Dokuz Doğuranlar

yapamıyorum canım ısde hergun bı laf hergun bı tas bıktım ya yanı bukadarda olmaz neyse senınde canın sıklmasın bosver canım

bende geldimmm nasılsınız kısylar oh eleynam cemrem vale sinem nasılsınız kuzular

bende iyiym sağolun kıslar kaynanam bir yere varıp gelecekmiş o gelmedne bi bakım kızlar ne alemde diye

yok kız şimdi çıkarım gece görevimim kimselere verememmmm

tamam kaynanam galiba 12 kadar oturur gittigi yerde o gelesiye dek oturayım o gelirse hemen çıkarım görmesin benim netin başına oturduğumu bilmiyor görmesin
eleynam canım sen nasılsın dolmuşsbun ah ah aynı dert bende var ama bende diyom yahu bi şansını denede tayinini iste diyom ne gezer zorrr

kızlar sizin oralarda havalar nasıl soğukmu bizim buralar yağmur soğuk hala kış günü gibi kömürlen soba yakıyoz bizden başka israflı yoktur vallah

ayse canım tayın işiniz olursa kayınvaliden sizle gitmezmi

zannetmem çünkü onun evinden çıkmaya hiç niyeti yok ayyy hatcem keşke çıksada biryerelere şehir değil ilçe olsa onada razıyım ben hiç olmassa iyi uyku uyurum belkide kafam rahat olur hemen hamile kalırım diyom ama oda allahın bildiği birşey üff:1no2::1no2::1no2:

kızlar sizin oralarda havalar nasıl soğukmu bizim buralar yağmur soğuk hala kış günü gibi kömürlen soba yakıyoz bizden başka israflı yoktur vallah

bizim buralarda karısık canım bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo nısan ayı bereketli geldi galiba

canım rahat hareket dahi yapamıyosun dimi ay ne zordur ya allah yardımcınız olsun yatma kalkma saatini dahi onlara göre ayarlıycaksın.inşallah canım taynınız çıkar hemen sonrada yeni evine yeni bebiş gelir

bizim buralarda karısık canım bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo nısan ayı bereketli geldi galiba

bizim de bu kış beklenen kar yağmadı şimdi yağmur yağıyor valla insanların çiftçiylerin yüsü gülüyor resmenlülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…