Dokuz Doğuranlar

benim çok şükür hiçbir sorunum yok kımseyle ama benimde canım sıkılıyo benim sorunumda kendimle galiba.eşim diyo bir ay sonra canım seni psikoloğa götürüm böyle sıkıntılı devam edemezsin diyo benim nıye sıkıntım var ya

sibel oy kızını sevsinler bende bu ayın sonunda kontrole gittiğimde öğreneceğim kısmet olursa kıs ayse oğlummu olacak benim sağlıklı olsunda hangisi oluyosa olsun

ufffffff kimseler kalmadı hatice ben çıkıyorum saat 12 ye geliyor daha yemeğim yok öptüm seni bayyy

çok uzun ikiside ya salla annem sorun değil beni inanılmaz feci kırdı kaynanamın yanında ama suçlu tamamen kocam bana sölemeden kaynanamı anneme oturmaya götürmüş hastanedeki randevum 2den 5e atıldığı için yengeme gittim ama bundan annemin haberi vardı geç gelcem merak etme demiştim
hastanede ertelenince kriz geçirmiştim zaten beni yengeme bıraktı saat 5te geldi aldı hastaneye gittik annesi yok şaşırdım alla alla hani meraktan ölüyodu heralde sinirliyken bişemi dedimde darıldı acaba die düşündüm ama ooo anneni arasana söle diyorum annem gölcükte demezmi
bi gittim annemin demediği kalmadı kimbilir neler dedi pislik pis günahı boynuna
iyi oldu kayınpeder evden kovdu doğurana kadar gitmicem onlar evime geldiği zaman ben anneme gidecem bakalım torununu nasıl görcek adi herif allah sorsun bana dün yaşattığı üzüntüyü en kısa zamanda

%90 dedi inşallah yanılmam dedi ama bakalım ilk önce sevinemedim erkek bekliyodum ama soradan mutlu oldum hayırlısı olsun

sibel canım boşver kaybedenler onlar olur canım.kötü gününde yanında olmayan çocuğun olunca hiç yanında olmasınlar

benimde ayın 29 da inşallah belli olur ama ondan önce üçlü testim olacak inşallah bişey çıkmaz

s.ktirin gidin dahada benim evime gelmeyin dedi adam resmen mal ben ayaklandım gidiyorum mal kocam hala sofrada kapattım kapıyı gittim sora korktu heralde bu gider die sora geldi peşime
suçlu tamamen oğlu ama ben gelinim ya bütün suçlu ben oldum
dilerim allahımdan en kısa zamanda inim inim inlediğini duyarım

ense kalınlığı çok iyi çıktı 1.1cm minicik kuzum iç organları bile tamamen çok iyi gibi göründüğü kadarıyla dedi midesi bile göründü kuzumun hiç durmadı ama hep oynuyo ikili test yaptık bizde
sorun olduğunu hiç zannetmiyorum çok sağlıklı görünüyo dedi ama biz genede yaptırdık

canım doktorumun bana hasta ziyaretleri kalabalık ortamdan eve misafir alma seni snir eden insanlarla görüşme demişti.bende elimden geldiğince uygulamaya calısıyorum boşuna kendimizi ve meleğimizi üzüyoz görüşme doğum yapana kadar

ayse çıktın dimi kıs inşallah ikiz bebeğin olur inşallah sonra yıne hamile kal bundada üçüz olur inşallah naniknanik naniknanik

bugün herkes gezmeğe gitti sanırım bayanssulusmile kimse yok yineee haftaya durgun başladık umarım böyle devam etmez.... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…