inan canım bana eşimin ailesi çocuk soruyodu hamile kaldım inan eltimden başka kımse arayıpta nasıl oldun kanamam var gel bakalım bizde kal gelmelerini boşver aramadılar dahi.benim hep söylediğim bişey var kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç yanımda olmasın.onlar yuzunden canım biz bunalıma giriyoz sinirleniyoz onların söyledikleri sağ kulağımızdan girip soldan çıkmalı canım.
bende geldimmm nasılsınız kısylar oh eleynam cemrem vale sinem nasılsınız kuzular
bende geldimmm nasılsınız kısylar oh eleynam cemrem vale sinem nasılsınız kuzular
bende iyiym sağolun kıslar kaynanam bir yere varıp gelecekmiş o gelmedne bi bakım kızlar ne alemde diye
yok kız şimdi çıkarım gece görevimim kimselere verememmmm
ısdeyım canım
ayse canım tayın işiniz olursa kayınvaliden sizle gitmezmi
kızlar sizin oralarda havalar nasıl soğukmu bizim buralar yağmur soğuk hala kış günü gibi kömürlen soba yakıyoz bizden başka israflı yoktur vallah
zannetmem çünkü onun evinden çıkmaya hiç niyeti yok ayyy hatcem keşke çıksada biryerelere şehir değil ilçe olsa onada razıyım ben hiç olmassa iyi uyku uyurum belkide kafam rahat olur hemen hamile kalırım diyom ama oda allahın bildiği birşey üff:1no2::1no2::1no2:
bizim buralarda karısık canım bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo nısan ayı bereketli geldi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?