Dokuz Doğuranlar

bizim de bu kış beklenen kar yağmadı şimdi yağmur yağıyor valla insanların çiftçiylerin yüsü gülüyor resmenlülülülülülülülülülülülü

kar yağsaydı gelirdim kar topu oynardık canım seni kara bir yatırıp top gibi yuvarlardım
naniknanik naniknanik naniknanik delikafadulden delikafadulden

canım rahat hareket dahi yapamıyosun dimi ay ne zordur ya allah yardımcınız olsun yatma kalkma saatini dahi onlara göre ayarlıycaksın.inşallah canım taynınız çıkar hemen sonrada yeni evine yeni bebiş gelir

ay inşallah ama eşim istemsse zor çünkü tapudaki müdür teyzesini oğlu eşimden başka çalışan yok doğru dürüst
ay hatcem dua edin bana dua ben sana valla hatice tabi tüm hamileler sağsalim alsınlar bebekleri ni isteyen herkese ver diye dua ediyom tatlım:Saruboceq::Saruboceq:

kar yağsaydı gelirdim kar topu oynardık canım seni kara bir yatırıp top gibi yuvarlardım
naniknanik naniknanik naniknanik delikafadulden delikafadulden

benimi ayyy ne güzel olurdu valla sen beni bende seni yuvarladımmm:roflol::roflol::roflol:

kıslarrrrrrrrr bakmayın yazın çıkarım sonrada ayşe gitimşşşşşşşş demeyinnnnnnnnn

inan canım sürekli dua ediyorum senin ismini dahi söylüyorum duamda yatarken kalktığımda ezan okunurken inşallahta tayının çıkarda kafan rahat olur bebişinde hemen gelir inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

çok saol canım dünya dua üstüne kurulmuş çok sağol eksik olmayın
yok kız kızlara diyom gelin iki laf edelim die daha çıkmamki gelmesse kayğanama aslında korkumyomda aramız açılsında istemiyomsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bi tane casperrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrr hatice öööööööö

moralim çökmüş vaziyette kızlar hiç havamda değilim berbat bi hafta sonu yaşadım kocamlada konuşmuyoruz babası s.ktiri çekti ikimize suçlu benmişim gibi benle konuşmuyo
1gün öncede annem yaptı aynı şeleri en mutlu olduğum günde gene kaynanam ve kocam yüzünden herkes herşeyde suçlu benmişim gibi davranıyo neden bilmiyorum
hamilemiyim neym bilmiyorum

ayce canım senle yakın olmak isterdim canım sabah gelirdim size akşama kadar çıkmazdım sizden deli ederdimm seni
sositososito sositososito sositososito sositososito

sibel canım sorun ney kı sen suclusun takma diycem canım ama takmamak elde değil

ayy bugün kimsenin havası yerinde değil niyeki allah allah bende küsüm kaç gündür hiç bana sende nesin
demiyor bi hafta sonumuz var erkenden kalkıp gidiyor eve gelir gelmes yatıyor offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…