya bu herşeyi görecez yaşıycaz öyle olmasa hayatın bi anlamı kalmassi
ya dyd sana dedimde senin bebende düşmüştü dimi kız nolur kızma bana kusuruma bakma tatlım hiç aklıma gelmedibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
yatarken rahatsız olursun canım sabah iş yapmaya başlarken sar beline yürüşe giderken özellikle çok terletiyo.yatarken belki işiniz olur bide onu çıkarmakla uğraşmayın
fan fin fon
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kafana takma canım onunda olur inşallah
yarın eşimin arkadaşının yeni çocuğu oldu onu görmeye gitcez
onları görünce üzülüyorum ama yeminle kıskanmıyorum
sadece benimde olsun istiyom yüzüm gülüyo ama içim buruk oluyo
yok canım niye kızayım kısmeti yokmuş bu dünyada ömrü o kadarmış
ay ben eşimden en fazla bir hafta ayrı kalabiliyom üç gün sonra annemlerde telefonda konusurken ağlamaya başlıyorum eşimde hemen hafta sonu almaya geliyo 20 gün hiç dayanamam galiba doğup büyüdüğüm yerde olsa sankı ben gurbet elde hissediyorum kendimi.ailemde okadar ilgilenir benle ilgilenmeyen aile olsa hiç kalmazdım galiba
kız emi allahta seni güldürsün valla dedğim doğru değilmi cadı yerim beniseniiiiiiyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bende öyleydim canım hayatta kıskanma ama arkadaşlar bebeklerini sevip sarılırken içim buruk oluyodu ya kendimi çok kötü hissediyodum.ben tedaviye başladığımda doktorum tedavi süresince bebekli ortamlara asla girme demişti bebek fikrini kafandan çıkar hatta bebekli misafir kabul etme demişti.ama bunu karsı tarafa nasıl anlatacaksın kı gelmeyin doktorum kabul etmemi dedi diycen
gize hoşgeldin tatlım nasılsın kı bebği epeyi büyüttün galiba ne kara kaldı doğumunzda
bende öyleydim canım hayatta kıskanma ama arkadaşlar bebeklerini sevip sarılırken içim buruk oluyodu ya kendimi çok kötü hissediyodum.ben tedaviye başladığımda doktorum tedavi süresince bebekli ortamlara asla girme demişti bebek fikrini kafandan çıkar hatta bebekli misafir kabul etme demişti.ama bunu karsı tarafa nasıl anlatacaksın kı gelmeyin doktorum kabul etmemi dedi diycen
:roflol: :roflol: :roflol: bu erkeklerin işi belli olmaz canım uyurken dahi rahatsız eder insanı birde onu çıkarmakla uğras uykun arasında
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
saol canım iiyim evet büyüdü kereta ama kendini saklıo hala kısmetse 22 temmuz doğum tarıhı ama bakalım tahmınen öle yani hihoyyytolumunekankayizsmile
yarın napcam bakalım
bide sorarlar sen naptın yokmu falan filan
yok kız zavallım geldimi uykundan gözü açılmaz ben nette sabaha kadar otursam nie oturdun demeznaniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?